Magnolia, klær og sommer

Reklame | GOZZIP

Magnolia er en utrolig vakker blomst. Det minner meg også på at jeg må ha magnolia i hagen. Det må bli et av årets hageprosjekter. Det er også denne sommeren en del blomsterprint på klær i butikkene, og Gozzip har bla et helt nydelig magnolia print i sin sommerkolleksjon. Jeg blir så glad av å se dette printet, og klærne sier sommer med stor S. Nydelig magnolia print på hvit bunn.

Serien med magnolia print heter Elly. I denne serien, så får man en lekker tunika som jeg er helt forelsket i. Man får også en helt nydelig, lang kjole, i tillegg til en overdel, og en bukse med god vidde. Fantastisk serie! Jeg har som nevnt forelsket meg helt i tunikaen. Den kommer jeg til å bruke mye fremover. Den er nydelig å ha på seg, og den har god lengde, også på armene. Dette er en tunika som jeg får den gode følelsen av å ha på meg.

Den lange kjolen, den viser jeg også på bloggen i dag. Den kjolen er såpass lang at jeg tror jeg kommer til å trø litt utenfor komfortsonen i sommer, og bruke den litt. Den er så flott, og også denne er helt nydelig å ha på seg. En utrolig flott kjole også om du kanskje kal noe spesielt denne sommeren.

For deg som synes tunikaen blir for lang, så finnes det en kortere modell. For meg ble denne noe for kort, men jeg vet jo at det også er mange av dere som leser bloggen som liker kortere plagg. For dere som kanskje ikke er så høye, så er jo denne korte modellen midt i blinken. Kombiner gjerne toppen med den flotte buksa. Buksen har 3/4 lengde, og har god vidde.

 

 

Det er en del butikker som har tatt inn Elly serien, og disse butikkene har tatt den inn: Pip Stavanger og Kristiansand, Maxima Mote Lillestrøm,  Belle XL i Sandefjord,  Cindrerella As på Gjøvik,  Frk. Melie på  Broklandsheia, og Gerdsholm i Halden. Jeg vet også at Nais i Lyngdal har den korte tunikaen i sin butikk.

En annen flott sommerkjole fra Gozzip, det er kjolen som heter Olga Long Strop Dress. Nydelig orange farge. En lett og veldig behagelig sommerkjole. Uten armer, kun med stropper. For de av dere som ikke føler det komfortabelt når kjolen ikke har armer, så kan man ta en kort jakke over, ei skjorte, eller en bluse/tunika som har knapper slik at du kan gå med den åpen. Jeg kommer ikke til å gå med kjolen uten å ha et lett plagg over med unntak av når jeg er på terrassen alene. På det ene bildet har jeg en helt nydelig tunika med knapper over. Den er også helt fantastisk å ha på seg. Perfekt om sommeren. Så lett og behagelig, og med flotte armer. Utrolig fin til den orange kjolen. Tunikaen heter Jenny Shirt Tunic.

Jeg har også prøvd en skjorte over, og jeg synes det også ble veldig fint. En kortere skjorte modell som heter Karina. Serien er i 50% viskose, og 50 % lin. I denne serien får man også ulike topper, man får shorts, kjole, og en bukse med 3/4 lengde. Er du på jakt etter bukse med vidde, så har både Gozzip og Studio ulike modeller å velge blant. Spør i butikken din etter disse. Den kakigrønne skjorten, den har jeg også prøvd over den nydelige magnolia kjolen, og det var også veldig fint.

Det blir mer klær på bloggen fremover, så det er bare å glede seg.

I dag regner det her i Kristiansand. Ute står det masse blomster som jeg gleder meg til å plante…men jeg håper i det minste på oppholdsvær. Jeg har fått hengt opp et par ampler, men det skal litt blomster i potter og kasser også. Jeg har også sådd litt blomster i år. I klatreespaljet, så er det sådd erteblomster som jeg håper vil klarte fint i espaljet mitt. Litt blomkarse har jeg og sådd i et par krukker. Plenen er begynt å bli grønn og fin. Den er klippet tre ganger allerede. Plommetreet har blomstret så vakkert, og det spirer så flott på alt av busker, og trær. Vinteren har nok tatt sommerfuglbusken min. Der er alt brunt med unntak av et bittelite grønt blad. Så den skal opp, og en ny skal plantes. Sommerfuglbusk er så flott.

Ha en nydelig pinseaften – jeg skal sitte klistret foran tv i kveld, og heie TIX godt opp på resultatlisten.

 

 

4 kommentarer
  1. Så mye fint! Både den med magnolia og den andre, med en cardigan over. Gleder meg til sommeren! Kos deg i kveld 😊🥰

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg