Takk!

I dag har jeg lyst til å si takk! Takk til alle dere flotte mennesker der ute.

Jeg har den siste tiden møtt så mange flotte mennesker som følger bloggen min, og som følger reisen jeg er ute på. Mennesker som kommer bort til meg, og gir uttrykk for at de heier på meg, som gir komplimenter og på den måten er med på å motivere meg til å stå på videre. Jeg blir så rørt, og så glad! Vit at alle ord blir tatt godt vare på, og betyr mer enn dere aner.

Jeg er nok en person som nok ikke er så god til å ta i mot komplimenter. Sånn har jeg alltid vært. Men jeg setter utrolig stor pris på alle gode ord, og komplimenter. Jeg håper at jeg klarer å takke alle dere som jeg møter, og som kommer bort til meg.

Ord og komplimenter kan bety så ufattelig mye. Små ord kan få dagen din til å gå fra grå til skinnende fin. Plutselig kjenner du at du smiler, noe man kanskje ikke har gjort så mye av tidligere den dagen. Det å få noen gode ord, og fine komplimenter, det gjør så utrolig godt. Jeg er ikke alltid like flink med de små ordene. Det har liksom vært ett av målene mine – at jeg skal bli flinkere til å rose, til å skryte, og til å oppmuntre. Jeg vet hvor mye slike ord, og slike tilbakemeldinger betyr for meg, og alle setter vi jo stor pris på å få ros og komplimenter. Vi trenger det. Vi trenger å høre at vi betyr noe, at man er fin, at man gjør en god jobb, at man motiverer og inspirerer. Vi trenger å høre at vi er en god venn og en god partner – vi trenger bekreftelser.

Den siste tiden har jeg virkelig opplevd hvor flinke mange er til å gi komplimenter, og ros, også mennesker jeg ikke kjenner. Jeg ser veldig godt at dette er noe jeg må bli mye flinkere på selv, for jeg ser jo hvor mye det betyr for meg å få slike fine ord. Jeg blir jo så glad, hele meg smiler, og komplimenter gir meg også så masse ekstra motivasjon, og energi. Bare på handleturen min i går, så treffer jeg tre flotte kvinner som følger bloggen min. Alle kom med de fineste komplimenter. Jeg håper jeg fikk sagt til alle hvor mye disse ordene betydde for meg, og at de hadde gjort dagen min enda finere. Jeg er kanskje en typisk sørlending. Litt sånn småsjenert i noen situasjoner. Men at det betyr uendelig mye, helt klart. Takk for at det finnes slike mennesker som tar seg tid til å gi komplimenter selv om man ikke kjenner hverandre.

Jeg må også bli flinkere til å gi meg selv komplimenter. For meg er det liksom litt skrytete å være stolt av meg selv – jeg føler kanskje at jeg prøver å fremheve meg selv. Men det er faktisk lov å være stolt. Visst vi går noen år tilbake, så trodde jeg at alle som ga meg komplimenter ga meg disse fordi de syntes synd på meg. At jeg trengte det fordi jeg var en størrelse eller flere for stor. Jeg tolket alt i verste mening fordi hodet mitt trodde det var slik. Jeg stilte alltid spørsmålstegn i hodet mitt om de mente det de sa. Svaret var som regel alltid nei.. i mitt hode. Nå klarer jeg heldigvis å tenke annerledes. Mennesker sier positive ting fordi de mener det. Visst ikke lar de nok heller være.

Komplimenter er positivt. En positiv bemerkning, ros eller skryt. Komplimenter kan omhandle alt. Man kan få komplimenter for materielle ting, om hvordan man ser ut, klær man har på seg, eller nye ting man har kjøpt. Man kan få komplimenter for prestasjoner. Man kan få komplimenter for personligheten sin. Fordi man har fine egenskaper. Fordi man betyr noe for andre. Uansett er det utrolig fint å få. Jeg synes det er utrolig fint å høre at også andre synes den nye jakken min er fin, og at jeg kler den. Jeg synes det er fint når andre legger merke til hvor mye mer jeg stråler, og virkelig ser at jeg har det bra. Jeg skal være helt ærlig å innrømme at jeg synes det er utrolig godt å høre når andre legger merke til at jeg prøver å gjøre noe med helse, og vekt. Fordi det er en kamp hver eneste dag.

Av mennesker jeg møter, så får jeg så ofte høre at jeg er et forbilde, og en motivasjon. At man kjenner seg igjen i det jeg skriver. At jeg er en stemme for så mange. Hvor fantastisk er det ikke å få høre slikt?  Det er nok noen av de fineste tilbakemeldingene jeg kan få. At jeg kan bety noe for andre, at det jeg gjør, og det jeg skriver om kan motivere og inspirere, det er helt fantastisk!

Jeg får mange fine komplimenter rundt vektnedgangen min, og jeg setter helt klart stor pris på det. At andre kan se endringene, og klappe meg på skulderen for jobben jeg har gjort, klart jeg blir glad da. At mennesker heier på meg, og ønsker meg det beste, det varmer virkelig masse. At jeg får høre at jeg stråler og ser så godt ut, klart jeg blir rørt og glad.

Det er lørdag, og denne helgen er prinsene mine her sammen med mammaen. Nå er det 4 uker siden sist jeg traff dem, og det er lenge. Det pleier aldri gå så lang tid, men det har vært sommer og ferie, og de har hatt masse å gjøre. Eldsteprinsen min, Henry startet i 1.klasse denne uken, og en stor dag for både Henry, foreldrene og oss andre. Skolestart er en milepæl, og starten på en spennende reise. I dag blir det en tur i Dyreparken, og her koser vi oss alle sammen. Vi har årskort, og har brukt det masse.

Nyt lørdagen der du er! Vi blogges i morgen!

Og helt til slutt: i nettbutikken er det masse salg, så ta gjerne en tur innom. Nå kan du virkelig gjøre mange gode kjøp : https://enstorrelseforstor.no/

 

2 kommentarer

    1. Nyt dagen i dyreparken – og nyt dagene med dine 🙂 Herlig med årskort! Og du, stå på videre! Du er flinkt – og du klarer det 🙂

      1. Dyreparken er fantastisk! Her er vi mye hele året. Takk for at du tror på meg – jeg håper jeg vil nå målet selv om det er en berg og dalbane denne reisen. Nyt dagen!

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg