Sjekk disse lekre jakkene!

At store kvinner er flotte, det er det ingen tvil om. Hvorfor skulle vi ikke være det? Ingenting er så flott som en stor, frodig kvinne som bærer kiloene sine med stolthet. Nei, jeg hyller ikke overvekt. Jeg sier ikke at man skal bære rundt på masse ekstra kilo, og at det bør være en ny trend, men jeg sier likevel at frodighet, og former er flott, og er man en størrelse for stor, så skal man sannelig ikke være flau, og skamfull over det. Alle skal tenke helse, også vi overvektige, men istedenfor å bruke masse negativ energi på å snakke oss selv ned, og fortelle oss selv hvor stygge, og lite verdt vi er, så skal vi se oss selv i speilet, og se at vi faktisk er både flotte, og mer enn bra nok om vi har 10, eller 50 kg for mye. Det er herlig å se frodige kvinner stråle av selvsikkerhet, og stolthet. Lett? Ikke en plass!! Mulig? Absolutt!!

Jeg liker å kle meg pent, jeg liker å føle meg velkledd, og jeg synes det er en god følelse det å føle meg feminin, og kvinnelig. Noen tror kanskje klær er en måte å skjule størrelsen på, men for meg er det nesten motsatt. Jeg synes det er fint og kunne vise at også store kvinner kan være flotte, og ikke minst det å vise hvor mye flotte klær der er i store størrelser. Nå skal vel ikke jeg rope høyest om at jeg er flinkest i klassen til å rette ryggen, og ose av selvtillit, men jeg føler likevel at jeg er blitt mer stolt over den jeg er, stolt over å ha akseptert, og stolt over endelig og ha innsett at også jeg kan være flott. De tingene er så innmari viktig å kjenne på i blant. Ikke at man skal føle seg som det flotteste menneske på jord, men det å være fornøyd, det å smile, og slappe mere av  forhold til kroppen sin, det er så utrolig viktig. Jeg kan liksom ikke få sagt det nok ganger. Jeg har brukt så mange år av livet mitt på å være misfornøyd, og så mange år på å hate meg selv, så da vet jeg hvor viktige det er å kjenne på de gode følelsene.

Klær er viktig for meg. Farger som gjør meg glad er viktig. Passformer som er gode til min kropp er uhyre viktig. Det er langt i fra alle produsenter som er flinke på passform. Noen tror fortsatt vi som må ha store størrelser er fornøyd bare vi får noe å tre på kroppen vår. Heldigvis er disse i mindretall. De fleste produsenter jobber hele tiden på å lage gode passformer. Det tok litt tid før jeg lærte at jeg faktisk er veldig fin i klær som sitter litt inntil kroppen. Hadde noen sagt det til meg for noen år tilbake, så hadde de fått klar beskjed om at det ikke ville skje. Jeg skulle skjule, og trodde jo at jeg skjulte jo større plagget ble. Hvor feil kan man ta? Jeg ser jo veldig godt hvor mye finere jeg er i plagg som sitter inntil kroppen.

Denne våren har jeg fått to nye jakker i garderoben min som jeg bare elsker! Dette er to jakker som har fått masse oppmerksomhet, og mange lurer på hvor jeg har kjøpt de. Jeg sier bare : Sjekk disse jakkene!! Det ene er en kåpe/dressjakke, og den andre er en trenchcoat. Begge i fantastiske farger. Jeg har vært på jakt etter en trenchcoat som hadde farge, og følte jeg ikke hadde lyst på en som verken var sort, eller beige. Jeg hadde nesten gitt opp håpet om å finne en trenchcoat som hadde en god farge, men så dukket den opp, orange, og flott.

Den lekre trenchcoaten er fra norske Levolution. Er den ikke lekker? Jeg blir oppriktig glad når jeg tar den på meg. Jeg elsker fargen, og trenchcoaten sitter perfekt på. Trenchcoaten har i tillegg detaljer som utgjør det lille ekstra på kåpen, som bla lekkert innerfor. Trenchcoaten er i dempet orange.


Det var kjærlighet ved første blikk da jeg så den neste jakken, og da snakker vi kjærlighet med stor K. Jakken man aldri glemmer når man først har sett den. Akkurat den følelsen fikk jeg. At man kan føle kjærlighet for klær, det er jeg ikke i tvil om. Jakken henger nå så flott på klesstativet mitt her hjemme. Smiler til meg hver gang jeg ser den, og nå bare gleder jeg meg til å bruke den masse fremover. Den er så lekker! Fargen er helt nydelig, og jakken er fantastisk å ha på seg. Jakken er ganske tung sånn at den sitter så utrolig fint. Jakkene til Levolution er så flotte i både design, farger og kombinasjoner, jakkene skiller seg ut. Jeg hadde den rosa dressjakken på meg på 17.mai, og jeg tror jeg var den eneste i hele Kristiansand som hadde farge på meg. Jeg fikk både fine kommentarer, og en del spørsmål. Toppen jeg har inni den rosa jakken, den er fra Pont Neuf sin sommerkolleksjon. Også den stilig i farger.


 

Levolution som har produsert begge jakkene mine er ikke en ren stormoteprodusent, men noen av plaggene i kolleksjonene deres går opp i str. 52. Jeg digger Levolution! De er utrolig god på design, og for meg betyr det masse. Dette er klær som ikke alle har, og det synes jeg også er viktig. Det er klær som skiller seg ut, de er spesielle. Jeg må innrømme at jeg er blitt spesielt glad i jakkene til Levolution, og jeg skulle gjerne hatt dem alle sammen. Jakkene er så flotte i både design, farger og kombinasjoner, jakkene skiller seg ut. Levolution jobber stadig med sitt plussize utvalg, så jeg krysser fingrene for at der skjer en del i forhold til store størrelser. Årets vår/sommer kolleksjon fra Levolution er verdt å bli nærmere kjent med : http://www.levolution.no/

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg