48/50!!

Det er evigheter siden jeg har passet str. 48 i klesbutikker. Nå er jeg der på klær fra noen produsenter, og jeg klarer ikke å beskrive den fantastiske følelsen det er! I går når jeg var på shopping på Nais i Lyngdal, så fikk jeg en liten aha opplevelse. Der foran speilet så kunne jeg så utrolig godt se hvor mye jeg har klart å ta av meg. Bildene Trond tok av meg, jeg så det så utrolig godt. Det var som om dette plutselig har skjedd, at vekta plutselig har tatt ett godt steg nedover. Ansiktet, haka, overkroppen – alt hadde endret seg, og det trengte jeg virkelig å se på den måten som jeg gjorde i går. For en motivasjon jeg fikk til å fortsette å trene, og jobbe som jeg gjør!

Nais er butikken med stor B. For dere som bor her i sør, så må dere ta turen til Lyngdal dersom dere ennå ikke har vært der. Nais er en stor, flott butikk med ett utrolig godt utvalg av klær fra veldig mange produsenter. Her er også klær for alle lommebøker. Barbro som driver Nais er verdens herligeste menneske med øyet for hva som passer deg. Rolig, behagelig, og kunnskapsrik. Det er sånn jeg liker at selgere er. Nais bugner i disse dager av så utrolig mye flott høstklær, og nå er også jakkene for de kalde vinterdagene kommet. Jeg skal blogge litt om vinterjakker senere.

I går gikk jeg rett inn i en str. 48/50, og tunikaen fra DNY satt som et skudd. Bare det å se 48 tallet, selv om akkurat denne ikke var en ren str. 48, det ga meg en herlig lykkefølelse. Jeg kjenner ennå på gleden, og stolthet. At jeg faktisk kan stå foran et speil å være fornøyd, og ikke måtte snu meg bort fordi jeg blir kvalm av å se meg selv, det er en vanvittig stor seier. Speil for meg har vært et mareritt på lik linje med badevekta. Jeg har alltid unngått speil om jeg ikke har vært helt nødt, for den tjukke flodhesten jeg så når jeg kikket i speilet, den flodhesten var bare stygg, ekkel og feit. Om flodhesten ikke helt er borte, så begynner flodhesten å smile, og være mer fornøyd med det den ser.

I går fikk jeg shoppet litt. Tunikaen fra Ciso i 48/50 ble med meg hjem. Ikke ene, og alene fordi det er en 48/50, men den var så fin, og satt så fint. Pen grå farge med stilig design. Egentlig er det vel en kjole, men jeg bruker den fint til tunika.

Den lilla, tynne jakken fra Q’neel , den falt jeg for! Fra og alltid kjøpe 50/52, så må jeg som oftest ned en størrelse nå – jippi! Den lekre jakken fra Q’neel er en ren str. 50. Jeg kunne ha kjøpt ren 48, men den tok meg bittelitt øverst i ryggen. Jakken er i lekker lilla sammen med sort, den har en fin lengde, og en veldig god passform. Denne kan jeg bruke som en bluse om jeg knepper den, og jeg kan ha en sort, armløs topp under, og gå med jakken åpen.

Den lekre toppen jeg har under jakken fra Q’neel, den er fra DNY. Egentlig er det en kjole, men med mine 178 cm, så kan jeg fint bruke den som tunika. Sjekk det lekre halspartiet! Knallfint! Ett sånt halspartiet gjør så utrolig mye, og tunikaen passet så fint under den nye jakken, og flere andre jakker jeg har her hjemme. Både den grå tunikaen, og denne sorte toppen har gode priser. Den lilla jakken, og overdelen fra MAT er noe dyrere.

MAT har også utrolig mye lekre klær! MAT er en gresk produsent, og de har de spesielle klærne som ikke alle har. Jeg liker klær som kan skille seg litt ut, og som har de spesielle detaljene. Denne toppen fra MAT falt jeg for i tillegg til den tøffeste ” dressjakken ” som jeg skal vise senere.

Barbro på Nais er veldig flink til hele tiden legge ut bilder av nye varer på Facebook. Hun sender også varer om du bor langt unna. Du kan følge Nais på Facebook her  : https://www.facebook.com/naisbutikken/  

 

8 kommentarer
    1. Så utrolig flott du er!!!!! Hard jobbing som er verd strevet når resultater vises. 😀.

    2. Flotte du, tenker du nyter å prøve klær når du ser så gode resultater ❤️ Mye fint ja, d er så gøy 😍 Elsler høstens farger 🍁 Beundrer deg for ditt mot til å trene, der sliter jeg 😜 Nyt helga 🌸 Klem

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg