Er formfulle kvinner en egen rase?

Man har lyst til å dunke hodet hardt i veggen i blant. Man tror liksom ikke at noen kan stille slike spørsmål, men det er det faktisk noen som kan. Hva svarer man når man får spørsmål som: Hvordan er det å være sammen med deg sammenlignet med en slank kvinne? Hvordan fungerer dere formfulle i forhold til en slanke kvinner ? Kan dere ha sex på samme måte som slanke kvinner? Tror du det er et barn som lurer på disse tingene? Nei da, det er menn, voksne menn….

Jeg er med lilletåa inne i dating verdenen, så ikke mer enn såvidt. Jeg hadde for en tid siden en profil på Match, men jeg kjente at jeg ble noe oppgitt, så det ble med denne lille perioden. Nå har jeg en profil på Facebook dating, men jeg er ikke aktiv der i det hele tatt, og kommer kun på det når det ramler inn noen likes, og meldinger. Som oftest er de mye eldre enn meg, eller mye yngre enn meg. Begge deler er helt uaktuelt. Jeg synes dating via nettet er litt “skummelt “, og jeg føler meg nok ikke helt komfortabel med det. Men hvor treffer man en eventuell partner i dag? Selv om jeg er en sosial person, så går jeg ikke mye ut, og jeg er ikke involvert i organisasjoner eller lignende hvor man treffer mye mennesker. Og i dag så er jo ” alle ” single på ulike datingsider.

I dag måtte jeg bare få ut litt frustrasjon, for blant alle meldinger jeg mottar, så er det noen menn som tror at vi formfulle kvinner er en egen rase, en rase som skiller seg ut fra det å være en helt ordinær kvinne. Vi formfulle fungerer visst på en annen måte enn andre tror noen menn. Vi tenker ulikt, vi oppfører oss ulikt. Om disse få mennene er seriøse? Definitivt. En hadde aldri vært i noe forhold med en formfull kvinne, så han lurte på hva som skilte oss formfulle fra slanke når det gjaldt det å være kjæreste. Seriøst ? Egentlig så burde man ikke svare på sånt, men jeg kan jo ikke la være, så jeg lurte på hva han selv trodde. Han hadde ikke noe svar, men jeg kunne fortelle han at vi nok var helt vanlige kvinner, og ingen egen rase. Forskjellen, den er bare at vi har noen ekstra lag på kroppen sammenlignet med slanke. Jeg kunne opplyse vedkommende om at jeg kunne tenke, føle og leve helt slik andre kvinner gjorde. Om han var litt treig i toppen? Aner ikke. I mitt hode, så manglet han ganske mye.

En annen lurte på hvordan vi fungerte i det daglige sammenlignet med slanke…samme person lurte også på om vi kunne ha sex. Her ga jeg opp, og tvilte et øyeblikk på menneskeheten. Men for all del, dette var to av mange, men jeg følte meg et øyeblikk ikke som en vanlig kvinne, men en helt spesiell rase som ingen visste noe særlig  om. Jeg svarte vedkommende at det nok var stor forskjell på formfulle og slanke kvinner. Det var to helt ulike verdener på alle plan, så om han var vant til slanke kvinner, så ville han nok få et stort sjokk om han begynte å date ei som var formfull. Og når det kommer til sex, så må vi nok leve i sølibat. Det syntes han var veldig trist at vi måtte….

Jeg husker da jeg var med på programmet ” Tjukk ” i programserien ” Ikke spør om det”, så var teamet sex noe mange lurte på. Kunne vi som overvektige egentlig ha sex? Gikk det an liksom? Kunne det fungere ? Jeg husker vi lo mye av alle disse spørsmålene før opptak, men samtidig, så er det jo også leit at noen tror vi er så annerledes enn slanke mennesker. Hvorfor skulle vi ikke kunne ha sex, og ha et godt sexliv fordi om vi er store? Noen som er veldig store vil sikkert oppleve visse utfordringer, men som alle andre, så er nok også store mennesker kreative og får det til å fungere optimalt. Jeg tror jeg må ha et eget blogginnlegg om dette teamet senere.

Det er så mange myter, så mye synsing, så mange rare tanker rundt det å være formfull, eller overvektig. Det er kanskje på tide man begynner å skjønne at vi faktisk er akkurat som alle andre. Kroppen er annerledes, men ellers fungerer vi like bra, har et hode å tenke med som alle andre, og vi kan være en like god kjæreste som hvem som helst der ute. Å være en god kjæreste handler ikke om man er stor, eller liten, overvektig, eller slank. Det handler om personligheten min, og det handler om personligheten din.

Da jeg fikk disse spørsmålene, så følte jeg for at jeg måtte ut å undervise menn i hvordan en formfull kvinne fungerte. Jeg tror de som lurer hadde blitt overrasket over at det faktisk ikke er noen som helst forskjell annet enn størrelsen på kroppen.

Dating på nett er for meg utenfor komfortsonen, og litt “skummel .” Jeg vet ikke helt om jeg kommer til å finne drømmeprinsen der, men mulig jeg må tilbake på Match eller Møteplassen. Selvtilliten har nok også økt noe mer etter at vekten har gått såpass mye ned, og det gjør nok til at jeg vurderer nettdatingen på nytt. Det å være singel er absolutt ikke verken trist eller kjedelig. Jeg trives jeg, og kjeder meg aldri….men så var det dette med å være to. Det å ha en å dele hverdagen med, og oppleve sammen med, det savner jeg.

Ha en nydelig søndag der du er. I dag skal prinsene hjem til Arendal etter å ha vært her hos mommo siden torsdag. Jeg storkoser meg sammen med guttene mine, og jeg føler meg som verdens heldigste. Vi blogges til lørdag!

NB: Bilde jeg har brukt i dag er fra da jeg var med i programserien ” Ikke spør om det ” på NRK, så det er noen år gammelt nå….

4 kommentarer
   1. Sex er en ting. Det er haugevis av menn som ønsker seg med formfulle kvinner. Ønsker jeg kun sex, så er det ikke noe problem i det hele tatt…men jeg er ikke på en datingside for å finne en eller flere å ha sex med. Jeg er ute etter et forhold. Og i dag gikk vel frustrasjonen mer på at enkelte menn faktisk undrer på om vi er annerledes….

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg