Tilbake til 80 tallet

Jeg kan virkelig ikke strikke. Alle sier at jeg kan, men jeg kan ikke. Altså, jeg kan rett og vrang, men jeg kan jo aldri sette i gang med noen strikkeprosjekter. Jeg har en søster som er en mester med strikkepinnene, og jeg har en tante som har strikket både varme halser og flotte Selbu votter til meg. Selv var jeg stolt da jeg strikket et lilla puseskjerf til datteren min på slutten av 90 tallet. Strikkegenseren jeg begynte på til meg selv en gang på 90 tallet, mørkegrønn og fin, den ble aldri ferdig, og jeg hadde jo heller aldri våget å vise meg i den.

Det var jo på 80 tallet vi gikk rundt i pusegensere i pastellfarger. Det var pusegensere, og Ball gensere. Jeg var så stolt av min rosa pusegenser som jeg nok hadde overtalt mamma til å strikke, og like stolt over min hvite og rosa Ball genser. I tillegg var perm helt i tiden, så at jeg ble kalt ” puddelen ” med alle permanentkrøllene i det lange håret mitt, det var kanskje ikke så rart. For en mote vi hadde på 80 tallet, og så moro det er å tenke tilbake.

Innimellom dukker ” pels”, og litt sånn pusete plagg opp igjen i motebildet. Jeg liker det. Jeg synes mye av det er stilig. Så når jeg nå har fått ei stilig ” pusejakke ” i garderoben min, så er jeg veldig så fornøyd.

” Pusejakken ” er i en nydelig blåfarge, og er fra danske Choise. Det er så bra at flere kommer på markedet med klær i store størrelser. Danske Choise, med samme eier som Pont Neuf blir produsert opp i størrelse 54.

Slike jakker er i tillegg til å være fine, også praktiske. Så flotte å ha over en armløs topp/tunika, over en kjole, eller over en tunika. Den kan brukes som en innejakke, og den kan brukes ute når det blir varmere i luften. Pusejakken skiller seg ut, den er spesiell, og det er en jakke du ikke ser på alle. Nydelig å ha på seg er den også, og med en veldig fin passform.

Det våres i Kristiansand, og jeg bare gleder meg til å sprade rundt i alle de flotte vårplaggene i garderoben min. Lurer du på hvor Choise selges der du bor, så ta kontakt, så skal vi finne nærmeste forhandler i forhold til hvor du bor. Du kan se Choise sin kolleksjon her : http://choise.dk/

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg