Fotoshoot :-)

I dag har jeg masse sommerfugler i magen, for i dag skal jeg få lov til å være med på spennende ting. En hektisk dag slik jeg liker at dagene er når de fylles med fine ting. I dag skal jeg få være med på en ny fotoshoot hos Stormberg, og jeg gleder meg masse 🙂 Jeg gruer meg nok også litt, for jeg gruer meg jo alltid til å se hvordan bildene blir. Man er alltid super kritisk til seg selv, og finner alltid 100 feil der andre kanskje ikke finner like mange. Kanskje er det også slik at man forventer at man ser annerledes ut enn man egentlig gjør 🙂

 

Jeg har også tidligere fått være modell for Stormberg når de skal vise frem en del av tur, og treningsklærne de har i store størrelser, og jeg har tidligere rost Stormberg for at de bruker store modeller når de skal vise hva de har av klær i store størrelser. Det betyr så mye for oss som skal kjøpe klærne at de vises på personer som har det ekstra som vi store har. Det er da man bedre kan få ett mer riktig inntrykk av hvordan klærne vil se ut når vi får de på oss. I dag er det tredje gangen jeg skal få være modell for Stormberg, og jeg er spent på hva slags klær de ønsker å vise fra sortimentet sitt i nettbutikken deres. Ikke at jeg nødvendigvis gleder meg til å vise meg frem. Jeg er vel ikke helt der ennå, og kommer nok aldri dit, men jeg synes det er flott å kunne vise andre store hva som finnes til våre store kropper. Jeg gjør det for en god sak pleier jeg å si, og så merker jeg at jeg klarer å være litt mindre redd for hver gang om overarmene blir for synlige, eller haken blir litt dobbel 🙂 Noe av det ” verste ” , og som jeg bekymrer meg mest for er hvordan håret blir på bildene. Tidligere har vi tatt bilder ute, og da har det selvsagt blåst, og da har jeg 0 kontroll på håret 🙂 I dag skal vi ta bilder inne, og så er det bare å håpe at håret ligger så nogenlunde som jeg ønsker når jeg får se de ferdige bildene 🙂

Jeg er kjempestolt av å få være med på laget til Stormberg, og jeg er innmari glad for at de våger å satse, og for at de ser at det er nødvendig med gode klær dersom også vi store skal komme oss mer ut, og være mer aktive. Uten gode klær blir fysisk aktivitet ingen god opplevelse. Dere skal få se mer av bildene hos Stormberg når de er klare, og dere skal få se hva slags tur, og treningsklær som er for oss store.

 

I tillegg til å være med på fotoshoot med Stormberg, så skal jeg også få være mer modell i dag. Litt senere i dag skal jeg være med på fotoshoot på ZIZZI her i Kristiansand. ZIZZI reiser rundt i butikkene sine med profesjonell fotograf, og sminkør, og lar kundene få være modell for ett lite øyeblikk. Hadde dette vært for noen år tilbake, så hadde jeg aldri turt tror jeg, men dette har jeg lyst til, så jeg kaster meg ut i det. Jeg er spent på hvordan seansen blir, og gleder meg til å bli sminket, og kledd opp, så får vi se om bildene blir såpass ålreit at jeg vil vise de på bloggen 🙂 ZIZZI er en kjede med ett godt utvalg av klær for oss store kvinner. Jeg handler ofte her, og synes de er flinke på både passform, farger og priser.

 

Jeg er klar for en spennende dag. Jeg gleder meg masse til to ulike fotoshoots, og det er en litt god følelse og skal være med på dette. Bildet jeg legger ut i dag er ett av bildene jeg tok med Stormberg sist jeg var modell for de. På dette bildet har jeg også på meg verdens beste jakke – den har vært min aller beste jakkevenn siden jeg fikk den. Jeg har til tider bodd i den – perfekt i all slags vær. Håper virkelig denne jakken kommer inn igjen i store størrelser til høsten. Nyt mandagen!! 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg