Som en unge i en godtebutikk

Reklame | Studio og Gozzip

I går tok jeg dere med til en ny butikk i Søgne hvor man skal selge klær i store størrelser. I dag skal jeg gi dere noen små smakebiter på klær som kommer høst/vinter 2021. Vi som garantert lengter etter både en vår og en sommer nå, vi skal ikke fokusere så mye på neste høst og vinter, men det er moro å se på hva som kommer, og hva man kan kle seg i litt der fremme.

Å være med på kolleksjonsvisninger, det liker jeg veldig godt. Det er jo et lite eldorado for meg som elsker klær, og som har klær som en så stor interesse. Jeg synes jo også det er moro og kunne vise dere som følger bloggen min hva slags klær dere vil kunne finne i butikkene etter hvert. Det er jo også spennende å se hva slags klær butikkene plukker ut, og som de ønsker å selge.

Jeg er veldig glad i Studio og Gozzip, og det er flere grunner til det. Begge er spreke merker, og jeg synes de begge er utrolig gode på både stilige design, og farger. De er begge veldig flinke med tøffe kombinasjoner. Passform er selvsagt uhyre viktig, og det er jo ofte passformen som skiller de gode produsentene fra de andre, og her er også både Gozzip og Studio veldig gode. Gozzip er ganske romslig i størrelsen, så her kan man gjerne gå ned i størrelse i forhold til hva man vanligvis bruker. Studio, der følger de størrelsene veldig godt. Jeg bruker str. M i begge merker, og i noen plagg kan jeg nok gå ned i str. S i Gozzip.

Neste høst og vinter kommer det mye spennende og flotte klær fra begge produsenter. Jeg tror kanskje at det er Gozzip som har den kolleksjonen  som er mest Heidi denne gangen. Det varierer alltid veldig, men Gozzip høst/vinter 2021, wow sier jeg bare! Veldig mye flott i Studio sin kolleksjon også, ingen tvil om det, men det var virkelig mye sprekt og flott fra Gozzip. Designene, fargene, kombinasjonene, det lille ekstra….kjenner at jeg gleder meg så til klærne kommer i butikkene…selv om jeg vet at det er en stund til akkurat det. Når det kommer til farger så kommer det feks mye rust, camel, petrol, grønt og dusty pink. Det kommer en del mønster, det kommer en del striper, blomsterprint får vi også, og selvsagt masse sort med tøffe detaljer. Det er moro når man ser at butikker ikke bare velger det trygge, sorte, men at de faktisk velger farger, og at de våger å velge klær som tar litt plass.

Når det gjelder klær som i livet ellers, så må vi være flinke til å ta plass, til å våge, og til å skinne. Vi må bli tryggere på oss selv, og vi må våge å skille oss ut. Vi skal ikke gjemme oss bort i joggebukser og hettegensere. Jeg får vondt langt inn i hjertet når kvinner forteller meg at de vil gjemme seg bort fordi de skammer seg over å være en størrelse eller flere for store. Det er ikke de følelsene vi skal sitte med. Bruk farger, våg å være tøff.

Gozzip, der kunne jeg hatt nesten hele kolleksjonen. WOW sier jeg bare. Tøffe ytterjakker som de jeg viser her. Jakken i rust, som også kommer i andre farger, det er en sånn jakkefavoritt som går langt ned forbi rompa. Helt deilig å ha på seg, og rust er jo en fantastisk farge. Tøffe skalljakker, den ene med dyreprint.

Tidligere var ikke jeg så glad i skjorter. Verken korte eller lange. Man endrer seg helt tydelig, for nå har jeg skikkelig sans for lange skjorter. Skjorter som jeg kan ha åpne med en topp under. Jeg liker de nok best åpne, og jeg merker at jeg får flere skjorter i klesskapene mine. Sjekk bare ut denne stripete. Hvor flott er ikke den! Så utrolig fin med denne rosafargen, og lillefargen. Jeg blir jo så glad når jeg ser den. Det blir nok en Heidi favoritt. Eller den flotte, lange skjorten i grønt. Det blir også en Heidi favoritt.

Jeg har aldri vært glad i ruter, og skjorter alla flanellskjorter. Det har vært for mandig for meg, og for mye turpreget, men igjen, ting endrer seg, og det er nesten ikke til å tro at jeg falt veldig for denne skjorten som er fra Studio. Jeg var noe skeptisk da jeg prøvde den, men den var så fin på! Så behagelig å ha på, og jeg følte ikke at denne var mandig, sikkert mye på grunn av fargene, og så var det heller ikke flanell. Tøff hette hadde den også, og jeg skjønner at jeg kommer til å bruke denne masse. Hoodie, det hadde jeg vel heller ikke trodd at jeg skulle falle for, men sannelig tok jeg feil der og. Stripete i sort, og hvitt, med hette. Knallfin!

Studio er utrolig flinke på ponchoer. Det som er så genialt med Studio sine ponchoer, det er at det er en topp under. Toppen sitter fast, og man får en følelse av et helt vanlig plagg istedenfor poncho følelsen. Jeg elsker disse! Til høsten, så kommer den fanatstisk flotte ponchoen som jeg viser her. Sjekk fargene! Man blir jo glad av sIike farger. Når den i  tillegg er SÅ utrolig god å ha på seg, da klistrer smilet seg.

Nå har du fått en smakebit på klær som kommer. Jeg håper du gleder deg like mye som meg. Akkurat nå, så er det vårnyhetene som er på vei til butikkene. Ingen tvil om at butikkene nå vil bugne av masse flotte vårvarer. Neste helg skal jeg vise deg noe av det som kommer, og jeg skal vise deg to av vårens store Heidi favoritter. Jeg har brukt begge plaggene masse allerede.

I dag skal vi feire min kjære mamma litt. Hun fyller 80 år til tirsdag. Mamma er ingen person som liker å være i fokus, og er ikke den som er mest glad i å feire seg selv, men noe må en så stor dag markeres. Coronapandemien begrenser jo også det å feire.

Ha en nydelig søndag!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg