Luke nr. 20 åpnes – julen nærmer seg

Reklame | Choise og Wilhelmines

Kun 4 gaver ligger igjen i lukene på bloggens julekalender. Jeg har kun 4 luker igjen i min flotte Bodyshop kalender. Flax kalenderen skrapet jeg ferdig allerede i midten av måneden, og ble den lykkelige vinner av hele 0 kr. Jeg har fått dele ut flotte gaver til mange av dere. Jeg har fått glede mange av dere. Jeg merker på deltakelsen på kalenderen at av julen nærmer seg. Jeg merker at dere som leser bloggen opplever mye mer stress disse siste dagene før jul. Vinnersjansene er mye større nå mot slutten enn de var i starten. At det blir kalender neste år også, det gjør det, men det blir en helt ny type kalender.

Min Bodyshop kalender har inneholdt mange deilige produkter, så jeg har mye kroppsprodukter å ta med meg inn i 2019. Det har vært dusjsåper, bodylotioner, skrubber, masker, håndkrem, mascara og masse mer. Jeg er veldig fornøyd med gavene. Nå håper jeg også det vil ligge litt julegaver under juletreet. Jeg elsker gaver. Det trenger ikke være store, dyre ting, men omtanken som ligger bak, det er den som betyr så mye. Overraskelser, gaver fra mennesker man ikke kjenner så godt, det er jo ekstra varmende.

I går lå det en gave fra Nais i Lyngdal bak luke nr. 19. Gaven bestod av strømper pluss ett lekkert smykke og armbånd. Verdien var på nesten 700 kr. Den heldige vinneren av gaven fra Nais ble : HANNE RUNA ØSTENRØD!! Gratulerer så masse med den flotte gaven!! Du hører fra meg i løpet av dagen.

Vi skal åpne luke nr. 20. Gaven her er gitt av danske Choise og Wilhelmines på Vikersund. Gaven bak luke nr. 20 er en lekker jakke. Fin som innejakke på denne tiden, og som ytterjakke vår og sommer. Nydelig farge, herlig passform. Choise har samme eier som Pont Neuf. Wilhelmines som gir jakken er en flott klesbutikk på Vikersund. De selger klær i alle størrelser, også stormote. Wilhelmines er en varm, fin butikk hvor man føler den gode atmosfæren, og hvor man føler seg velkommen på en veldig god måte. Sånne butikker liker jeg. Er du i nærheten av Vikersund, så vet du hvilken butikk du må innom. Du finner Choise her : https://www.facebook.com/Choisefashion/ og her : http://choise.dk/    Du finner Wilhelmines her :  https://www.facebook.com/wilhelminesas/

Har du lyst til å vinne den flotte, og gode jakken? Fortell meg det ved å legge igjen en kommentar på bloggen, og husk størrelsen du bruker.

Håper denne 20.desember blir en fin dag for deg.

 

45 kommentarer

Siste innlegg