Bare en uke igjen

Jeg gleder meg stort! Neste uke skal jeg igjen på Norwegian Fashion Week. Norwegian Fashion Week er mekkaen for alle moteinteresserte. Jeg var der for første gang i fjor, og jeg vet nå hvor mye jeg har å glede meg til.  Det er her innkjøp gjøres, og inspirasjon hentes. Det er her man ser hva som skjer på motefronten fremover. Det er her man får se hvordan neste høst, og vinter skal være på motefronten. Mens vi som forbrukere ennå ikke har avsluttet denne vinteren, så må innkjøpere nå tenke nesten 1 år frem i tid. Mens vi forbrukere gleder oss over at våren snart fylles opp til randen i klesbutikkene, så skal leverandører, butikker, og moteinteresserte tenke høst/vinter 2018.

 

Jeg hadde aldri vært på motemessen før i februar i fjor, men jeg har jo alltid lest, og hørt masse om disse messene. Jeg har alltid vært veldig interessert i å følge med på hva som skjer på motefronten, og for min del, så er det jo stormoten som har vært av interesse. Det er jo alltid spennende å se hva som skjer på motefronten generellt, men det er jo mest spennende å se hva jeg selv skal kle meg i når nye kolleksjoner kommer i butikkene. Jeg leser aldri moteblader, men stormote, det interesserer meg veldig, og jeg brenner veldig for at de som leverer stormote til butikkene også skal bruke store modeller når de viser klærne sine. At en str. 38, eller 40 skal vise hva vi formfulle kvinner skal bruke, det provoserer meg veldig. Få riktig klær på riktig modell !  Jeg vet ikke om de er redd salget vil falle om de viser klær på formfulle modeller, men for oss som skal kjøpe klærne, så vil vi gjerne kunne identifisere oss med modellene. Noe skjer, spesielt i USA, og det gleder virkelig hjertet mitt. Jeg følger så utrolig mange flotte modeller på Instagram. Formfulle, store kvinner som stolt viser hvem de er. De stråler der de viser moten som er beregnet for oss. Det er sånn det skal være. 

Neste mandag er jeg på plass på Norwegian Fashion Week på Fornebu. Jeg gleder meg masse! På motemessen finner man alt innen mote, alt fra innerst til ytterst, og man finner det lille ekstra av tilbehør. Det er så spennende å gå rundt blant alle showrommene, og standene som er på messen. Det er som en gedigen godtebutikk. Jeg skal se, blogge, og ta bilder. Helst skulle jeg vært innkjøper for eget bruk med en meget, meget tykk lommebok, og bare handlet uten å tenke. Lykke hehe. Jeg gleder meg til å ta dere som leser med på messa sånn at dere også kan se hvordan vi skal kle oss neste høst/vinter. Jeg gleder meg til å dele alle inntrykk med dere. Jeg kjenner jeg er veldig spent, jeg gleder meg, og håper det blir like spennende i år også.

Jeg gleder meg veldig til å se neste høst/vinters farger, og design. Jeg håper det blir mye sprekt, jeg håper der kommer masse flotte farger selv om vi snakker om en mørk årstid. For meg betyr farger mye. Farger sammen med en passform som er tilpasset en stor kropp. Der er mange produsenter nå blitt utrolig flinke. Det er sjeldent at man bare tar et telt, og syr det sammen for at vi store skal ha klær. Man er heldigvis kommet så mye lengre, i alle fall de store leverandørene. Noen har fortsatt en vei å gå, som enkelte nettbutikker, men de fleste er blitt veldig gode på passform.

Gode lengder er og viktig for meg, og mange av dere andre som bruker store størrelser. Ofte glemmer enkelte produsenter at vi som er store, og formfulle trenger andre lengder. Vi ønsker for eksempel ikke for kort armer. Vi ønsker en armlengde som skjuler en del av overarmene våre. Armlengder som skjuler grevinneheng, valker, og løshud.  Vi liker også best overdeler som dekker rompa på en god måte. Så vil vi altså ikke ha telt, vi vil ikke ha pølseskinn, men den gode passformen. Vi kan gjerne vise formene våre, men på en pen måte.  Jeg skulle ønske meg mer fotside skjørt, og kjoler med gode lengder. Jeg skulle gjerne hatt ett mye større utvalg av godt tur, og treningstøy. Jeg har mange ønsker, mange tanker. Jeg gleder meg masse!!

Følg meg gjerne på Snapchat, og Instagram : heidirosander

2 kommentarer
  1. Misunnelig 😍 For en drøm å få bli m på d, du er heldig kjære deg 😘 Er så enig m at modellene må passe til klærne, fy til de små modellene som viser stormote 😜 Klær er bare så digg, og hva d gjør m meg å kle på meg noe jeg liker og føler meg vel i ❤️ Kos deg masse og nyt, d fortjener du 😍 Klem fra ei som digger klær og mote 😘

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg