Sjekk så lekre!

Høsten. Jeg liker høsten. Spesielt etter en veldig utfordrende sommer for mine lymfebein, så er det faktisk godt med en helt annen temperatur. Jeg liker høsten med sin sjarm, og sine farger. Høsten er en fin tid for turer i skog og mark, og jeg håper dagene fremover nå skal kunne gi litt mer ro, og dermed også mer tid til nettopp noen fine turer. Akkurat nå bugner forresten også plommetreet i hagen. Det er stappfullt av nydelige Victoriaplommer. Det er så mange som ikke har fått særlig med plommer i år – her bugner det, og jeg må plukke ned mange fra treet i dag.

 

Høsten er også skifte av garderobe. De tynneste sommerklærne kan henges bort nå. Nå er det riktignok en del sommerklær jeg bruker hele året. En topp for eksempel, den kan jeg jo bare ta en jakke, eller cardigan over, så det er ikke masse klær som henges bort og venter på en ny sommer…men noe blir det jo.

Jeg synes det er helt fint jeg å skifte litt garderobe. Andre plagg har fokus, litt andre farger, og så er det jo alltid moro å kjøpe noe nytt til høsten som plutselig er der. Det er ikke alltid så mye som skal til før man føler man har en ny garderobe, i alle fall ikke om man er flink til å sette sammen plagg, til å kombinere, og kanskje også bruke litt skjerf og smykker.

Jeg er så glad for at høsten har farger. Høsten 2018 blir gult, grønt, petrol, og blått. Vi skal fortsatt også ha burgunder, sort, og grått. Noe brunt skal vi også ha. Jeg er så glad for at høsten ikke lengre kun er mørke farger. En mørk tid kan godt ha litt farger. Farger gjør i alle fall meg glad.

Denne uka fikk jeg to lekre jakker, og jeg kan nesten ikke vente med å bruke de. Jakkene som du ser på bildene i dag er fra Pont Neuf. Det er strikkejakker, veldig tynne, fine strikkejakker. Ei i nydelig petrol, og ei i nydelig lysebrunt. Jakkene er fra Pont Neuf sin strikkekolleksjon. Fargene er så flotte, lengden er veldig god, og passformen er like god. Utrolig behagelig å ha på seg, jakkene sitter så fint, og fargene, jeg liker de innmari godt.

Jeg skal være helt ærlig. Jeg har egentlig aldri likt strikka plagg. Ikke at det ikke er fint å se på, for det er det jo absolutt, men strikka plagg har blitt altfor varme for meg. Jeg er jo veldig varm av meg som person, og når jeg da får på meg strikka plagg, da øker temperaturen betraktelig kan man si. Det er jo stor forskjell på strikkeplagg, men i mitt hode tenker jeg bare at alt er altfor varmt. Nå skal jeg bruke mer strikkeplagg. Jakkene jeg fikk denne uken, de skal brukes, og jeg gleder meg. Sjekk hvor flotte de er. Jakkene går fra XS og opptil 3 XL ( 54/56 ). Det er mange butikker rundt om i landet som selger Pont Neuf. Skulle du undre hvor din nærmeste butikk er, så kan jeg sikkert hjelpe deg. Du kan for øvrig se høstens øvrige kolleksjon fra Pont Neuf her : http://pontneuf.dk/efteraar-2018/

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg