Velvære til deg bak luke nr. 12

Reklame | Holte Velvære

På mandag skrev jeg om velvære, og viktigheten av å ta vare på seg selv. Hadde jeg vært like flink til å trene som jeg har vært med hudpleie opp igjennom årene, så hadde jeg vært slank i dag 🙂 Likevel har det ikke alltid vært like lett å tenke på seg selv, og sette av tid til seg selv.  Det å sette seg selv i fokus av og til, og gjøre det jeg har lyst til, det har ikke alltid vært min sterke side. Jeg er nok den personen som setter andre før meg selv.  Likevel, selv om man ønsker å være der for alle, så må man ikke glemme seg selv. Jeg har lært mye de siste årene, og en av de viktigste tingene jeg har lært er nettopp det å sette av tid til meg selv. Ha litt Heidi tid, gjøre det Heidi liker. Ved å sette seg selv først av og til, så har en også så mye mer å gi til de rundt seg. Verden raser ikke sammen om jeg er litt ” egoist “, og gjør mine ting. Tidligere følte jeg det vel litt sånn.

Jeg har kjent Marie i mange år. Marie har lært meg mye. Marie er en klok dame med masse kunnskap, og mange gode tanker. Marie sier ting som det er, og pakker sjeldent ting inn i silkepapir. Jeg kan nok av og til bruke silkepapir.  Jeg er ikke feig, og jeg er ikke redd for konflikter, men jeg er nok redd for å såre noen. Marie ser ting jeg ikke ser selv, og hun har ved flere anledninger sagt at jeg må tenke mer på meg selv, og mindre på alle andre. De andre klarer seg fint om jeg gir litt slipp sier hun. Det tok nok noe tid før dette gikk inn, eller det tok veldig lang tid, og jeg lærer stadig, men med tiden så oppdaget jeg hvor viktig det faktisk var å tenke på hva jeg vil. Hva har jeg lyst til? Det handler vel kanskje om bare å gjøre det, og ikke la den dårlige samvittigheten få lov til å bestemme. For er det noe vi damer har masse av, så er det nettopp dårlig samvittighet.

Når stormen har stått på som verst de siste månedene, så er det mye takket gode venner at jeg har stått så sterkt, og klart meg så bra. Venner som har fått meg til å se hva som er viktig og hva som er mindre viktig. Venner som har fortalt meg hva som er verdt å bruke energien på og ikke, venner som har fått meg til å tenke og fokusere på de tingene jeg faktisk kan gjøre noe med, og heller glemme de andre. Venner som ber meg fokusere på meg selv og mine styrker, og som får meg til å se at enkelte mennesker ikke er verdt en plass i livet mitt. Jeg har klart dette disse månedene, og det har gitt meg en enorm styrke.

Gaven bak luke nummer 12 er en velværegave gitt av Holte Velvære her i Kristiansand. Holte Velvære ligger landlig til på østsiden av Kristiansand. Kun få minutter fra her jeg bor. Stedet drives av Lene Tønnessen. Lene er en slik person man fort føler seg trygg på. Hun får deg til å føle deg avslappet. Hun får deg til å føle deg flott uansett hvordan du selv føler deg. Hun utstråler varme, omsorg, og trygghet. Lene startet Holte Velvære i 2006, og salongen ligger idyllisk til på en låve. Hos Lene kan man ta ulike massasjer, og man kan få ulike hudpleiebehandlinger. Her kan man ordne bryn, og vokse. Her kan man få gode makeup tips, og gode hudpleieråd. Der er også fotteraput tilknyttet salongen.  Du kan følge Holte Velvære her : https://www.facebook.com/Holte-Velvære-593613320718079/

Bak luke nummer 12, så finner vi en foundation og  foundation kost fra bareMinerals til en verdi av 750 kr. Farge på foundation tilpasses vinnerens hud. Legg igjen en kommentar på bloggen, og du kan bli den heldige vinneren i morgen.

Bak gårsdagens luke så lå kjolen/tunikaen ” Kiki ” fra Pont Neuf, gitt av ZIP i Trondheim. Den heldige vinneren holder til i nord, og ble :  ODDVEIG BJØRLO MIKALESEN!!! Gratulerer så masse, med ny tunika/kjole Oddveig! Jeg tar kontakt med deg i løpet av dagen.

Lag deg en god 12.desember – det fortjener du.

 

Disse er med på årets julekalender :

ALEXIS MOTE – https://www.alexismote.no/index.php / https://www.facebook.com/Alexis-Mote-AS-143991575851/

KLINIKK NOVA – https://www.klinikknova.no/  /  https://www.facebook.com/klinikknova/

WILHELMINES – https://www.facebook.com/wilhelminesas/

PONT NEUF – http://pontneuf.dk/

COLLECTION – https://www.collection.no/  / https://www.facebook.com/CollectionNorge/

NAIS – https://www.facebook.com/naisbutikken/

CINDERELLA – https://www.cinderella.no/  /  https://www.facebook.com/Cinderella.stormote/

CISO – https://ciso.dk/  / https://www.facebook.com/ciso.dk/

HOLTE VELVÆRE – https://www.holtevelvaere.no/  / https://www.facebook.com/Holte-Velvære-593613320718079/

IZI KLÆR OG SKO AS – https://www.facebook.com/IZI-sko-klær-As-Seljord-107280252693011/?ref=br_rs

LOFT – https://www.loftfashion.dk/da  /  https://www.facebook.com/Loftfashion-515075175232442/

RUBENS KVINNER – https://rubenskvinner.no/  /  https://www.facebook.com/Rubens-kvinner-190568137639879/

MARY KAY v/ HILDE NOVIK GULSTAD – https://www.facebook.com/mkHilde13/

MOTHER INDIA – http://motherindia.no/  / https://www.facebook.com/Motherindia.kristiansand/

ZIP – https://webshop.zip-as.no/  / https://www.facebook.com/Zipstormote/

NAYS HERKULES – www.handlegaten.no/nays  / https://www.facebook.com/NAYS.SKIEN/

PERFECT MIX – https://www.facebook.com/groups/463414520656723/  / https://www.facebook.com/fokusglede/

WENCHES MOTE – https://www.facebook.com/Wenchesmote/

SNEFRIDS HUS – http://www.snefridshus.no/  / https://www.facebook.com/snefridshus/

BLÆST RAINWEAR – https://blaest-rainwear.com/no/  / https://www.facebook.com/blaestrainwear/

LAURIE – https://www.laurie.no/  / https://www.facebook.com/LauRieDenmark/

 

33 kommentarer

Siste innlegg