Klart du kan skinne på den store dagen

Det er vår, og mange skal denne våren enten holde konfirmasjon, eller man skal være gjest i en konfirmasjon. Etter hvert kommer sommeren med alle sine brylluper. Innimellom her er det kanskje andre store anledninger. Uansett hvilken stor anledning det er, uansett om man skal være vertskap, eller gjest, så vil man på en slik dag føle seg fin, man vil føle seg vakker. For mange er slike anledninger en utfordring. En utfordring fordi man ikke tror at det produseres selskapsklær for oss som er en størrelse, eller flere for store.

Vi er i mars måned, og vi nærmer oss tiden for konfirmasjoner, og brylluper. Mange av dere som leser bloggen har kanskje fått invitasjon til en spesiell dag. Kanskje er du selv midtpunktet for en spesiell dag, eller skal være vertskap for en helt spesiell dag. Kanskje går du i giftetanker, men ønsker ikke en typisk brudekjole. For mange som er en størrelse for stor, så kan fort gleden over slike dager bli borte. Det er ikke det at man ikke gleder seg til å feire, og for å markere den helt spesielle dagen, men en spesiell dag krever også ett helt annet antrekk enn man pleier å ha på seg. Festklær er kanskje ikke det man har mest av i garderoben, og mange ser på det å få tak i selskapsklær til disse spesielle anledningene som en utfordring, og mange ser på det å få tak i selskapsklær i store størrelser som umulig. Kjenner man på slike ting før en stor dag, så blir gleden fort borte.

 

Jeg har tidligere tatt dere med til Snefrids Hus hvor Snefrid Linge selger lange, flotte selskapskjoler. Der finnes også enklere selskapskjoler, og en del av disse har jeg tenkt å vise dere i dag. Jeg har lyst til å vise dere hvilket godt utvalg der er av selskapsklær i store størrelser, og hvor flotte kjoler du faktisk har å velge mellom denne våren, og sommeren. Der er så mange flotte modeller på markedet, selskapsklær med både kort, og lang lengde, selskapsklær i nydelige farger. En av leverandørene som virkelig kan selskapsklær, det er danske Kirsten Krogh.

 

Kirsten Krogh produserer flotte selskapsklær til alle kvinner, også til oss som bruker store størrelser. Kirsten Krogh så behovet for selskapsklær i store størrelser, og produserer sine klær opp til størrelse 56. Kirsten Krogh er følelsen av eksklusivitet, og det brukes kvalitetsmaterialer som for eksempel silke, det brukes helt spesielle blonder, og paljetter. Alt dette gir de helt spesielle selskapsklærne. Dette er selskapsklær du garantert vil føle deg vel i, og du vil garantert føle at du skinner. Jeg er også sikker på at du i kolleksjonen til Kirsten Krogh vil finne kjolen med stor K – her er der virkelig mye flott!

 

Hovedfokuset til Kirsten Krogh er ett veldig viktig fokus. Hovedfokuset er god passform. De ønsker at vi skal se vakre, og feminine ut. Designet er klassisk, men mikset med tidens trender, og de plasserer bevisst mønstre og detaljer. Disse viktige fokusene bidrar til å gi oss en flott, og velproposjonert figur. Dette betyr faktisk at du er sikret en perfekt passform uansett om du er størrelse 36, eller om du er en størrelse 56. Jeg har prøvd noen kjoler fra Kirsten Krogh, og det herlige med kjolene er nettopp at de sitter så utrolig flott! Man får skjult det man ønsker å skjule, og man kan ikke unngå å føle seg fin. Kjolene er også utrolig behagelige å ha på, så her er det også komfort. Utseende har ikke gått på bekostning av komforten.

 

Jeg skal i dag vise en del av kjolene som man kan få tak i på flere av stormotebutikkene rundt forbi i landet. Jeg har fått veldig god hjelp av flotte modeller fra ulike butikker sånn at dere virkelig kan se hvor flotte kjolene er på ” vanlige ” modeller, og ikke bare på modeller som vi ikke helt kan identifisere oss med. Første modell ut er flotte Nannah Ringstad ved Maxima Mote på Lillestrøm. Maxima Mote er en av butikkene som har ett veldig godt utvalg av selskapsklær fra Kirsten Krogh. Her finner du Maxima Mote  : https://www.facebook.com/MaximaMoteLillestromAs/?fref=ts  Her kan dere se hvor flott Nannah er i ulike modeller :


Har ikke Kirsten Krogh mye flott i selskapsklær? Det er ingen grunn til at man skal grue seg til de spesielle dagene når der finnes så mye flott i store størrelser. PIP Stormote både i Kristiansand, og Stavanger har også ett godt utvalg av selskapsklærne fra Kirsten Krogh. Du finner PIP Stormote her : https://www.facebook.com/pipstormote/?fref=ts Torhild som driver PIP  er utrolig flott i  Kirsten Krogh :

Nais i Lyngdal selger også Kirsten Krogh. Christina S. Salvesen er den flotte modellen på bildene fra Nais. Når man ser de flotte kjolemodellene som finnes, så er det jo bare å glede seg til selskap! Du finner Nais her : https://www.facebook.com/naisbutikken/?fref=ts

Alexis Mote har butikk både i Oslo, og Moss samt at de har stor nettbutikk. Også Alexis Mote har ett veldig godt utvalg av Kirsten Krogh. Du finner Alexis her : https://www.facebook.com/Alexis-Mote-AS-143991575851/?fref=ts    Flotte Janina viser her litt av utvalget til Alexis :

Er der en helt spesiell dag der fremme ? Da fortjener du å føle deg som en prinsesse. Du fortjener å skinne, og du fortjener å være så vakker som du er selv om du kanskje ikke ser dette selv. Drømmekjolen, kjolen som får deg til å føle deg som en prinsesse, den finnes 🙂

3 kommentarer
  1. Tillater meg å svare på det. Lange ermer blir fort for varmt for sommerkolleksjonen med selskapstøy. Men vil du dekke deg til har butikkene som regel et godt utvalg i sjal og små jakker 🙂

  2. Jeg vil ha lange armer Året rundt. Har vel knapt opplevd en dag jeg har hatt behov for å gå med korte armer. Hoteller og restauranter er ofte veldig kaldt, jeg fryser lett og vil gjerne ha lange armer

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg