Varm, lett og flott

Sommergarderoben er byttet ut med høst, og vintergarderoben. Sommerjakkene er hengt bort, og om vi vil det, eller ikke, så er det høst, og vinterjakkene som nå vil prege garderobeskapene våre. Jeg elsker jakker, og jeg har nok en jakke for enhver anledning, og nesten for enhver temperatur. Jeg gleder meg til å kunne bruke alle jakkene som nå har vært stuet bort ganske mange måneder. Det har blitt noen nye jakker i garderoben min også nå i høst, så jeg er klar for både fine høstdager, og kalde vinterdager.

Foto : Stormberg / Jan Rune Eide

Er du på jakt etter en veldig god dunjakke. Ei dunjakke hvor du ikke føler deg stappet, ei lett dunjakke, og ei dunjakke med god bevegelse, så har Stormberg nå Hyfjell. Hyfjell er ei lettvekstdunjakke, men den er skikkelig god, og varm. I test utført av Villmarksliv for TV2, så får jakken stempelet ” mye for pengene.”  Hyfjell er toppmodellen til Stormberg blant lettvekts dunjakker.

Ofte kan man føle seg veldig ” stappet ” i dunjakker. Man kan i en del dunjakker slite med å bevege seg ordentlig, så for meg er bevegelsesfrihet veldig viktig, i tillegg til at den skal være god, og varm på kalde vinterdager. Hyfjell er ei herlig dunjakke med god bevegelsesfrihet. Jeg føler meg heller ikke som en teletubbie i den. I str. L veier jakken kun 640 gram, så man merker jo nesten ikke at man har på seg jakke.Hyfjell har viktige egenskaper som høy isolasjonsevne, den er vindtett, og den er lett vannavstøtende. Man kan stramme armene med borrelås, og jakken har ei god hette.

Noe av det jeg også elsker med Hyfjell er utvilsomt også fargen. Jakken er i en farge Stormberg har kalt ” Blue Jewel ” – en utrolig flott blåfarge. Det er en farge som i alle fall jeg blir utrolig glad av å se på. Farger er viktig for meg, og når vi nå er inne i en mørk tid av året, så er det så utrolig herlig og kunne ta på seg farger! Tommel opp for Stormberg som har valgt en så flott farge på dunjakken! Dunjakken går opp i str. 5 XL, og i denne jakken, så har jeg 3 XL. Det er en god modell når det kommer til størrelser.

Foto : Stormberg/ Jan Rune Eide

Stormberg har også andre vinterjakker i store størrelser. Jeg anbefaler dere å ta turen innom nettbutikken med jevne mellomrom. Man vet at store størrelser ofte også blir fort utsolgt. Har ikke nettbutikken det du ønsker, så sjekk din nærmeste butikk. Du finner Hyfjell her : https://www.stormberg.com/no/hyfjell-dunjakke-dame.html#10301260004. Utvalget av klær i store størrelser finner du her : https://www.stormberg.com/no/kampanje/dame-store-storrelser/

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg