Dansk vår

Motemessen i Oslo er over, og jeg skulle så gjerne ha vært der, for det er en opplevelse og gå rundt til de ulike produsentene for å se på kolleksjonene som de viser frem. Jeg kan skjønne at butikkene bruker lang tid på messen, og at det må tenkes og vurderes mye. Motemessen er jo en gedigen godtebutikk. I tillegg finner man feks også leverandører av smykker og vesker. Er der rart jeg liker motemessen. Det er vanskelig å kombinere motemessen og jobb, men i august håper jeg at puslespillet skal kunne løses.

Mens vi ennå skriver februar, så begynner butikkene og fylles med lekre vårvarer. Man kjenner at man blir så utrolig glad av å se vårlige farger, og mønster. Der kommer bla endel vårjakker med blomsterprint i duse farger, og disse jakkene roper vår mot en. Etter en lang høst og vinter, så kjenner man på at man er klar for andre plagg, andre farger og ikke minst litt lettere plagg. Det gjør noe med en når man kommer inn i butikker som begynner og fylles med vårvarer.

Dere som følger bloggen min, dere vet at en av mine store favoritter er Pont Neuf. De lekre designene, de flotte fargene, og ikke minst den utrolig gode passformen. Alle som forsøker Pont Neuf etter å ha lest bloggen min, de forstår veldig godt det jeg skriver om passform. Den er bare utrolig god. Klart de har ulike modeller, og alle passer ikke alle, men man finner garantert modeller som man bare kjenner at man trives i, og føler seg fin i.

Vårkolleksjonen til Pont Neuf er på vei til butikkene, og igjen, så kommer de med en utrolig flott kolleksjon. I vår/sommer er det mye blomsterprint. Det kommer design med sirkler, litt med striper, og det kommer flotte farger som lime, mandarin, og water. Det kommer tradisjonelle farger, men Pont Neuf er definitivt kjente for sine spreke og flotte design. De skuffer ikke i vårkolleksjonen heller.

Jakker. Dere vet jeg har en stor kjærlighet for jakker. Jakken jeg har på bildet, det er en type jakke som jeg liker veldig godt. Jeg synes de er flotte over topper, og tunikaer. Akkurat denne type jakker har jeg nylig begynt å skjønne at jeg liker veldig godt. Denne på bildet er noe tykkere enn de andre jeg har. Denne kan jeg jo veldig godt bruke som ytterjakke når det våres noe mer. Inntil da, så bruker jeg den som en innejakke. Denne her er ikke fra Pont Neuf, men fra danske ADIA. Adia har samme eiere som Pont Neuf. Jakken er sort, og har utrolig stilige paljetter som dekor. Disse paljettene gjør ikke like mye ut av seg som paljetter vanligvis gjør, og kanskje er ikke paljetter det riktige ordet, men det glitrer svakt, og det gjør noe ekstra med hele jakken. Bak på jakken, så er det en tiger som dekor, men lagd i sort slik at den ikke er pragende på noen måte. Man ser den svakt, men man ser den. Adia er et ganske nytt merke for meg, så jeg er veldig spent på det. Denne jakken er jeg iallefall veldig fornøyd med. I denne jakken har jeg str. 50.

 

Tilbake til Pont Neuf. Denne jakken er så flott! Det samme er den blomstrete tunikaen. Flott sammen. Flott hver for seg.

En annen jakke jeg er blitt veldig glad i, det er denne som går i gult. Den har hette, og den er utrolig god å ha på. Jeg bruker den over topper og tunikaer. Gulfargen passer til veldig mye.

Sirkler eller store prikker. Det er den noe av i vårkolleksjonen til Pont Neuf. Denne i sort, og hvitt liker jeg veldig godt, og sirkler ser bra ut også på en stor kropp. Du kan også få farger i denne, og da i gult og hvitt.

Pixie modellene er også en nyhet i vår. Denne kommer i to farger. Veldig behagelig å ha på seg.

Vil du se mer av Pont Neuf sin vårkolleksjon, så kan du gå inn her : http://pontneuf.dk/eng/

 

Spring 2020

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg