Hurra for oss, og hurra for ny gave bak luke nr.6

I disse dager det 2 år siden vi startet opp med trening for overvektige på Spring her i Kristiansand, og for ett flott år det har vært! Selve treningsgruppen er nesten 3 år gammel, men det var i desember for to år siden at gruppen ble en del av treningstilbudet til treningssenteret Spring. Jeg er så umåtelig stolt av denne gruppen, og jeg er så uendelig stolt over at jeg fikk til ett eget treningstilbud for oss overvektige. Det er veldig mye jeg ennå ikke helt skjønner, som hvorfor ikke flere overvektige bruker dette flotte tilbudet som vi har her i Kristiansand… men akkurat nå vil jeg kjenne litt på stoltheten over hva vi har fått til. Jeg vil kjenne litt på hvor mye denne gruppen betyr for meg, og hvor utrolig godt det er å innse at trening er blitt viktig for meg. Hvem hadde trodd det for tre år siden at trening skulle bli en så viktig del av hverdagen min? Jeg hadde i alle fall ikke trodd det, og sikkert ikke de rundt meg heller. Alle gangene man har prøvd, for så og mislykkes… alle mandagene man har startet ett nytt, og bedre liv, og alle gangene hvor man har tømt skaper, og kjøleskap for godsaker, og usunn mat, og fylt det med gulerøtter, epler, og grove knekkebrød. Planene har alltid vært store, og målene likeså. Alt skulle man klare på en gang… her snakket vi ikke et skritt av gangen, men her var det på med sjumilsstøvlene, og gape over alt som kunne gapes over. Man skulle ikke ned en halv kilo i uken, men her snakket vi kiloer i flertall… man skulle trene hver dag, og livet skulle legges helt om. Hvem i all verden klarer noe slikt? Er det rart at vi mislykkes gang på gang? Hvorfor knakk jeg aldri koden? Hvorfor hørte jeg hver eneste gang på det forskrudde hodet som hele tiden bare proppet meg full av løgn…???

Vi er rare vi mennesker, og vi skjønner absolutt ikke vårt eget beste til tider. Hvordan skal vi klare alt? Ingen av oss er supermann heller. For hver gang jeg mislyktes, så gikk jeg ned i den berømte kjelleren. Jeg følte meg som en taper som aldri kunne klare det som ” alle ” andre klarte. Hvor var min stålvilje, og hvor var min viljestyrke til å klare å gjennomføre målene jeg hadde satt meg? Man blir sliten av og kjenne seg mislykket, og man mister bare mer, og mer selvtillit… man er ikke særlig stolt av seg selv, og har egentlig bare lyst til å sitte under dyna å spise godteri… man har ikke alltid lyst til å hilse på verden heller. Det er et nederlag og ” aldri ” klare det,  og det er sårt, og vondt når man igjen må innrømme at det ikke gikk denne gangen heller… jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har prøvd, og i perioder har det gått riktig så bra, men så skjer det noe som gjør at man trener mindre, og spiser mer usunt, og så er runddansen i gang igjen.. jeg har virkelig prøvd… og det mange ganger. Jeg har vært en ” ordinær ” størrelse, men da jeg var strålende fornøyd, så trodde jeg jobben var gjort, og sluttet å trene….ikke så smart kanskje? Målet mitt der fremme var å veie 60-70 kg… tenk så lykkelig jeg ville blitt da, og for ett lykkelig liv jeg skulle leve… jeg var nok ikke så veldig flink til å se hva jeg faktisk hadde, og hvilket godt liv jeg levde. Jeg klarte ikke å sette pris på de små, og store tingene rundt meg, for mitt fokus var hele tiden på vekten, og kampen for å veie 60-70 kg.

Det er mange år jeg har prøvd, og ikke klart det. Det er mange år med oppstart av trening, og omlegging av kosten. Det har vært mange år med nedsnakk av meg selv, og tusen negative tanker. Hvorfor har jeg ikke knekt koden for lenge siden? Hvorfor har det tatt så lang tid før jeg ” har skjønt det “? Kanskje har jeg vært redd for å finne svarene på hvorfor jeg har tatt så mange dårlige valg, og hvorfor jeg lar det ufornuftige vinne over det som faktisk er fornuftig, og riktig for meg? Jeg har kastet bort så mye tid på å mislike meg selv istedenfor og være glad , og stolt av meg selv akkurat slik jeg er. Ingen kan jo være lykkelig som stor var min tanke før – nå vet jeg at sannheten er en helt annen. Lykken ligger ikke i kiloene, men i livet vi lever. Lykken bryr seg ikke om verken grevinneheng, mage som henger, eller store lår… men det har tatt en evighet av tid før jeg innså nettopp det. Tenk at jeg kan ha det godt som stor… livet er godt å leve, og jeg er på en god plass i livet. Jeg er jo faktisk en kvinne i min beste alder 🙂 Jeg har ett stort ønske om å miste en del flere kilo, men jeg skal ikke kave, og jage… kavingen , og jagingen gjør meg bare ulykkelig. Jeg skal ta det i mitt tempo, og jeg skal sette meg delmål underveis. Jeg skal være flink for meg selv, og ingen andre. Jeg skal trene iherdig fordi jeg ønsker det, jeg vil ned i vekt for å få en bedre helse, og jeg vil ha en lettere kropp som samarbeider. Jeg vet at lymfebeina vil få det mye bedre om kroppen er lettere…. jeg vil ikke at vekten skal begrense meg slik den gjorde før. Jeg er sjef i eget liv, og det er utrolig godt! Jeg krangler fortsatt mye med hodet, og der er fortsatt mange fall, men det er en del av livet, og da gjelder det at jeg til slutt bestemmer – ikke det skrullete hodet 🙂 Jeg har de siste årene tatt av meg mellom 40-50 kg – nå er det på tide å være stolt over jobben jeg har gjort 🙂

Jeg er stolt over mye i livet, og det er godt og endelig kunne se dette. Alt dreide seg om vekten tidligere, og det overskygget det meste. Jeg ble så sliten av og hele tiden tenke på hvor stygg, tjukk og feit jeg var. Sånt tapper en helt for energi. Jeg er fortsatt tjukk, men jeg kan se at jeg er så mye mer enn bare det, og det føles så utrolig godt. At jeg har kommet dit jeg er i dag kan jeg først, og fremst takke meg selv for. Det er jeg som har gjort jobben, og så har jeg hatt veldig gode støttespillere underveis. Viktige støttespillere har uten tvil være treningsgruppen som i disse dager kan feire 2år 🙂 En annen viktig støttespiller har definitivt vært Spring Treningssenter… de har tro på ett eget opplegg for overvektige, og ønsker å fortsette med dette som en del av sitt treningstilbud. Uten ett slikt opplegg, så tror jeg ganske så sikkert at jeg ikke hadde kommet så langt som jeg har. Det er ikke lett å stå alene, og kjempe kampen mot de forbaska kiloene! For meg har mental jobbing også være uhyre viktig, og sammen med treningen, så er jeg på riktig vei mot mine mål. Målene er ikke lengre at jeg skal veie 60-70 kg – målet er en god helse, og en kropp som spiller på samme lag som meg i mange år fremover.


Foto : Børre Eskedahl / VG

Hurra for treningsgruppen for overvektige, og gratulerer med 2 årsdagen!! Hurra for Lene Røstad, og hurra for Spring for at de ville opprette ett slikt tilbud!! For en treningsgruppe vi har fått! For en gjeng herlige mennesker som hver uke trener iherdig sammen! For noen flotte instruktører vi har som pusher oss, støtter oss, og motiverer oss! For ett flott treningssenter vi er en del av! Egentlig skulle vi ha feiret 2 års dagen med en gedigen bløtkake, men vi får kanskje nøye oss med en av disse gode energibarene som de til stadighet lurer oss til å tro at smaker som den beste Freia Sjokolade 🙂 🙂 Når vi nå går mot slutten av 2016, så har jeg ett stort ønske om at flere overvektige skal bli en del av treningsgruppen vår i det nye året. Treningstilbudet er unikt, og jeg tror ikke det er noen treningssteder hvor man har et tilbud som dette. Jeg vet at mange overvektige ønsker å bli aktive, mange ønsker å starte med trening, men så var det alle disse unnskyldningene som stadig står i veien….snart ligger ett helt nytt år foran oss, og nå har vi alle muligheter til å gjøre de endringene vi har tenkt på så lenge. Er det ikke på tide å kaste alle unnskyldninger om mangel på tid, mangel på energi, mangel på barnevakt, trøtt etter jobb,og unger som skal kjøres og hentes…?? Kanskje det er på tide å gripe sjansen, og gjøre noe som er viktig for deg!


Foto : Børre Eskedahl / VG

I går var gaven bak luke nr. 5 en Lycke veske gitt av Sørensen Sko her i Kristiansand. Det var mange som ønsket seg ny veske, og den som blir lykkelig veske eier, det er : Martha Hansson!!! Gratulerer sååå masse til deg, Martha med ny, flott Lycke veske fra Sørensen sko. Jeg tar kontakt med deg i løpet av dagen!!

I dag skal vi åpne en ny luke i bloggens flotte julekalender, og bak dagens luke, så har vi to flotte premier. Det betyr at vi skal trekke ut to vinnere. Siden treningsgruppen vår har 2 års jubileum i disse dager, så passer det fint at den ene gaven bak dagens luke er gitt av Spring Treningssenter hvor vi er så heldige og ha fått egne gruppetimer. Spring er også ett helt fantastisk sted å trene. Man føler seg så velkommen, og man blir heiet frem istedenfor det motsatte. Her trener flotte mennesker i alle aldre, og alle fasonger. Treningstilbudet er veldig variert, og her er det mye å velge mellom for de aller fleste, også våre treningstimer for overvektige. I dag skal jeg gi bort en flott treningspakke fra Spring som består av en mnd treningsabonnement, en flott Spring sekk, en stilig drikkeflaske, og et håndkle. Dette skal deles ut til en heldig leser. På den måten kan du nå komme deg godt i gang med treningen. Du får fullt medlemskap i en måned, og det betyr at du kan trene hvor mye du vil, og hva du vil. Du kan trene apparater i studio, og du kan trene på alt av saltimer. Du vil få ditt eget treningsprogram som du kan benytte deg av i treningsstudioet. Dersom du er overvektig, og har vurdert å bli med å trene sammen med treningsgruppen vår for overvektige, så er jo dette en gyllen mulighet 🙂 Nå kan du trene på Spring i en måned, for å se hvordan du trives 🙂 Dette kan fort bli ett viktig skritt for å nå målet som du har tenkt på, og snakket om så lenge. Medlemskapet har en verdi på 649 kr + at du får sekk, drikkeflaske, og håndkle. Akkurat denne treningspakken fra Spring er en gave som nok er mest beregnet for de av leserne mine som bor i Kristiansand, og omegn. Legg igjen en kommentar, og treningspakken kan bli din. Fortell gjerne hva det hadde betydd for deg å få et spark bak 🙂 Du kan lese mer om Spring Trening her :  http://www.springtrening.no/ , og på Facebook : https://www.facebook.com/Springtrening.no/?fref=ts

I tillegg til treningspakken fra Spring, så skal jeg også gi bort to flotte badenymfer gitt av Cinderella Stormote på Gjøvik. Badenymfene er produsert av Angel Circle, og de er så herlige! Badenymfene er frodige, og flotte damer, og de er jo superfine å ha til pynt på badet for eksempel . Jeg blir så glad av å se på de jeg 🙂 Cinderella Stormote har jeg dessverre ennå ikke hatt gleden av å besøke, men det håper jeg å få til når det blir vår, og sommer. Jeg vet at det er en flott butikk som kan stormote. Jeg vet at de har mange virkelige fornøyde kunder. Cinderella ligger i Storgata i Gjøvik sentrum. De har ett stort utvalg av moteriktige klær for oss kvinner fra str. 42 – 60. Kvalitet, service, og passform er det som står i fokus, og som er veldig viktige ting for butikken, og som igjen er ting vi som kunder også setter veldig stor pris på. Jeg har hørt så masse flott om stormotebutikken på Gjøvik, så er du i nærheten, så ta deg en tur innom. Det skal jeg ! Badenymfene er altså flotte, frodige kvinnefigurer som virkelig får deg til å smile, og disse to skal en av dere få. Kommenter at du gjerne vil ha badenymfene hjem til deg, så er du med i trekningen 🙂 Du kan lese mer om Cinderella her : https://www.cinderella.no/ , og på Facebook : https://www.facebook.com/Cinderella.stormote/

 

 

Det er mange som har vært med på å gi gaver til bloggens adventskalender, og de fortjener litt oppmerksomhet:-)  Uten alle disse som har gitt så flotte gaver, så hadde det ikke vært noen adventskalender. Disse sender jeg en stor takk til :

* Alexis Mote – http://www.alexismote.no/index.php

* Nice Size – https://www.facebook.com/nicesizedrobak/?fref=ts

* Nais – https://www.facebook.com/naisbutikken/?fref=ts

* Mother India – http://motherindia.no/

* Helsekilden – http://www.helse-kilden.com/index.html

* Ellinors Stue – https://www.facebook.com/Ellinors-Stue-737863952915609/?fref=ts

* Spring Trening – http://www.springtrening.no/

* Sørensen Sko – https://www.facebook.com/JSorensenSko/?fref=ts

* Snefrids Hus –  http://www.snefridshus.no/

* Cinderella Stormote – https://www.cinderella.no/

* Lingzi – https://www.facebook.com/Lingzidametoy/?fref=ts

* Ciso – http://ciso.dk/

* Stormberg – http://www.stormberg.com/no/

* Dia Dia – http://www.diadia.no/

* L’evolution – http://levolution.no/

* Zhenzi – http://www.zhenzi.com/zhenzi.aspx

* Hjerter – http://www.hjerter.no/

* Wilhelmines – http://www.stormote.com/

* Pont Neuf – http://pontneuf.dk/eng/

* Maxima Mote  – http://www.maximalillestrom.no/

* Handberg – http://www.fashiongroup.dk/

* Forever Living konsulent Ingrid Pedersen Tveita – http://myaloevera.no/forevertveita/nb/start

* Torhild Aas Uavhengig Norwex konsulent på Sørlandet : https://www.facebook.com/Torhild-Aas-uavhengig-Norwex-konsulent-på-Sørlandet-365893576931418/?fref=ts

* Vita Univers – https://vitaunivers.no/

* Fants Favoritt – Norges eneste hundekafe – https://www.facebook.com/fantsfavoritt/?fref=ts

* Urtemor – https://www.facebook.com/BioTeam-Helhetsterapi-127691605882/?fref=ts

* Amway / Margareth Holdø – http://www.amway.no/user/margareth61?mobile.redirected=true

16 kommentarer
    1. Hiver meg på og kunne trenge et spark bak for og komme igang med trening . Og badenymfene er jo bare kjempefine. Krysser fingrene😊😊😊

    2. … Sier som Ole brum ja takk begge deler😜Begge deler hadde vært topp☀️Bor i Arendal å begynt å trene litt.. Men 30 Min kjøring for å trene med andre overvektige hadde vært toppen😇

    3. Ønsker meg flotte badenymfer jeg da….Bor jo litt langt unna til å få brukt treningspakken….😊😉

    4. Det hadde jo vært helt konge å vinne siden jeg har tenkt å dra bort for å tegne et medlemskap nå i løpet av de nærmeste dagene.
      Trenger virkelig et realt spark i fua og kunne ikke tenke meg en bedre måte å få det på enn å tilbringe tid sammen med den supre gruppa med fantastiske pådrivere! Krysser fingre og tær for at det er meg som stikker seirende ut med gaven fra Spring 😁🤗

    5. Flott gruppe dere har i Kristiansand, skjønner godt du er glad i og stolt av den 😊👍
      Jeg vil gjerne være med i trekningen av badenymfene 😊

    6. Skulle gjerne vinne dette. Har lenge tenkt at dette kunne være noe for meg, men trenger et spark bak.

    7. Jeg trenger det berømmelige sparket bak👍🏻👍🏻 Og de figurene er bare skjønne altså👍🏻👍🏻☃️🌲🌲

    8. Kunne tenkt meg å vinne trenings pakken da jeg vil gi den videre til en venninne som jeg prøver å få til å ta det siste vanskelige steget for å komme i gang, Kanskje pakken vil være en liten gulrot for henne 🙂

    9. Jeg har aldri hørt at det finnes egen trening for oss o ervektige så det hadde vært fantastisk å vinne idag!! 🙂

    10. Trenger ett spark bak men litt langt unna for å bruke gevinsten hvis æ vinn,men skull æ vøre så heldig så vil æ gi den bort 😄

    11. Jeg er så imponert over skrivingen din Heidi og alt du deler med oss. ❤. Trekning veldig spennende. Bor ved Tønsberg. Ønsker dere alle en fin dag.

    12. En flott gave å få er ett spark bak til å gå og trene😁Jeg vil gjerne vinne den, for jeg vil gjerne gi den til en venninne, da jeg ikke kan bruke den selv😒. Men derimot så vil de badenymfene passe fint inn på mitt badeværelse.😉

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg