En gave fra meg til deg

For noen flotte dager vi har hatt her sør i det siste. Våren har definitivt hilst på oss, og det har blitt flere turer ute i finværet sammen med gode venner. Det er godt og kunne ha en krigsfri sone hvor man prater om alt annet enn det forferdelige som skjer i Ukraina. For man trenger pauser fra krigen selv om man ikke skal flykte fra det som skjer. Jeg tror det er sunt at man ikke ser og leser alt man kommer over, men at man konsentrerer seg om en nyhetssending eller to til dagen. Turene i det fine værværet handlet om alt annen enn krig, og det var så godt.

I dagens blogginnlegg har jeg tenkt å fokusere på dere lesere. En gave fra meg til deg heter blogginnlegget i dag, og det betyr at jeg har tenkt å ha en giveaway på bloggen. Det er alltid moro og kunne gi bort en gave til en av dere som trofast følger bloggen min. I dag skal jeg gi bort en flott softshelljakke til en av dere. Nå som våren er i anmarsj, så er det jo helt perfekt med en softshelljakke. Softshelljakke er en perfekt vårjakke. Jakken jeg har på meg på bildet, det er også en softshelljakke fra Studio, og som er fra fjorårets vårkolleksjon.

Noen vil kanskje kjenne igjen jakken jeg skal gi bort. Jeg hadde nemlig en giveaway på bloggen i oktober hvor en slik jakke ble gitt bort. Vedkommende som vant jakken fikk jeg aldri kontakt med selv etter å ha sendt flere e-poster, og når det nå har gått 4 måneder, så gir jeg bort jakken på nytt.

Dere som følger bloggen min vet at jeg har en stor kjærlighet for klær som kommer fra Studio og Gozzip. Og jakken jeg skal gi bort i dag, den kommer fra Studio. Jakken er som nevnt en flott softshelljakke. Jakken har en verdi på 1499 kr.

Jakken du kan bli den heldige eier av, det er en sporty jakke med dyreprint i softshell -kvalitet. Jakken har  A-form, den har hette, og lommer foran. Ermene har elastiske mansjetter og krokbånd, og har mykt varmende fôr. Lengden på jakken er 99 cm. Modellen bruker størrelse S og er 170 cm høy. Jeg bruker vanligvis M i klær fra Studio, men akkurat disse kan man nok gå opp en str i. Jeg har M, og takket være at jeg nå har gått ned litt, så får jeg akkurat kneppet jakken nå, men da jeg fikk den, så ble den for trang. Jeg knepper også sjeldent jakker, og liker liksom å gå med de åpne om ikke det er skikkelig kaldt ute da.

Visst du har lyst på den flotte softshelljakken fra Studio, så legger du igjen en kommentar på bloggen. Kommentaren legger du igjen her, og ikke i kommentarfeltet på bloggens Facebook side. Når du kommenterer, så fortell også hvilken størrelse du ønsker jakken i. Jakken kan ikke byttes da den gis direkte fra Studio, og ikke en av butikkene som selger merket. En str. M er feks 46/48.

Jeg håper mange har lyst til å være med i trekningen om jakken, og husk: en må vinne, og det kan like godt være deg som en annen. Du kan jo også foreslå en annen til å vinne jakken dersom du ønsker det.

Mye vårvarer er på plass i butikkene nå, og mer vil det komme. Mye flotte farger, og flotte print. Kjenner at jeg blir glad når jeg ser mange av de friske fargene som kommer denne vår. Det trenger vi virkelig.

Ha en nydelig lørdag! Vi blogges i morgen!

 

 

40 kommentarer

Siste innlegg