Marerittet er over – jeg gir en av dere min strømpefavoritt!

Reklame | Cutie

 

Strømpebukser er et mareritt! Jeg vil tro flere av dere som leser bloggen min er enige i akkurat det. Det å finne strømpebukser som passer store kropper, og store bein, det har ikke vært lett. Strømpebukser har ødelagt mye for meg. Jeg er garantert ikke den eneste som har hatt et hat forhold til strømpebukser. Da er det herlig å vite at dette var før, og ikke nå.

 

 

Det nærmer seg jul, og da kommer det også en rekke henvendelser fra dere som følger bloggen min med spørsmål om hvor man kan finne de gode strømpebuksene. De strømpebuksene som ikke gir deg mareritt etter mareritt, men som faktisk sitter godt…om de finnes da. Og tro meg. De finnes. Det at jeg med mine tømmerstokker faktisk får tak i virkelig gode strømpebukser, det er en stor glede hver gang jeg tar de frem for å bruke de.

Nå kan du faktisk glemme strømpebukser som sklir ned. Disse er perfekte. Jeg vet mange av dere er enige, for mange av dere har prøvd disse etter jeg blogget om dem for en tid tilbake.  Strømpebuksene sitter som støpt på mine store bein. Det å finne tynne strømper, og strømpebukser som man er fornøyd med, det er ikke lett. Jeg vet at det er mange med meg som sliter med det akkurat det samme, og som stadig kjemper kampen om å finne strømper, og strømpebukser som faktisk sitter, og som man føler seg komfortabel med å ha på seg. Man merker de ikke. Er det ikke fantastisk. Tror jeg må hamstre av de i frykt for at de en dag ikke er å få tak i.

Julen nærmer seg med sine julebord, og juleselskaper. Julekjolen skal på, eller finbuksen, og fra å ha gruet meg til å måtte gå med strømpebukser som er et mareritt å ha på seg, så vet jeg ta jeg har strømpebukser som passer mine store lymfebein helt perfekt. Det er en fantastisk følelse å kjenne på.

Jeg har tidligere skrevet om stay up’ene som jeg bare elsker, de som jeg bestiller fra London, og som er både lekre, og fantastiske å ha på seg. Jeg er veldig glad i disse, og bruker de mye. Men det er fint at man også har muligheten til å ha på seg strømpebukser når man føler for det. Det å ha valgmuligheter, det er en god ting.

Jeg er ikke glad i nylonstrømper. Ikke fordi det er nylonstrømper, men fordi jeg alltid har slitt med å finne noe som sitter perfekt på mine store legger, og lår. Strømpebukser har vært et mareritt. Jeg trenger strømpebukser som går høyt opp i livet, og som sitter ordentlig i skrittet. Ofte tar lår, og legger så mye plass at det nesten stopper etter at strømpebuksen etter hard jobbing har passert lårene. Jeg har mange ganger gått med strømpebukser som ligger på lårene.

Curvy super stretch 90 denier Pamela mann

Vi kjenner sikkert alle til disse strømpebuksene som bare ikke vil ordentlig opp i livet, og som gjør en spesiell kveld til ett levende mareritt. Så har du de strømpebuksene som sklir ned, og ligger under magen. Strømpebuksene man hele tiden prøver å få opp i livet igjen. Kvelden blir plutselig dedikert til strømpebuksen, og ikke det man egentlig hadde planer om. Jeg vet heller ikke hvor mange strømpebukser jeg har raknet fordi jeg skal heise de opp, og så går det galt. Selv strømpebukser i større størrelser enn jeg sånn sett bruker fungerte dårlig. Jeg har kjøpt strømpebukser til 200 kr i flere størrelser større enn jeg bruker. De fungerte ikke de heller. Når man da faktisk finner den perfekte strømpebuksen, så er man helt i himmelen, og jeg jubler i alle fall høyt.

Er du på jakt etter strømpebukser til en stor kropp, så er redningen strømpebuksene fra PAMELA MANN. Jeg har testet disse, og de er rett og slett perfekte. Jeg har flere par i undertøyskuffen min nå. De kommer veldig greit over både legger og lår, de sitter veldig godt i skrittet, de går høyt opp i livet, og de sitter der de skal. Helt fantastiske! Jeg hadde 90 denier i vinter, men disse finnes også i tynnere utgaver, og de finnes også i mange ulike farger. Jeg har brukt mine mye, og vasket de en del, og de er like fine. På denne tiden, så synes jeg 90 denier er veldig fint å bruke, men som sagt, så har Pamela Mann også tynnere strømper, og de skal også ha tykkere.

Jeg liker heller ikke knestrømper i nylon. For meg som har lymfødem, så fungerer knestrømper dårlig. Ofte bruker jeg nylonstrømper når jeg skal pynte meg, og skal jeg noe spesielt, så skal jeg sannelig ikke ha på meg de hersens kompresjonsstrømpene! Da forlater kompresjonen beina mine til fordel for tynnere strømper. Knestrømper borer seg inn i huden min, og lager fine groper. I tillegg så strammer de. Sånt er ikke akkurat bra for lymfødemet. Vi skal helst ha noe som ligger ledig og lett over beina, så strømper uten strikk er det jeg ofte bruker om jeg skal ha på meg ordinære sokker.

Der finnes en norsk nettbutikk som har spesialisert seg på strømper til alle type bein, også for beina til oss store kvinner. Denne butikken har en egen stormoteavdeling hvor endel av strømpene og strømpebuksene går høyt opp i størrelse. Det er utrolig fint å vite at en slik nettbutikk faktisk finnes. Butikken heter CUTIE og du finner butikken her : https://www.cutie.no/

Cutie selger strømpebuksene til Pamela Mann. Akkurat den i 90 denier, den finner du her : https://www.cutie.no/products/curvy-super-stretch-90-denier-pamela-mann

Jeg som har spesielt store legger som krever sin plass, så har jeg 5 XL i denne, men akkurat nå kan det sikkert være tomt for en del størrelser så tett opp mot jul. Jeg har ikke prøvd 50 denier ennå, men jeg regner med at jeg kan ha samme størrelse i den. I følge nettbutikkens eier, så skal det også komme inn tykkere strømpebukser fra Pamela Mann, og jeg venter i spenning. Jeg kunne nemlig godt tenke meg en perfekt strømpebukse som er litt tykkere enn den jeg har i 90 denier. 50 denier finner du her : https://www.cutie.no/products/curvy-super-stretch-50-denier-pamela-mann

Curvy super stretch 50 denier Pamela mann

Jeg skal i dag gi bort et par av mine favoritt strømpebukser til en av dere fra Pamela Mann og Cutie. Har du lyst til å bli den heldige som får disse fantastiske strømpebuksene, så legger du igjen en kommentar her på bloggen, OG oppgi størrelsen du bruker. 

Skulle du ikke finne din størrelse igjen på lager, så kan du sende meg ei melding, så kan jeg kanskje hjelpe deg litt videre.

Søndag er treningsdag for meg, og jeg skal også pynte det lille som er igjen av julepynting her hjemme. Ha en nydelig søndag! Neste helg er det julekalender på bloggen. Gled dere!

18 kommentarer
  1. Så enig, og takket være ditt tidligere blogginnlegg om Pamela Mann, har jeg også fått gleden av å prøve denne fantastiske strømpebuksen fra Cutie. Jeg bestilte også et par tynne med hjerter nede på den ene foten, også de er veldig gode. Husker ikke navnet på dem, men er for oss med former.
   Jeg kunne tenkt meg å vinne et par i str L/XL. De jeg har er i 2XL, men har gått ned noen kilo, så de er blitt for store.
   Ha en fantastisk advent.

  2. Strømebukser er ett hevete 😧 Så prøver gjerne ut noe som funker 😀 Str 48/50. Ha en fin adventssøndag 😀

  3. Takk for god info om diverse strømper og strømpebukser !
   Hadde vært kjekt å vinne en 🙂 – str 50

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg