For kvinner med former bak luke nr. 7

Reklame | Alexis, Klinikk Nova, Wilhelmines, Pont Neuf, Collection, Nais, Cinderella, Ciso, Holte Velvære, IZI, Loft, Rubens Kvinner, Mary Kay, Mother India, ZIP, Nays Herkules, Perfect Mix, Wenches Mote, Snefrids Hus, Blæst, LauRie

På denne dagen i fjor, så skrev jeg litt på ønsket jeg hadde om å få til en ny treningsgruppe for overvektige i Kristiansand. Utover i 2018, så la jeg det nok litt på hyllen, og trente veldig godt alene. Jeg var blitt bestevenn med tredemøllen, og sammen trente vi intervalltrening flere ganger i uken. Utover høsten kjente jeg at jeg savnet god styrketrening, og jeg savnet gruppetimer sammen med egentreningen. Jeg begynte å lege med tanken om å få til en ny treningsgruppe for overvektige, og i november hadde jeg fått samlet en flott gjeng som sammen nå trener crossfit i sentrum av Kristiansand.

 

Jeg elsker treningene, og det er jeg ikke alene om å gjøre. Det er harde treninger, men man gjør det man kan utifra hvordan formen er. Man svetter fra første sekund, og ingen trening er lik. Det at det hele tiden er variasjon, det betyr mye. Vi får utfordret oss på mange plan, og selv når vi svetter som mest, så klarer vi å smile fordi vi har funnet en treningstype som vi liker. Jeg håper vi er mange nok også til å fortsette denne treningsgruppen også etter nyttår.

Jeg hadde aldri trodd at trening skulle bli så viktig for meg, og sikkert ikke de rundt meg heller. Alle gangene jeg har prøvd, for så og mislykkes. Alle mandagene man har startet ett nytt, og bedre liv, og alle gangene hvor man har tømt skaper, og kjøleskap for godsaker, og usunn mat, og fylt det med gulerøtter, epler, og grove knekkebrød. Planene har alltid vært store, og målene likeså. Alt skulle man klare på en gang. Her snakket vi ikke et skritt av gangen, men her var det på med sjumilsstøvlene, og gape over alt som kunne gapes over. Man skulle ikke ned en halv kilo i uken, men her snakket vi kiloer i flertall. Man skulle trene hver dag, og livet skulle legges helt om. Hvem i all verden klarer noe slikt? Er det rart at vi mislykkes gang på gang? Hvorfor knakk jeg aldri koden? Hvorfor hørte jeg hver eneste gang på det forskrudde hodet som hele tiden bare proppet meg full av løgn?

Vi er rare vi mennesker, og vi skjønner absolutt ikke vårt eget beste til tider. Hvordan skal vi klare alt? Ingen av oss er supermann heller. For hver gang jeg mislyktes, så gikk jeg ned i den berømte kjelleren. Jeg følte meg som en taper som aldri kunne klare det som ” alle ” andre klarte. Hvor var min stålvilje, og hvor var min viljestyrke til å klare å gjennomføre målene jeg hadde satt meg? Man blir sliten av og kjenne seg mislykket, og man mister bare mer, og mer selvtillit. Man er ikke særlig stolt av seg selv, og har egentlig bare lyst til å sitte under dyna å spise godteri. Man har ikke alltid lyst til å hilse på verden heller. Det er et nederlag og ” aldri ” klare det,  og det er sårt, og vondt når man igjen må innrømme at det ikke gikk denne gangen heller. Jeg har en gang vært en ” ordinær ” størrelse, men da jeg var strålende fornøyd, så trodde jeg jobben var gjort, og sluttet å trene….ikke så smart kanskje?

Lykken ligger ikke i kiloene, men i livet vi lever. Lykken bryr seg ikke om verken grevinneheng, mage som henger, eller store lår,men det har tatt en evighet av tid før jeg innså nettopp det. Tenk at jeg kan ha det godt som stor. Livet er godt å leve, og jeg er på en god plass i livet. Jeg er jo faktisk en kvinne i min beste alder.  Jeg har ett stort ønske om å miste en del flere kilo, men jeg skal ikke kave, og jage. Kavingen , og jagingen gjør meg bare ulykkelig. Jeg skal ta det i mitt tempo, og jeg skal sette meg delmål underveis. Jeg skal være flink for meg selv, og ingen andre. Jeg skal trene iherdig fordi jeg ønsker det, jeg vil ned i vekt for å få en bedre helse, og jeg vil ha en lettere kropp som samarbeider. Jeg vet at lymfebeina vil få det mye bedre om kroppen er lettere. Jeg vil ikke at vekten skal begrense meg slik den gjorde før. Jeg er sjef i eget liv, og det er utrolig godt! Jeg krangler fortsatt mye med hodet, og der er fortsatt mange fall, men det er en del av livet, og da gjelder det at jeg til slutt bestemmer – ikke det skrullete hodet 🙂 Jeg har de siste årene tatt av meg 50 kg – nå er det på tide å være stolt over jobben jeg har gjort.

Bak luke nummer 5 lå det en nydelig engel gitt av Perfect Mix her i Kristiansand. Den heldige vinneren ble : KATALIN MARIA TIMAR. Gratulerer så masse med en nydelig engel, Katalin Maria. Du får tenke litt på bloggen min også når du har engelen fremme 🙂 Jeg tar kontakt i løpet av dagen.

Vi åpner luke nummer 7 og bak luke nummer 7 så finner vi et gavekort på 500 kr fra RUBENS KVINNER PÅ ELVERUM. Legg igjen en kommentar på bloggen, og du kan bli den heldige vinneren av gavekortet.

Kari og Anne, butikkens innehavere.

Rubens Kvinner ligger i Storgata i Elverum, og selger dameklær fra str.42 – 60. Rubens Kvinner ble etablert i 1997, og i tillegg til ett veldig godt utvalg av stilige klær, så finner man også sko, undertøy og smykker. Det er så moro og kunne fortelle om stormotebutikker som vi har rundt om i landet. Bloggen har lesere over hele landet, og jeg vet at dere som leser setter stor pris på å vite hvor der er gode butikker for oss som trenger klær i store størrelser.

De flotte jentene på Rubens Kvinner er klare i sin tale : ” Hos Rubens kvinner er former en sikker vinner ” – det sier vel det meste. Bor du i nærheten av Elverum, så ta turen innom Rubens Kvinner, eller for oss som bor et stykke unna, så er det fint å vite om Rubens Kvinner. Plutselig er man i nærheten. Rubens Kvinner har en flott hjemmeside, og den finner du her : https://rubenskvinner.no/ og du kan også like siden deres på Facebook : https://www.facebook.com/Rubens-kvinner-190568137639879/  Rubens Kvinner er stolte av at butikken har store, gode prøverom slik at man fint kan komme inn med rullestol, og assistenter dersom det skulle være nødvendig. Det er deilig å slippe og tenke på om man får plass til hele seg når man prøver klær. Butikken har sofakrok med kaffe hvor man kan plassere mannen, eller andre som måtte ønske å sette seg ned litt. Rubens Kvinner legger stor vekt på service og at du skal ha en hyggelig handleopplevelse. Butikken har også fast sydame som hjelper de med endringer på plagg eller opplegg av bukser.

For den som vinner dagens gavekort, og kanskje ikke bor i nærheten, så kan man se på Facebook, og finne noe fint der som frister. Husk navn og epost adresse når du legger igjen en kommentar.

35 kommentarer

Siste innlegg