Til hverdag og fest bak luke 21

Reklame | Nays Herkules og Choise

Jeg er sikkert ikke alene om å ha klesskap som er så fulle at dørene nærmest nekter å lukke seg. Klær er så utrolig moro, og det er en interesse jeg vel alltid har hatt. Jeg liker å kle meg pent, liker å føle meg velkledd, og jeg synes det er en god følelse det å føle seg feminin. Noen tror kanskje klær er en måte å skjule størrelsen på, litt sånn ” stakkar, så stor hun er, men hun kler seg i alle fall veldig pent “, at jeg liksom kompenserer litt, men sånn har det aldri vært for meg, for meg er det nesten motsatt.

Jeg synes det er fint og kunne vise at store kvinner også kan være flotte. Klær skal ikke bare være noe vi er nødt til å ha på oss. Klær skal være noe vi føler oss flotte i, og som gir oss den gode velvære følelsen. Dersom man sliter med følelsen av at klær er stress, og at man aldri finner noe man føler seg vel i, så skjønner jeg at klær ikke gir den store gleden, men sliter man med å finne noe man kler, så er der masse hjelp å få i butikkene. Stormotebutikkene er flinke på passform, og de er flinke på farger, det er her kunnskapen på stormote er. Her blir man ikke fortalt at man kler alt man tar på seg. Her får man de ærlige tilbakemeldingene, og den gode hjelpen man ønsker.

Bak luke nr. 21, så finner vi en lekker topp fra Studio, gitt av Nays Herkules i Skien. Toppen har en verdi på 649 kr. Toppen går i doble størrelser fra 42/44 – 54/56. Bredt strikk nede, lekkert print i burgunder og gull i front, og ensfarget sort bak. En nydelig topp til både hverdag og fest. Denne lekre toppen kan bli din ved at du som vanlig legger igjen en kommentar på bloggen.

Det er ekteparet Siv Heidi og Stig Borgeraas som står bak Nays, og butikken ble åpnet i november for to år siden. Nays er en spennende butikk for kvinner i alle aldre, og de har klær fra størrelse 38-56. Nays har merker som Zhenzi, Zoey, Studio, Gozzip, Ciso og LauRie. De satser på personlig service, god kvalitet og ett godt utvalg. I god service så ligger det at butikken skal ha et personale som er der for oss, og som gir ærlige tilbakemeldinger. Jeg får alltid så mange hyggelige tilbakemeldinger når jeg tipser om nye stormotebutikker, og for mange er sikkert Nays en ny butikk som er verdt å besøke. Jeg gleder meg til å besøke butikken når vi kommer inn i ett nytt år. Det er viktig å støtte opp om nisjebutikkene. De er så viktige for oss.

Bak gårsdagens luke, så lå det en nydelig jakke fra Choise og Wilhelmines til en verdi av ca 1000 kr. Den heldige vinneren ble : ANNE WENCHE LOHNE!! Gratulerer så masse med den flotte jakken fra Choise, Anne Wenche!! Du hører fra meg i løpet av dagen.

I morgen er den en spisende gave til en verdi av 1000 kr som ligger bak luke nr.22 – gled dere!

32 kommentarer

Siste innlegg