Nydelig gave bak luke nummer 3

Reklame | Alexis, KLinikk Nova, Wilhelmines, Pont Neuf, Collection, Nais, Cinderella, Ciso, Holte Velvære, IZI, Loft, Rubens Kvinner, Mary Kay, Mother India, ZIP, Nays herkules, Perfect Mix, Wenches Mote, Snefrids Hus, Blæst, LauRie

Julen nærmer seg med stormskritt, og jeg er glad at jeg ennå kan kjenne litt på dette med juleglede selv om det har endret seg mye fra man var barn til nå. Jeg sover fortsatt som en stein jeg natt til julaften. Der er det ingen sommerfugler lengre som holder meg våken, og julestemningen er nok ikke som den var, men fortsatt kjenner jeg på julestemning, og juleglede, og det er en veldig god følelse. 

Denne julen blir første jul med barnebarnet mitt, Henry, og jeg er så heldig som skal ha prinsen min her i julen sammen med foreldrene hans. Det blir utrolig fint og kunne ha barnebarnet mitt her. Selv om Henry ikke skjønner så mye av det som skjer, så er det så utrolig fint og kunne få tilbringe tid sammen med han. Holde han, kose med han, synge for han og bare være nær. Jeg kan ikke beskrive med ord hvor fantastisk det er å være mormor. Jeg savner han når jeg ikke er sammen med han, og fylles med en fantastisk lykkefølelse når jeg tilbringer tid sammen med han. At de bor i Arendal føles som verdens ende noen ganger, så jeg undrer på om jeg kan tvangsflytte de hehe. Julen de neste årene blir nok fylt med enda mer barneglede og barnelatter, og jeg har virkelig mye å se frem til. Denne julen skal vi også ha sammen med min kjære mor, og min søster med familie. Jeg gleder meg.

Julen kommer etter hvert med sine juledager, og noe av det fine med juledagene i tillegg til roen, ribba, riskremen og samværet, det er at det er en fin anledning til å ta frem penklærne. Nå bruker jeg stort sett klær om hverandre, og jeg synes det er viktig å kle seg pent også i hverdagen, men jeg har ett lite utvalg av klær som jeg kun bruker når der er en spesiell anledning. Ett par penbukser, noen selskapstopper, to nydelige drakter med skjørt, og en skikkelig selskapskjole. På de spesielle dagene tar jeg også frem de helt spesielle smykkene som jeg kun bruker på slike dager. De smykkene som er for fine til å bruke i hverdagen. 

Det er hverdager det er mest av, og det å spare for mye klær til de spesielle anledningene, det kan fort bety at mye bare blir hengende. Når den helt spesielle dagen kommer, så er kanskje klærne blitt for store, eller for små, eller så føler man at man ønsker noe nytt. Før sparte jeg altfor mye klær til de spesielle anledningene, nå er jeg heldigvis blitt så mye flinkere til å bruke det jeg har. Det å kunne kle seg pent i hverdagen, det gir i alle fall meg en veldig god følelse. Så det er hverdagsavdelingen som definitivt er størst, og så har jeg den lille selskapsavdelingen hvor det nok glitrer en del ekstra.

Bak gårsdagens luke i kalenderen, så lå det en valgfri bukse fra Alexis Mote. Det har blitt trukket en heldig vinner, og vinneren ble :  INGA LILL DOUGHTY!! Gratulerer så masse med ny bukse, Inga Lill! Jeg tar kontakt med deg i løpet av dagen.

Vi skal i dag åpne luke nummer 3, og bak luke nummer 3 ligger det et nydelig skinnarmbånd fra DIZ gitt av Cinderella på Gjøvik. Armbåndet har ekstra lengde, og har magnetlås slik at armbåndet er lett å ta av og på.

Cinderella ligger i Storgata i Gjøvik sentrum. De har ett stort utvalg av moteriktige klær for oss kvinner fra str. 42 – 60. Kvalitet, service, og passform er det som står i fokus, og som er veldig viktige ting for butikken, og som igjen er ting vi som kunder også setter veldig stor pris på. Jeg har hørt så masse flott om stormotebutikken på Gjøvik, så er du i nærheten, så må du ta deg en tur innom. Cinderella fører også undertøy. Du kan følge Cinderella på Facebook her : https://www.facebook.com/Cinderella.stormote/

Vil du bli den heldige eieren av det nydelige skinnarmbåndet? Legg igjen en kommentar på bloggen, og du er med i trekningen. For dere som kommenterer som anonyme, og uten epostadresse, så er det umulig å vite hvem dere er om dere skulle bli trukket ut…så husk navn og epostadresse!

 

Disse er med på årets julekalender :

ALEXIS MOTE – https://www.alexismote.no/index.php / https://www.facebook.com/Alexis-Mote-AS-143991575851/

KLINIKK NOVA – https://www.klinikknova.no/  /  https://www.facebook.com/klinikknova/

WILHELMINES – https://www.facebook.com/wilhelminesas/

PONT NEUF – http://pontneuf.dk/

COLLECTION – https://www.collection.no/  / https://www.facebook.com/CollectionNorge/

NAIS – https://www.facebook.com/naisbutikken/

CINDERELLA – https://www.cinderella.no/  /  https://www.facebook.com/Cinderella.stormote/

CISO – https://ciso.dk/  / https://www.facebook.com/ciso.dk/

HOLTE VELVÆRE – https://www.holtevelvaere.no/  / https://www.facebook.com/Holte-Velvære-593613320718079/

IZI KLÆR OG SKO AS – https://www.facebook.com/IZI-sko-klær-As-Seljord-107280252693011/?ref=br_rs

LOFT – https://www.loftfashion.dk/da  /  https://www.facebook.com/Loftfashion-515075175232442/

RUBENS KVINNER – https://rubenskvinner.no/  /  https://www.facebook.com/Rubens-kvinner-190568137639879/

MARY KAY v/ HILDE NOVIK GULSTAD – https://www.facebook.com/mkHilde13/

MOTHER INDIA – http://motherindia.no/  / https://www.facebook.com/Motherindia.kristiansand/

ZIP – https://webshop.zip-as.no/  / https://www.facebook.com/Zipstormote/

NAYS HERKULES – www.handlegaten.no/nays  / https://www.facebook.com/NAYS.SKIEN/

PERFECT MIX – https://www.facebook.com/groups/463414520656723/  / https://www.facebook.com/fokusglede/

WENCHES MOTE – https://www.facebook.com/Wenchesmote/

SNEFRIDS HUS – http://www.snefridshus.no/  / https://www.facebook.com/snefridshus/

BLÆST RAINWEAR – https://blaest-rainwear.com/no/  / https://www.facebook.com/blaestrainwear/

LAURIE – https://www.laurie.no/  / https://www.facebook.com/LauRieDenmark/

82 kommentarer

Siste innlegg