Klær som aldri skuffer

På bloggen for noen uker siden, så viste jeg en liten smakebit av Pont Neuf sin flotte høstkolleksjon, og det skal jeg gjøre i dag også. Pont Neuf sin høst inneholder mye flotte farger : Plomme, høstgul, og petrol i tillegg til høstens ordinære farger som sort, grått og blått. Jeg har aldri vært veldig glad i gult før jeg fikk min lekre, gule og flotte regnkåpe fra Stormberg, eller gult er vel fortsatt ikke den fargen jeg velger først, men denne høstgule fra Pont Neuf, den er virkelig flott, og jeg føler meg fin i den. Både plomme, og petrol er også farger jeg liker veldig godt. Lilla er nok den fargen jeg er aller mest glad i, så da blir man ekstra glad når Pont Neuf har lilla i sin høstkolleksjon.

Jeg har sagt det før, men sier det gjerne igjen : Har man først blitt kjent med Pont Neuf, så har man funnet en venn for livet . Passformen er så god, og plaggene er så flotte på. Når det er sagt, så må jeg understreke at i kolleksjonene til Pont Neuf, så er der ulike modeller, så de kan sitte forskjellig på, så her må man bli litt bedre kjent med de ulike modellene. Pont Neuf er heller ikke ren stormote, så her kan kvinner i alle størrelser finne sine favoritter. Overdelene jeg velger heter ofte kjole, og kan brukes til nettopp kjole om du er komfortabel med å vise beina. Jeg bruker de til tunika fordi jeg har høyden til det. Noen modeller er nok såpass lange som tunika at de nok burde sys opp litt.

Mange av Pont Neuf sine klær sitter inntil kroppen, og viser våre kvinnelige former. Det er utrolig flott! Jeg har jo alltid sett hvor mye finere det er med klær som sitter inntil kroppen, men jeg har liksom aldri fått det ut i praksis selv. Det er til tider innmari vanskelig å få med seg hodet til å tenke, og se sannheten. Vi tror at store, romslige topper skjuler alle valkene våre, og det gjør de vel også, men de får også kroppen vår til å se så mye større ut. Det tar tid å endre, også når det kommer til å gå med andre klær enn det vi er vant til. Det tok tid for meg å kjenne på at jeg kunne gå med kroppsnære overdeler. Hodet sa store, vide overdeler, speilet, og fornuften sa noe helt annet. Nå har jeg blitt mer komfortabel med litt kroppsnært.

Dette første bildet, det er en overdel jeg virkelig elsker. Dongeri uten å være dongeri. Denne er så utrolig myk og god, og har denne utvaska looken. Denne liker jeg utrolig godt. I tillegg til modellen jeg har på meg, så finnes den i en kortere modell, og den finnes i ei kort, stilig jakke.

På dette bildet har jeg på meg en tunika som heter Jytta. Denne har tunika lengden. En nydelig farge, og helt nydelig å ha på seg.

På dette tredje bildet, så har jeg en veldig enkel tunika. Sort med to små lommer i front som ikke er synlige på bildet, men de små lommene utgjør en veldig fin detalj. Som sagt, så er dette en veldig enkel modell, men denne her, den elsker jeg å gå i! Armene er noe lengre enn på bildet, for her har nok jeg dratt de opp litt. Tunikaen er veldig fin selv om den er enkel. Den er så behagelig å ha på seg. Jeg kan ha en vest over, jeg kan ha ei tøff jakke over, jeg kan bruke et fint skjerf for å pynte den opp, eller den er veldig fin som den er. Modellen heter Salka.

Jeg blir aldri skuffet over Pont Neuf. Der er selvsagt alltid plagg som ikke jeg kler. Plagg som er for korte, passform som ikke er helt meg, bukser som jeg ikke passer, og i en hel kolleksjon, så skal det noe til at alt passer smaken, og kroppen 100%. Det meste derimot er klær for mitt øye, og min kropp. Se hele Pont Neuf sin høstkolleksjon her : http://pontneuf.dk/foraar-2017/ Pont Neuf sin høstkolleksjon består som vanlig av mange flotte tunikaer, og kjoler, og den består også tunikaer som har en kortere lengde. Pont Neuf høsten har også bukser, skjørt og cardigans. Bare å glede dere – Pont Neuf høsten er på plass i butikkene.

Så kan jeg jo likegodt friste dere med en gang,  julekolleksjonen fra Pont Neuf er rett rundt hjørnet. Ikke nok med at den snart er i butikkene, den er også rålekker! Mye rødt, mye i en helt nydelig lilla farge, mye kombinasjoner – og jeg gleder meg en hel haug!!! Jeg gleder meg også til å vise julekolleksjonen her på bloggen veldig snart. Lag dere en god mandag!!

 

Følg meg gjerne på Instagram : heidirosander

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg