En ny, flott gave deles ut bak luke nr. 4 <3

Jeg har ikke alltid vært flink til å sette av tid til meg selv. Det å sette seg selv i fokus av og til, og gjøre det jeg har lyst til, det har ikke alltid vært min sterke side. Jeg er nok den personen som setter andre før meg selv. Ikke fordi jeg føler at jeg må, men fordi jeg ønsker det. For meg betyr mine nærmeste hele verden, men selv om man ønsker det beste for alle, og ønsker å være der for alle, så må man ikke glemme seg selv. Jeg har lært mye de siste årene, og en av de viktige tingene jeg har lært er nettopp å sette av tid til meg selv,  ha litt Heidi tid, gjøre det Heidi liker å gjøre. Ved å sette seg selv først av og til, så har en også så mye mer å gi til de rundt seg. Glemmer man seg selv, så har man mindre å gi til de rundt seg. Hvor mange av dere har det akkurat slik som meg? Veldig mange vil jeg tro.

Jeg er nok absolutt et omsorgsmenneske, og kanskje litt for mye av det gode i blant. Jeg vil at alle rundt meg skal ha det bra, og kan jeg bidra til det, så er det jo klart jeg gjør det. Jeg tror jo jeg vet hva som er best for alle, og jeg tar det kanskje som en selvfølge at den det gjelder er enig…men jeg har måtte lære meg at det jeg tror er det beste for de rundt meg, kanskje ikke alltid stemmer. Kanskje er det en ide å slippe litt taket, og la andre ta styringen på en del. Kanskje er ikke alltid den veldige omsorgen til det beste. Tøft å innse kanskje, men jeg ser jo at det av og til er det riktige…men man gjør jo ting i beste velmenende 🙂 Kanskje må man slippe taket litt i blant, og kanskje innse at verden fortsatt vil være der selv om man ikke har kontrollen på alt, og overlater noen ting til andre. Det er nok et tegn på at jeg liker å ha oversikten, og litt sånn kontroll, men der er jeg blitt bedre. Om ikke mye bedre, så bedre. Nå raser ikke verden sammen om jeg er litt ” egoist “, og gjør mine ting, og jeg ser absolutt verdien av å ha Heidi tid.

En person som har lært meg mye er Marie. Marie er en klok dame med masse kunnskap, og mange gode tanker. Marie sier ting som det er, og pakker sjeldent inn ting i silkepapir. Jeg kan nok være der i blant at jeg bruker silkepapir. Jeg er ikke alltid like flink til å si ting som det er. Jeg er ikke feig, og ikke redd for konflikter, så i sånne situasjoner, så pakker jeg ikke inn ting, men jeg er samtidig redd for å såre noen. Marie ser ting jeg kanskje ikke selv ser, og hun har ved flere anledninger sagt at jeg må tenke mer på meg selv, og mindre på alle andre. De andre klarer seg fint om jeg gir litt slipp sier hun. Det tok nok noe tid før dette gikk inn, eller det tok veldig lang tid, og jeg lærer stadig, men med tiden så oppdaget jeg hvor viktig det var det å tenke på hva jeg vil. Hva har jeg lyst til? Det å sette av tid til meg selv, og gjøre de tingene som ga meg mye. I perioder i livet er kanskje ikke det så lett visst man har for eksempel små barn, men i den perioden er det minst like viktig. Dersom man er heldige å ha noen rundt seg, så bør man overlate barn til andre, og ha litt “egotid”. Det å få nye impulser, og ny energi er så viktig i en ellers hektisk hverdag. Det handler vel kanskje om bare å gjøre det, og ikke la den dårlige samvittigheten få lov til å bestemme. For er det noe vi damer har masse av, så er det nettopp dårlig samvittighet.

En ting som jeg prøver å lage tid til er egenpleie, og velvære. Søndager, tidlig på morraen, så er det ofte hjemmespa 🙂 Da kurer jeg hår, legger ansiktsmaske, og setter beina i vann. Jeg har anskaffet meg denne flotte maskinen fra Scholl som tar all hard hud, så jeg er egentlig min egen fotpleier også 🙂 Den tiden helt alene er deilig, og det gjør så utrolig godt for både kropp, og sjel. En annen ting som gir meg utrolig mye er massasje, og aromamassasje. Det er ren nytelse, og man forsvinner inn i en herlighet som ikke kan beskrives. Man blir helt salig, og kroppen er 100% avslappet. Det å ta massasje var en sperre jeg hadde veldig lenge. Det og skulle kle av seg på halve, eller nesten hele kroppen, det satt veldig langt inne. Dette gjør jeg fortsatt ikke hos hvem som helst. Skal jeg ta massasje, så skal det være hos en person som jeg er 100% trygg på. Det er to plasser jeg har tatt massasje her jeg bor. Den ene plassen er hos Marie når hun drev med aromamassasje, og den andre plassen er Helsekilden på Tveit her i Kristiansand. På begge disse plassene, så slapper jeg helt av. Jeg klarer faktisk å slappe av, og jeg klarer å nyte. Anne Mette på Helsekilden er ett nydelig menneske som får deg til å føle deg så avslappet. Hun får deg til å føle deg flott uansett hvordan du selv føler deg. Hun utstråler en varme, en omsorg, og en trygghet som gjør at velværetiden blir tid til nettopp velvære, og til nytelse, ikke en tid for å skjemme seg over kroppen sin.Det er ingen god følelse å ta massasje et sted hvor man er helt anspent, og ikke klarer å nyte ett eneste sekund. Da får man lite ut av velværetiden gitt. Det er jo spesielt beina mine som jeg ikke er komfortabel med når det kommer til massasje, men det er ikke så ofte jeg tar hel kroppsmassasje, så når jeg tar rygg/nakke, så er jo buksen delvis på . Å ta av meg på resten av kroppen, det er jeg blitt mer trygg på når jeg er hos mennesker som får meg til å føle meg vel.

Massasje, og ansiktsbehandling, det er for meg som å være i paradis – for en nytelse! Hele meg blir så fornøyd , og jeg føler plutselig at jeg har mye mer å gi enn jeg hadde før massasjen. På trening, så føler jeg at kroppen får skikkelig juling, og da er det godt å unne seg litt massasje i blant. Jeg er ikke flink nok, så det bør kanskje være noe jeg bør bli bedre på i det nye året. Trener man masse, eller bruker kroppen masse, så er det ekstra godt med massasje, og litt ekstra jobbing på diverse muskelknuter. En time med massasje, eller annen velvære skulle man unne seg om man har anledning. Ofte handler det kanskje om at man bare aldri får gjort det . Kroppen blir glad, man selv blir glad – og når en selv er glad, så merker også de rundt oss dette. Man får fylt opp batteriene, man roer seg ned, og man får hjelp til å finne balanse. Mange av oss lever i en stressende hverdag med mye mas og avgjørelser som må tas. Dette setter spor på kroppen vår over tid. Det vil igjen merkes på mange ulike måter. Det å ønske seg gavekort på velvære til jul, det er en veldig god ide! Det er ett av mine ønsker 🙂 Nå er det på tide jeg blir flink igjen til å sette av litt tid til egentid, og velvære som jeg vet vil gjøre godt for kroppen min, og også psyken min.

I går var gaven bak luke nr. 3 et gavekort fra Nais i Lyngdal, en av mine store favorittbutikker. Den som vinner gavekortet regner jeg med blir hoppende glad, og skulle ikke du være den heldige, så håper jeg du likevel tar en tur innom Nais. Bor du langt unna, så sender Barbro gjerne varer til deg om det er ønskelig. Vinneren av gavekortet på 1000 kr fra Nais ble : LILLIAN TØMMERÅS!!! Gratulerer så masse til deg, Lillian!! Jeg regner med at du vil finne noe riktig fint for gavekortet på 1000 kr. Jeg tar kontakt med deg i løpet av dagen.

I dag skal vi åpne en ny luke, og bak luke nr. 4, så ligger det nok et gavekort, og denne gangen på nydelig velvære! Gaven bak luke nr. 4 er et gavekort på deilig rygg, og nakke massasje fra Helsekilden her i Kristiansand. Dagens premie er nok mest for de av dere som ikke bor altfor langt unna, men bor du et stykke unna, men er her i Kristiansand av og til, så hiv deg på, og vær med i trekningen! Kanskje kjenner du noen her sør som du kunne tenke deg å gi gavekortet til? Legg igjen en hyggelig kommentar på bloggen, og HUSK EPOSTADRESSEN din!!! Det er Anne Mette Tveiten som driver Helsekilden på Tveit i Kristiansand. Anne Mette har stor kompetanse, og det kan du lese mer om hennes kompetanse her : http://helse-kilden.com/kompetanse.html. Du som vinner gavekortet er heldig, og vil garantert nyte til det fulle, for som jeg skrev lengre opp i blogginnlegget, så er Anne Mette er utrolig varmt, og flott menneske med stor kunnskap rundt det hun driver med. Jeg håper det ligger et gavekort fra helsekilden til meg under juletreet i år 🙂 For å være med i trekningen av rygg/nakke massasjen, så legger du igjen en kommentar på bloggen, og husk at du skriver epostadressen din! Du kan lese mer om Helsekilden her : http://helse-kilden.com/index.html og på Facebook : https://www.facebook.com/helsekilden/?fref=ts


Det er mange som har vært med på å gi gaver til bloggens adventskalender, og de fortjener litt oppmerksomhet:-)  Uten alle disse som har gitt så flotte gaver, så hadde det ikke vært noen adventskalender. Disse sender jeg en stor takk til :

* Alexis Mote – http://www.alexismote.no/index.php

* Nice Size – https://www.facebook.com/nicesizedrobak/?fref=ts

* Nais – https://www.facebook.com/naisbutikken/?fref=ts

* Mother India – http://motherindia.no/

* Helsekilden – http://www.helse-kilden.com/index.html

* Ellinors Stue – https://www.facebook.com/Ellinors-Stue-737863952915609/?fref=ts

* Spring Trening – http://www.springtrening.no/

* Sørensen Sko – https://www.facebook.com/JSorensenSko/?fref=ts

* Snefrids Hus –  http://www.snefridshus.no/

* Cinderella Stormote – https://www.cinderella.no/

* Lingzi – https://www.facebook.com/Lingzidametoy/?fref=ts

* Ciso – http://ciso.dk/

* Stormberg – http://www.stormberg.com/no/

* Dia Dia – http://www.diadia.no/

* L’evolution – http://levolution.no/

* Zhenzi – http://www.zhenzi.com/zhenzi.aspx

* Hjerter – http://www.hjerter.no/

* Wilhelmines – http://www.stormote.com/

* Pont Neuf – http://pontneuf.dk/eng/

* Maxima Mote  – http://www.maximalillestrom.no/

* Handberg – http://www.fashiongroup.dk/

* Forever Living konsulent Ingrid Pedersen Tveita – http://myaloevera.no/forevertveita/nb/start

* Torhild Aas Uavhengig Norwex konsulent på Sørlandet : https://www.facebook.com/Torhild-Aas-uavhengig-Norwex-konsulent-på-Sørlandet-365893576931418/?fref=ts

* Vita Univers – https://vitaunivers.no/

* Fants Favoritt – Norges eneste hundekafe – https://www.facebook.com/fantsfavoritt/?fref=ts

* Urtemor – https://www.facebook.com/BioTeam-Helhetsterapi-127691605882/?fref=ts

* Amway / Margareth Holdø – http://www.amway.no/user/margareth61?mobile.redirected=true

32 kommentarer
    1. Heidi, jeg kjenner meg veldig igjen i det du skriver om i dag. Kunne vært min tekst. Er ikke flink til å sette av egen tid. Du er en person jeg håper å få treffe en dag. Takk for at du er du!
      Klem Gunn

    2. Hadde vært en fin julegave som æ kunne gitt til mitt kjære søskenbarn og venninne❤️

    3. DET hørtes bare helt deilig ut! Kjenner den harde treningen jeg driver med på kroppen, så en deilig massasje hadde bare vært helt knallbra!!

    4. Fantastisk godt skrevet 🙂 jeg har ei venninne som virkelig hadde trengt denne gaven, så hvis jeg vinner går gaven videre 🙂

    5. Omsorg er en stor del av den jeg er, både gjennom jobb og familie. Ser jo at jeg innimellom glemmer meg selv midt opp i jobb,mann og barn. Hadde vært til stor glede å vinne denne luken og unne meg selv litt luksus i hverdagen 😍

    6. Ja Takk til den premien. 😁 Jeg kommer faktisk en tur til Norge og Kristiansand i neste uke, så den premien hadde passet meg perfekt. 👍

    7. Etter sykdom hadde dette passet perfekt å vinne, om ikke jeg i et “svakt ” øyeblikk gir det til ei jeg vet hadde blitt glad om jeg gav henne det i stedet. Alle burde unne seg litt velvære iblant !!!

    8. Flott gave i dag også. Hadde vært deilig å vinne denne. Vi har vel alle bruk for en Marie og Anne Mette av og til i hverdagen. Ha en flott søndag.

    9. Hadde vært veldig fint med en pause fra skole og sykdom. Men også en fin gave til mamma som snart har bursdag. Er det noen som fortjener det mamma!

    10. Neste stopp: Helsekilden 😀 Ja, det hadde vært noe det <3
      Indre ro og balanse, 🙂 tusen takk!

    11. Gunn: Hei Gunn! Takk for en utrolig fin tilbakemelding fra deg. Nå ble jeg innmari rørt, og innmari glad! Håper vi treffes en dag, og takk for at du gir meg sånne fine tilbakemeldinger 🙂 Nå ble dagen ekstra fin!

    12. Du har så møe på hjertet som jeg nesten kunne sagt selv☀️Du er ei dame som er blitt snillere meddeg selv trur jeg …kan virke sånn ut fra bloggen , da jeg ikke kjenner deg personlig alså😜… Å det er så viktig ,som du sier med egenpleie /velvære, selv om de ” dumme” ekstra kilo sitter der de gjør ….. Vi trenger å fortjener det absolutt like mye som alle andre ☀️Så krysser igjen fingrene for at jeg vinner dagens luke 🎁🎄☃

    13. Er nok litt som deg Heidi, har lett for å la andre gå foran meg selv. Hadde vært deilig å vinne dagens 🙂

    14. Jeg hadde elsket en time for meg selv med deilig pleie,👍🏻Hadde vært fantastisk å vinne🌲🌲

    15. Utrolig fine gaver i denne kalenderen. Det er mange som kommer til å bli glad i løpet av desember. Vil selvfølgelig gjerne vinne. Ønsker deg en god uke

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg