Bolerojakten

Det er et plagg vi ofte er på jakt etter. En fin bolero. Jeg har fått mange henvendelser fra dere som leser bloggen med spørsmål om hvor dere kan få tak i en fin bolero. Ofte er dere på jakt etter en finere bolero som dere kan ha over en kjole, eller en fin tunika uten armer. Det har ikke vært mye boleroer å få tak i, men det er absolutt mulig. Der er leverandører som har boleroer både til hverdag, og fest.

Jeg har flere tunikaer, og overdeler uten armer, og jeg kan ikke gå med plagg uten armer. Jeg har altfor mye grevinneheng, og løshud til at jeg ønsker å blottlegge det. Det er ille nok at jeg selv ser at det henger der og disser om ikke andre og skal se det. Da er det fint med cardigans, og jakker som man kan ha over, eller en fin bolero. Boleroen er ofte nettere enn en jakke, eller en cardigan, og det er godt med et plagg som stort sett har som misjon å dekke armene.

Ofte er man på jakt etter en bolero til kjole. Man skal pynte seg, ha på seg kjole, og så er kjolen ofte uten armer, eller den har armer som ikke dekker det man ønsker å dekke, og det å finne en skikkelig fin bolero, det kan ofte være en utfordring. Har man en fin kjole, så vil man gjerne også ha en fin bolero til. Sjal kan funke, men da må man ofte bruke en del energi på å holde sjalet på plass. Det er så mye finere, og så mye bedre med en bolero.

For dere som er på jakt etter en finere bolero, så har jeg funnet den! Snefrid på Snefrids Hus har nå tatt inn flotte boleroer til kjoler, eller jeg for min del skal bruke den også til hverdagsplaggene mine. Jeg liker å kle meg pent også til hverdags, så da kommer jeg definitivt til å bruke denne. En bolero kan man liksom alltid få brukt for, så for meg er en bolero ett must i garderoben.

Snefrids Hus har tatt inn nydelige blondeboleroer. Disse kan man få i både hvitt, og sort, og de er virkelig lekre. En nett bolero, og det føles nesten kun som om man tar på seg armer. Selv om Snefrid Hus holder til i Grimstad, så kan mye ordnes selv om du skulle bo et stykke unna. Ta kontakt med Snefrid, så hjelper hun deg. Bor du nærme Grimstad, så ville jeg tatt turen. Bare det å komme til Snefrids Hus, det er en opplevelse.  I tillegg til flotte blondeboleroer, så har Snefrids Hus også tatt inn ett flott sjal til kjoler, et sjal som kan festes på ulike måter. Dere ser det på ett av bildene. Det er også ett flott plagg til en fin kjole, og så lenge man få festet det, så trenger man ikke bruke energi på å holde det på plass. Du finner Snefrids Hus her : https://www.facebook.com/snefridshus/

Lag deg en god mandag! Vi blogges igjen til onsdag.

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg