Høsten farges

For en september vi har hatt til nå! September er jo blitt en sommermåned. Nydelige sommertemperaturer, og fortsatt kan vi gå rundt i sommerklær selv om noen nok følger kalenderen, og går i tynne boblejakker i langt over 20 grader 🙂 Jeg er glad at jeg ikke pakket bort sommerklærne når vi bikket over i september. Det er liksom sånn man alltid gjør, eller om man ikke henger de bort, så får sommerklærne mindre fokus når vi er over i årets første høstmåned. Ennå kan vi bade, nyte sola, og få masse ekstra D vitaminer.


 

Når den etterlengta sommeren plutselig kom i september, så kjenner vi kanskje ikke på behovet for å fylle høstgarderoben? Mange av oss har sikkert begynt å forberede oss på at det vil bli både mørkere, og kaldere dager. Selv om sola skinner, så må jeg innrømme at det er deilig å gå i butikker, og finne høstens nyheter. Om man ikke er lei av sol, og sommer, så begynner jeg virkelig å kjenne på at det skal bli deilig å kle seg i nytt tøy, og fylle garderoben med andre farger. Jeg gleder meg til å bruke burgunder, cerise, og grønt. Jeg gleder meg til å ta frem det sorte, og det marineblå. Jeg gleder meg til å bruke skjerf, og store smykker. Høsten har så mange flotte farger! Naturen er nydelig i sin fargeprakt, og butikkene bugner av masse fine farger. I høst skal vi ikke kun ha det sorte, eller det grå, eller det brune. Vi er blitt mer glad i å bruke farger kan de som jobber med stormote fortelle, og det gjør meg så innmari glad! Jeg blir også glad når jeg ser klesprodusenter gi oss litt farger selv på mørke, og kalde dager. Farger betyr så mye, farger gjør i alle fall meg veldig glad!

På søndag viste jeg dere to av høstens plagg fra danske Pont Neuf, og jeg lovet dere flere smakebiter. For høstens kolleksjon fra Pont Neuf er virkelig lekker! Så masse flotte farger i tillegg til de trygge fargene som sort, marineblått, og beige. Her kan man kombinere fargene, og sette sammen de flotteste antrekk. Pont Neuf er min store favoritt. Jeg har aldri hatt klær som har så god passform før, og jeg føler de lager klær for oss kvinner med former. Nå er ikke Pont Neuf kun stormote. De produserer klær fra str. XS til 3 XL ( tilsvarer 54/56). Knallgode på passform, og design. Komfort står utvilsomt høyt i fokus. Nydelige plagg å ha på seg! På søndag viste jeg dere den flotte cardiganen ” Bitte “, og den flotte tunikaen ” Kitty .” I dag kommer en ny smakebit 🙂

I dag har jeg lyst til å vise dere en lekker tunika i lekkert design, og nydelige farger. Tunikaen heter ” Salka .” Dette er egentlig en kjole, men denne kan også fint brukes som en tunika om man har litt høyde. Jeg er 178 cm høy, og til meg er den veldig fin som tunika. Jeg ser også for meg hvor tøff den kan bli med høye, sorte støvletter til for de som vil bruke den som kjole.  ” Salka ” har jo så utrolig flotte farger, og stilig design. Jeg valgte  2XL i denne, og denne vil passe fint for dere som bruker str. 50/52. Samme farger, og design finner man også i en jakkemodell som heter ” Nova. ” Som alle de andre plaggene jeg har fra Pont Neuf, så er også ” Salka ” innmari god på. Jeg føler meg vel i den, og den sitter godt. Det å føle seg vel, det er så innmari viktig. Jeg vil heller investere noen kroner i et plagg som sitter fint, og som føles veldig godt på enn å kjøpe flere billigere plagg som stort sett bare bli hengende, eller som man ikke føler seg vel i når man går ut døren, og sånne kjøp har det blitt mange av opp igjennom årene. Nå er jeg mye mer bevisst, og jeg blir dermed mye mer fornøyd.

 

Pont Neuf selges i de fleste stormotebutikker, i alle fall veldig mange. Skulle du være i tvil, så har Pont Neuf en egen Facebook side hvor man kan sende en forespørsel. Du finner siden deres her : https://www.facebook.com/pontneuf7430/?fref=ts Liker du siden deres, så vil du hele tiden bli oppdatert på det som kommer inn av nye klær. Høstens kolleksjon, og fremtidige kolleksjoner kan du også se på hjemmesiden deres : http://pontneuf.dk/

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg