Danskene altså

Reklame | Pont Neuf

Jeg vet ikke om du har hatt deg noen runder i butikkene for å se på høstmotene? Eller om du har sjekket ut butikker på nett? Der er så mye spennende og flott som kommer for både høst og vinter, og høstens og vinterens klær begynner for fullt å komme i butikkene. Heldigvis er ikke høst lengre kun sort, grått og marine. Heldigvis får vi flotte farger også i tiden som vi snart står foran. Høst og vinter kan jo fort bli kalde og gufne dager, og da er det flott og kunne kle seg i litt farger. Det er jo egentlig når dagene er litt sånn gufne at vi kanskje trenger farger mest.

Høstens farger er flotte. Man finner petrol, man finner grønt, dyp og varm gul kan man finne, vinrødt, orange – fargene er mange. Jeg vet at det sitter langt inne for endel å kle seg i farger, men noe er i ferd med å skje. Vi er blitt flinkere til å bruke farger. Man trenger ikke kle seg i farger fra topp til tå, men det kan være overdelen, det kan være underdelen, eller det kan være ytterjakken man har på seg. Visst det også blir for mye farger, så kan man ha farge på skjerfet, eller smykket. Man kan ha hansker med farger. bare det å brekke av litt med en farge, det gjør utrolig mye.

Høstens varer er på vei til butikkene, og mer kommer garantert utover. I dag har jeg lyst til å vise deg litt av høstens flotte nyheter fra Pont Neuf, Sempre Piu og Adia. Dere som følger meg på bloggen vet at jeg elsker jakker. Jeg har en stor dragning mot klær generelt, men kanskje spesielt mot jakker.

En av høstens flotteste jakker må være jakken fra Adia som jeg viser her først. Er ikke denne jakken bare helt nydelig? Sjekk fargen, og sjekk den majestetiske hetten den har. Jeg falt pladask. En helt nydelig petrol farge, jakken har en utrolig god og behagelig passform, og hettedetaljen, det gjør helt klart veldig mye med jakken. Jeg har str. 48 i denne jakken, og jeg synes nok Adia er romslige i størrelsen. Om du ikke er så glad i farger, men likte jakken, så kan jeg fortelle deg at jakken også kommer i sort. Jakken er laget i 65% polyester, 30% ull og 5% andre fibre. Passformen kalles ’Casual – relaxed, og den er 90 cm lang. Jeg vet at Celli selger den både i butikk, og nettbutikk : https://celli.no/produkt/jakke-dusty-petrol/


Mange skal sikkert ha seg ny ytterjakke til vinteren. Jeg liker godt jakker som skiller seg ut, gjerne med farger, og tøffe passformer. Det er ikke så ofte jeg velger det klassiske, og kanskje litt mer enkelt, men det var før jeg fikk se og prøve en av ytterjakkene fra Sempre Piu. Ytterjakken var ved første øyekast kanskje ikke den jakken jeg hadde stoppet opp ved, men du verden så flott den er! Klassisk sort, god lengde, og en veldig god passform. Designet er annerledes foran, og på siden, og det er en detalj jeg liker godt. Jakken har en god hette, og det er det ikke alle som har på jakkene sine, og hetten har fått en fin fuskepels. Jeg synes disse fuskepels detaljene er innmari fine på ytterjakker. I denne jakken, så har jeg str. 50. Jeg kunne gått ned til str. 48, men jeg føler likevel ikke at den ser stor ut i str. 50. Også denne jakken dekker rompa, og det er det viktig at man har jakker som gjør. Jeg har jo også blitt fortrolig med å gå med kortere jakker, men når det nå blir kaldere, så må man også ha ei jakke som dekker rompa.

Fra jakker til overdeler. Pont Neuf har også i år en spennende høstkolleksjon. Gode farger, stilige design, og ikke minst den gode passformen som Pont Neuf er kjent for. To av nyhetene viser jeg på bloggen i dag.

Den første er egentlig en kjole, men jeg som er 178 høy, jeg skal bruke den til tunika sammen med ei sort bukse. Av og til kan det sikkert virke som om jeg kun har ei bukse, for jeg går nesten alltid i sort, men jeg har mange sorte bukser, så jeg har heldigvis mer enn en 🙂 Kjolen/tunikaen heter Noa, og kommer i en bløt viskosekvalitet med strekk. Kjolen har en ballongeffekt med strikk nede. Denne er fin å bruke som den er, men den er også superlekker til ei tøff jakke, feks ei dongerijakke. Noa er  i 95% viskose og 5% elastan. Den har nydelige lilla farger sammen med det sorte. Jeg vet at bla Alexis Mote har denne i sin nettbutikk : https://www.alexismote.no/collections/pont-neuf/products/5032934-pont-neuf-kjole-noa-lilla

Den siste høstnyheten jeg skal vise i dag, det er en jakke, også den fra Pont Neuf. Ikke en ytterjakke, men en jakke man bruker som overdel. Også denne er fra Pont Neuf. Melissa heter den, og er i en nydelig blå farge. Denne kan man ha kneppet, eller man kan bruke den åpen med en topp under. Jeg kommer nok til å bruke den mest åpen, men fint å kunne variere. Også denne jakken har Alexis har i sin nettbutikk : https://www.alexismote.no/collections/pont-neuf/products/5006448-pont-neuf-jakke-melissa-bla

 

Ha en nydelig søndag! Vi blogges igjen til lørdag.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg