Høstfavoritt som dekker rompa

Reklame | Stormberg

Høst er tid for fine turer i skog og mark. Det er balsam for sjelen det og bare gå å nyte alle de flotte fargene som høsten byr på. Høsten er også tiden for ei god allværsjakke, og jeg får mange spørsmål om jeg har ei jakke å anbefale. Jeg har flere allværsjakker, men har klart min favoritt.

Veiviser fra Stormberg, det er min allværsfavoritt. Jakken dekker rompa med god margin, har en utrolig god passform, og er bare veldig god å ha på seg. De fleste kvinner leter etter jakker som dekker baken, og allværsjakker er ofte korte modeller, men denne jakken tilfredsstiller rompekravet. Det er første gang jeg har funnet ei skikkelig turjakke som har en så god lengde at den dekker rompa ordentlig godt. Ofte stopper de gode turjakkene på rompa.. Jeg vil ha en turjakke som går godt under rompa, og er rompa dekket, så blir helheten så mye bedre. Man føler seg vel, og det er jo alltid den følelsen man er ute etter.

Jakken er en trekvart jakke. Alt stemmer liksom, og jeg fikk nettopp denne følelsen når jeg tok den på meg for første gangen. Jakken er vind- og vanntett, den er fukttransporterende, og passer dermed ypperlig i allslags vær, enten det er vind, regn eller snø. Veiviser trekvart jakke er en sporty kombinasjon av en klassisk regnkåpe og en teknisk skalljakke. Jakken har ProreTex© membran, og skal vi være litt tekniske nå, så betyr ProreTex  en membran med gode vanntette, vindtette og fukttransporterende egenskaper som brukes i ytterbekledning utviklet spesielt for aktivt friluftsliv. Der er fleecefor i halsen, tapede sømmer, og refleksfelter. Jakken har dobbel stormklaff, og gode lommer. Den har også ventilasjonsåpninger under armene.

Allværsjakker kan gjerne ha fine farger. Vi stråler mer når vi bruker farger. De fleste ” gjemmer ” seg bort i alt det sorte, men jeg kjøper gjerne klær som skiller seg litt ut dersom fargene, og passformen er meg. Det gjør jeg ikke fordi jeg vil skille meg ut,  men jeg elsker farger. På dager hvor allværsjakke er på sin plass, så skal jeg nå stråle i min  lyseblå allværsjakke. Jeg har også jakken i gult, og jeg liker også den gule fargen veldig godt.

Høsten er en flott tid dere. En flott tid til å bruke skog og mark, nyte de flotte fargene og kjenne at naturen gjør noe godt med deg. Slike turer er balsam for sjelen. Husk at uansett hvor kort, eller lang turen din er, så slår du knockout på alle sofasliterne! 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg