Første dør i julekalenderen åpnes

Reklame | Alexis, KLinikk Nova, Wilhelmines, Pont Neuf, Collection, Nais, Cinderella, Ciso, Holte Velvære, IZI, Loft, Rubens Kvinner, Mary Kay, Mother India, ZIP, Nays herkules, Perfect Mix, Wenches Mote, Snefrids Hus, Blæst, LauRie

Første dør i julekalenderen åpnes. Denne dagen har jeg virkelig ventet på! Endelig skal den aller første døren i bloggens flotte julekalender åpnes.

Jeg har gledet meg masse, og jeg håper mange av dere har gledet dere like mye. 24 fantastisk flotte gaver skal deles ut, og dere har virkelig noe å glede dere til. Jeg håper det blir en fin førjulstid for dere, og at bloggen blir en glede hver dag i desember. Kanskje er du en av de heldige som får en flott førjulsgave fra meg i løpet av desember. Jeg håper kalenderen min er med på å gjøre ventetiden din litt ekstra fin, og at det ligger litt spenning i om nettopp DU vinner en av de flotte gavene. Husk at en må vinne, og det kan like godt være deg som en annen.

For å være med på trekningene frem til 24.desember, så må du klikke deg inn på bloggen hver dag i adventstiden. Hver dag ligger det en ny gave og venter på en heldig leser. Du trenger ikke løse verken en gåte, eller svare på noe spørsmål – det eneste du trenger å gjøre er å kommentere at du ønsker å være med i trekningen av dagens gave. Lettere kan det vel ikke bli. Du må klikke deg inn på selve bloggen for å være med i trekningen, og ikke bruke kommentarfeltet på bloggens Facebookside. Det er også viktig at du leser bloggen godt hver dag, for noen dager, så må du oppgi størrelse, eller kanskje bosted, dette for å gjøre arbeidet noe lettere for meg. Det som også er VELDIG VIKTIG  er at du husker å skrive epostadressen din når du kommenterer på bloggen!!  Det er mange som kun legger inn et fornavn, eller som har et fornavn, og etternavn som mange andre og har, og uten å ha en epostadresse da, så kan det bli vanskelig å finne den riktige vinneren.

Hva som ligger bak hver luke, røper jeg ikke. Hver dag blir dermed en overraskelse, overraskelser som fort gir litt ekstra spenning i hverdagen.  Vinneren av hver adventsgave vil bli offentliggjort på bloggen neste dag. Del gjerne kalenderen med dine venner, og kjente. Det setter jeg stor pris på. Jeg er skikkelig stolt over årets julekalender, og jeg må sende en stor takk til alle som har vært med og gitt gaver. For en kalender!

Jeg åpner nå luke nr.1 i julekalenderen, og den første gaven har en verdi på mellom 3200 – 3500 kr. Bak årets første luke ligger EN VALGFRI JAKKE FRA LOFT ! Gaven er gitt av Loft i samarbeid med Alexis Mote.

Loft har virkelig flotte jakker. I fjor, så kjøpte jeg ei nydelig ullkåpe fra Loft. Denne kåpen ser du på bildet, og sort kåpe er blant jakkene du kan velge om du vinner. I år kjøpte jeg en helt lekker gul dunjakke som du også ser på bildet her, og det er også en av jakkene du kan velge.. Du som vinner kan velge fritt blant jakkene fra Loft som Alexis har i sitt sortiment . Her kan du se jakkene du kan velge blant : https://www.alexismote.no/b/loft

Loft Fashion er dansk, og her snakker vi yttertøy av høy kvalitet. Loft har produsert yttertøy i over 75 år, og  eksporterer i dag yttertøy til 18 land i Europa samt til Canada. Du kan lese mer om Loft Fashion her : https://www.loftfashion.dk/da/ eller du kan også følge de på Facebook her : https://www.facebook.com/Loftfashion-515075175232442/

Har du lyst til å vinne en valgfri jakke/kåpe fra Loft, så legger du igjen en kommentar på bloggen. HUSK EPOSTADRESSEN DIN!!  Jeg gleder meg til å trekke julekalenderens første vinner i morgen.

 

Disse er med på årets julekalender :

ALEXIS MOTE – https://www.alexismote.no/index.php / https://www.facebook.com/Alexis-Mote-AS-143991575851/

KLINIKK NOVA – https://www.klinikknova.no/  /  https://www.facebook.com/klinikknova/

WILHELMINES – https://www.facebook.com/wilhelminesas/

PONT NEUF – http://pontneuf.dk/

COLLECTION – https://www.collection.no/  / https://www.facebook.com/CollectionNorge/

NAIS – https://www.facebook.com/naisbutikken/

CINDERELLA – https://www.cinderella.no/  /  https://www.facebook.com/Cinderella.stormote/

CISO – https://ciso.dk/  / https://www.facebook.com/ciso.dk/

HOLTE VELVÆRE – https://www.holtevelvaere.no/  / https://www.facebook.com/Holte-Velvære-593613320718079/

IZI KLÆR OG SKO AS – https://www.facebook.com/IZI-sko-klær-As-Seljord-107280252693011/?ref=br_rs

LOFT – https://www.loftfashion.dk/da  /  https://www.facebook.com/Loftfashion-515075175232442/

RUBENS KVINNER – https://rubenskvinner.no/  /  https://www.facebook.com/Rubens-kvinner-190568137639879/

MARY KAY v/ HILDE NOVIK GULSTAD – https://www.facebook.com/mkHilde13/

MOTHER INDIA – http://motherindia.no/  / https://www.facebook.com/Motherindia.kristiansand/

ZIP – https://webshop.zip-as.no/  / https://www.facebook.com/Zipstormote/

NAYS HERKULES – www.handlegaten.no/nays  / https://www.facebook.com/NAYS.SKIEN/

PERFECT MIX – https://www.facebook.com/groups/463414520656723/  / https://www.facebook.com/fokusglede/

WENCHES MOTE – https://www.facebook.com/Wenchesmote/

SNEFRIDS HUS – http://www.snefridshus.no/  / https://www.facebook.com/snefridshus/

BLÆST RAINWEAR – https://blaest-rainwear.com/no/  / https://www.facebook.com/blaestrainwear/

LAURIE – https://www.laurie.no/  / https://www.facebook.com/LauRieDenmark/

 

 

142 kommentarer

Siste innlegg