Sommer, varme og nydelige farger

Sommer og varme dager, det er vel noe de fleste ser frem til, og her i sør har vi hatt mange virkelig fine dager i det siste. For min del har det vært utearbeid. Med enebolig, så er det ingen tvil om at det alltid er mye å gjøre. Noe gjøres hvert år som vasking av hus, garasje og gjerde. Plenen skal gjødsles, garasjeporten skal males, og det samme skal litt vinduer. Jeg som aldri har vært handy på slike ting, jeg er blitt noe mer handy etter jeg ble alene. Man må jo bare, men det meste er også veldig ålreit å gjøre. I år skal også huset males, men der får jeg god hjelp, så akkurat det slipper jeg å gjøre selv. Høyder, det takler jeg ikke. Så tar jeg det som måtte stå igjen av maling i de lave partiene. Maling, det liker jeg. Så må plenen pleies godt, garasjeporten skal males, gjerdet vaskes og males, garasjen vaskes og males, og det samme med søppelbua. Mye å gjøre, men som sagt, dette er ting jeg liker å gjøre, og er man huseier, så er man huseier.

I nettbutikken, der selges det masse sommerklær for tiden. Jeg synes sommeren byr på så masse fint både i overdeler, bukser og kjoler. Jeg har også et råstilig skjørt som jeg har tatt inn. Sort, men et som skiller seg ut. Virkelig flott. Sommeren er farger slik det skal være om sommeren, men det er også det klassiske og trygge for de som ikke liker farger og mønster. Det er jo veldig fint å brekke av med en overdel i farger til en ensfarget bukse, eller omvendt. Jeg har tatt inn mer hvitt enn farger i bukser, men jeg har også rosa i caprimodell, og denim som aldri går ut av mote. Ensfargede kjoler, og kjoler med flere farger. Tunikaer med flotte mønstre, og i sommerens farger. Der er virkelig mye flotte klær til oss formfulle kvinner.

Jeg har lyst til å vise litt av utvalget her i dag. Prismessig, så har jeg paneltopper uten armer som koster 230 kr, og den rimeligste t-skjorte modellen til 249 kr. Utrolig god kvalitet og passform, og flere farger å velge mellom. Nydelig hudvennlig viskose. Både t-skjorte og paneltopper heter Amsterdam.

Gitte t-skjortene er også fantastiske gode på kvalitet og passform. De kommer i hvitt og rosa til 399 kr

Lykke er der fortsatt noen få igjen av. Utrolig god og i lekre farger.

Flotte sommerbukser fra Studio og Gozzip

Sommer er og lette sommerkjoler for mange. Til og med jeg skal trø utenfor komfortsonen og gå i kjole i sommer.

Sjekk ut resten av utvalget her : https://enstorrelseforstor.no/

I dag kjører jeg også 20 % på alle t-skjortene i nettbutikken. Unntaket er basisvarene fra Sandgaard.

Nyt resten av pinsen! Her hos meg er prinsene på besøk. I går var vi i Dyreparken som alltid er stor stas. I dag skal vi endelig få plantet litt i kassene som de har her. I år blir det løk, gulrøtter, paprika og litt poteter. Og jordbær selvsagt. Prinsene elsker jordbær.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg