Dør nummer 3 – en ny gave til deg <3

Så utrolig moro det er og kunne dele ut flotte gaver til flotte lesere i desember! I går delte jeg ut en veske fra Lingzi til Kristin Norum, og i dag skal jeg dele ut Mythic shampoo + balsam fra L’ Oreal gitt av min flotte frisør, Mango Frisør! Det er så moro å se hvor mange som engasjerer seg, det varmer virkelig hjertet mitt <3 Takk også for alle fine ord fra dere. Slike ord får meg til å se at bloggen min betyr mye for veldig mange. Jeg ser også at tingene jeg sliter med, de er jeg ikke alene om å slite med. Vi er så utrolig mange som kjenner på de samme følelsene, og som tenker de samme tankene – uansett om man er en størrelse for stor, eller ikke. Jeg vet at det er utrolig viktig å sette ord på det man føler, og det man tenker, først når man kjenner på dette så kan man komme seg ett viktig skritt videre. Gjennom bloggen håper jeg å inspirere, og motivere, og fortelle alle flotte mennesker der ute at dere er MER ENN GOD NOK !! Jeg håper jeg kan blogge lenge, og jeg håper bloggen min kan fortsette å bety noe for nettopp deg  <3 Jeg håper både du, og jeg en dag kan se oss i speilet å si at vi er vakre, for det er vi jaggu med! Med alle våre feil, og vår uperfekte kropp, så er vi sannelig flotte! Det at vi kan komme dit at vi godtar oss for den vi er, og ikke jager etter å bli den vi tror vi ønsker å være. Jeg har brukt alt for mange år på å jage etter noe uoppnåelig, og jeg er sikker på at om jeg kom dit jeg så mange ganger har higet etter å komme, så hadde jeg ikke vært så lykkelig som nå….Lykken ligger ikke i våre ekstra kilo, eller i grevinnehenget… lykken ligger heller ikke i magen som ikke lengre er flat, eller puppene som ikke er som de var da vi var 20… lykken ligger i å være fornøyd, være glad i seg selv, gi av oss selv til de rundt oss, og leve det ene livet vi har fått tildelt…..

I dag skal vi åpne luke nummer 3. Bak hver eneste luke, så ligger det en ny, flott premie hver dag. Premiene er virkelig flotte, og dere kan bare glede dere til fortsettelsen! Alle som kommenterer på bloggen frem til og med 23.desember er alle sammen med i trekningen om den store premien som trekkes på julaften. Mer om hovedpremien kommer i ett senere blogginnlegg. Før vi røper premien bak luke nr.3, så skal vi selvsagt fortelle hvem som vant gårsdagens premie fra Mango Frisør. Den heldige vinneren av Mythic shampoo + balsam ble HILDE MYKLAND!!!! Gratulerer så masse til deg, Hilde!! Jeg er sikker på at du vil bli strålende fornøyd med dine nye hårprodukter! Jeg tar kontakt med deg i løpet av dagen.

Bak luke nummer 3, så finner vi URTEMORs nydelige velværeprodukter til kroppen. Produktene er gitt av BioTeam Helhetsterapi. Du får en rekke nydelige, og utrolig gode kroppsprodukter. Du som blir trukket ut som dagens vinner får følgende produkter : kroppspeeling med grape duft, bodybutter med duft av mango, håndkrem, fotkrem, leppepomade med ekstra pleie og ringblomstsalve. Ringblomstsalve er veldig fin på eksem, på tørre, eller sprukne hender, og føtter….den er fin på bleieutslett, eller såre barnerumper. Salven er soppdrepende, den er pleiende for huden, og mange mener at denne bør finnes i ett hvert hjemmeapotek 🙂 Jeg elsker alle disse produktene, og må innrømme at jeg har forelsket meg totalt i kroppspeelingen, og bodybutteret <3 Duften av mango på bodybutteret er helt fantastisk! Verdien på disse produktene er ca. 650 kr. Kroppsproduktene fra Urtemor er rene, naturlige, og av høy kvalitet. Produktene er garantert fri for parabener, parafin, og kunstige parfymestoffer. Produktene blir produsert i Kristiansand. Du kan lese mer om BioTeam Helhetsterapi her : https://www.facebook.com/BioTeam-Helhetsterapi-127691605882/   Har du lyst til å vinne alle disse nydelige kroppsproduktene, så legg igjen en kommentar på bloggen 🙂 Det holder å skrive JA … enklere enn det kan det vel ikke bli 🙂 Det du må huske er å skrive inn epostadressen din slik at jeg kan få kontaktet deg om du er den heldige vinneren. Dette er veldig viktig!! Epostadressen er det kun jeg som kan se…uansett hvor i landet du bor, så håper jeg du har lyst til å være med å vinne produktene fra Urtemor. Jeg sender selvsagt produktene hjem til deg om du bor et stykke unna meg, så her kan hele landet være med i trekningen 🙂

Jeg gleder meg til mange kommentarer, og jeg gleder meg til å trekke en ny vinner i morgen tidlig! Jeg må kanskje legge til at det ikke er meg selv som trekker, bare sånn at dere vet at dette går riktig for seg….her er det andre personer i sving hver gang en vinner skal trekkes. I morgen er det en ny gave som venter på en av dere flotte lesere 🙂 Etter noen dager på Østlandet, så er jeg nå hjemme igjen… og det er alltid godt å komme tilbake til eget hus, og egen seng 🙂 I kveld skal jeg på Kilden sammen med min aller beste. Sammen skal vi se Nils – Ingar Aadne, eller ” Nilsi ” som han kanskje er bedre kjent som. Showet hans ” Ego ” har fått veldig gode kritikker, så jeg gleder meg masse. Det er absolutt ikke alle stand up komikere jeg har sans for å se show med, men det finnes noen veldig gode unntak, og jeg håper Nilsi er ett av disse 🙂 Det er godt å gjøre gode, og hyggelige ting sammen, og ikke minst, så er det viktig å oppleve, det er viktig å smile, og det er viktig med en god latter… det håper jeg det blir masse av i kveld 🙂 Vi blogges igjen i morgen, og så håper jeg DU legger igjen en kommentar på bloggen, og dermed kanskje blir den heldige vinneren av dagens flotte gave!

Noen har gitt tilbakemelding på at de ikke får lagt igjen kommentar på bloggen i dag…dette må jeg sjekke ut. Jeg la inn en testkommentar, og den fungerte, men skulle du ha problemer med å kommentere, så legg igjen en kommentar på bloggens Facebook side ” En størrelse for stor .”

 

Disse har gitt gavene til bloggens kalender :

* Nice Size Stormote – https://www.facebook.com/Nice-Size-277638359083451/?fref=ts

* Mango Frisør – https://www.facebook.com/Mango-Frisør-112595188812218/?fref=ts

* PIP Stormote  – https://www.facebook.com/pipstormote/?fref=ts og www.pipstormote.no

* Vita

* Handberg – http://www.fashiongroup.dk

* DNY – http://www.dny-cph.dk/

* Festival – http://www.festivalstromper.dk/

* Zento – http://www.zento.dk/ og https://www.facebook.com/ZentoAccess

* Lingzi – https://www.facebook.com/Lingzi-218981735972/?fref=ts

* Spring Trening – https://www.facebook.com/Lingzi-218981735972/?fref=ts og www.springtrening.no

* Stormberg – http://www.stormberg.com/no/

* Alexis Mote – http://www.alexismote.no/ og https://www.facebook.com/Alexis-Mote-AS-143991575851/?fref=ts

* Cosmopharma konsulent Gudrun Besteland Stray – www.cosmopharmas.com/NO22705

* ZIZZI, Sørlandssenteret – https://www.facebook.com/Zizzi-Sørlandssenteret-236313769828478/?fref=ts

* Urtemor – https://www.facebook.com/BioTeam-Helhetsterapi-127691605882/?fref=ts

* Bimi Fishspa og auksjoner : https://www.facebook.com/groups/105798216206187/?fref=ts og https://www.facebook.com/groups/769259366448825/?fref=ts

* Mother India – http://motherindia.no/ og https://www.facebook.com/Motherindia.kristiansand/?fref=ts

* Ellinors Stue – https://www.facebook.com/Ellinors-Stue-737863952915609/?fref=ts

* DIZ Smykker – https://www.facebook.com/Dizsmykker/?fref=ts og www.dizsmykker.no

* Hotell Norge – http://hotel-norge.no/

* Sørensen Sko – https://www.facebook.com/JSorensenSko/?fref=ts og www.jsorensen.no

* Snefrids Hus – https://www.facebook.com/Snefrids-Hus-203761359646982/?fref=ts og www.snefridshus.no

 

 

 

 

32 kommentarer

Siste innlegg