Jeg fant, jeg fant!

I dag skal jeg skryte, og jeg skal skryte av noe jeg ikke vanligvis skryter så mye av. Grunnen er vel at jeg ikke har hatt så mange grunner til å skryte, men i dag, så er skryt på sin plass.

Som blogger så blir man kjent med veldig mange klesmerker. Man vet hvem som har spreke klær, hvem som har klassiske, hvem som våger å bruke farger og mønster, og man vet hvem som er gode på passform for ulike kropper. Så har man sine favoritter, slik som sikkert du også har. Man finner sine merker som man føler seg vel i. For meg er passform utrolig viktig. Det at klærne kler kroppen min, og at jeg føler meg vel i det jeg har på meg. Jeg liker farger og spreke design. Jeg liker litt bling, og litt blonder. Før måtte jeg ha overdelene så lange som mulig. Nå må jeg heldigvis ikke det. Jeg har ennå en vei å gå når det kommer til å gå med korte plagg, men det skjer ting der også.

For et par uker siden, så skrev jeg om truser på bloggen. Jeg skjønte fort at jeg ikke var alene om og jakte på gode truser. Det med truser er et problem for mange. Når vi snakker om truser, så fikk jeg forleden dag en pakke fra Danmark fra en venn av meg som bor der, og opp i denne pakken, så la det 12 par med favoritt trusene mine! Juhu! Da ble det jubel i stua. I tillegg har jeg jo funnet disse hipsterene fra Kappahl som jeg fortsatt er veldig fornøyd med, også etter vask. Så nå trenger jeg ikke jakte på truser på en stund. Lettere å ” jakte ” når man ikke trenger det.

Da jeg skrev om truser, så etterlyste jeg også litt sexy undertøy. Det er mange av oss formfulle kvinner som også liker å føle oss fine under, og det å finne sexy, og lekkert undertøy i norske butikker/nettbutikker, det er ikke lett. Miss Mary kan innimellom ha noe, men det er ikke noe som er fast i kolleksjonene deres. Dessuten har Miss Mary nå så mye uten bøyler, iallefall om man skal kjøpe bodyer/korsetter. Det er ulike meninger om bøyler, men for meg som har store bryster, så må jeg ha bøyler. Jeg har prøvd flere uten, som i følge produsentene skal løfte, og gi hold, men for meg, så har disse ikke vært noe. Jeg må ha støtte, veldig god støtte. Jeg har også kjent på hvor viktig det er å finne riktig bh størrelse slik at puppene ikke tyter ut, og at valker holder seg pent på plass. Jeg har lært at man ikke skal prøve å komme inn i en for liten bh, for det er ikke pent. Ikke er det særlig behagelig heller. Man går stadig og løfter, og retter på bh, på stropper, og pupper som er i ferd med å falle ut. For store cuper er heller ikke pent. Man skal fylle ut bh’en.

Jeg hadde også funnet perfekte strømper. Stay Up strømper som i tillegg til å passe var skikkelig flotte. Strømpene var perfekte! For meg som sliter så mye som jeg gjør, så er det en herlig lykkefølelse når man faktisk finner strømper som sitter så perfekt.  Stay Up strømpene skled lett over tømmerstokk leggene mine, de skled elegant oppover lårene, og stopper der de skulle. De har så god vidde! Blondekanten var lekker, sexy, og den satt! Silikonkanten sitter som limt inntil lårene, og de sitter der helt til jeg tar de av. Kvaliteten er også veldig bra. Men her var jeg ikke lenge i paradis, for plutselig så sluttet man å produsere de.

Og nå kommer fortjent skryt. Jeg har funnet stay ups, og de har jeg funnet her i Norge. Jeg satt og skulle bestille fra utlandet, noe som koster en del med frakt, toll og gebyrer. Plutselig så tok jeg en pause, og surfet litt innom diverse nettbutikker. Og blant nettbutikkene jeg var innom, så var det også ZIZZI. Jeg handler ikke så mye på ZIZZI, og det er fordi jeg syntes utvalget, spesielt i butikken deres her i Kristiansand er ganske kjedelig etter min smak, og det er heller ikke så ofte jeg finner noe i nettbutikken. ZIZZI har begynt å selge stay ups, eller selvsittende strømper som de heter om du leter etter de på nett, eller i butikk.

Jeg kontaktet ZIZZI for flere uker siden for å få mål på strømpene, men ennå har jeg ikke fått et eneste mål. Jeg skulle høre fra dem fikk jeg beskjed om to ganger, men ennå har ikke noe skjedd. Det synes jeg er noe dårlig oppfølging av kunder. Hadde de ikke visst noen mål, så er det bedre at man bare sier det enn at kunder venter og venter. Uansett, jeg tok sjansen på å bestille strømper, og litt undertøy når de hadde 30% denne uken. Jeg var så spent på å få varene, og på å prøve strømpene. Optimist, det var jeg ikke. Jeg var sikker på at de måtte sendes tilbake, men der tok jeg skammelig feil. Stay up’ene passet perfekt! De er i 30 denier, og de har dette silikonbåndet øverst som gjør at strømpene ikke sklir ned. Strømpene er også utrolig flotte! Skikkelig lekre og feminine blondedetaljer. I dag har jeg bestilt flere par av disse. Når man finner noe man er fornøyd med, så må man bare hamstre. ZIZZI har også et annet par med selvsittende strømper i kolleksjonen. Også disse er i 30 denier med flotte blonder øverst, og den samme silikonkanten inni. Et litt annet design, men også disse passer perfekt, og er veldig fine. Her skal ZIZZI virkelig ha tommel opp både for flotte strømper i store størrelser, og for at de har produsert selvsittende strømper som vil passe de aller fleste bein. Man kan få begge strømpene i str. S/M, M/L og L/XL. Jeg har L/XL i mine strømper. Jeg aner ikke om butikkene til ZIZZI har disse, men det går an å spørre. Visst ikke så bestiller du enkelt på nettet.

Foto: ZIZZI

Jeg synes blonder er fint på undertøy. OG ZIZZI skal også ha tommel opp for at de nå har et godt utvalg både i bh’er, men også i sexy undertøy som bodyer, og også nattkjoler. Jeg blir så glad når jeg ser slikt, og så håper jeg de av oss som har etterlyst dette faktisk bruker butikkene for å handle om det passer. Jeg bestilte en fantastisk flott body med lange armer i nettbutikken. Knepping i skrittet, men her er det faktisk ikke hekter slik det oftest er. Kneppingen er trykk knapper, og det gjør kneppingen mye lettere. Er man flink til å sy, så kan man jo fjerne denne skritt delen, og kneppingen, eller få en god sydame til å gjøre jobben.

 

 

Nattkjole, det bestilte jeg også, og det ble nok et blinkskudd. Det er utrolig lenge siden jeg har hatt den følelsen etter kjøp på ZIZZI, så dette var moro. Dette er som dere ser, en kort nattkjole med blonder, og formstøpte skåler. Størrelsen jeg hadde valgt, den passet veldig fint.

Jeg er strålende fornøyd med handelen. Strålende fornøyd med flott undertøy, og strømper. Strålende fornøyd med størrelsene. Jeg er så fornøyd at tommelen går høyt til værs for ZIZZI for både undertøy og strømper. Jeg håper de vil fortsette med selvsittende strømper, og at de vil fortsette med blonder, og lekre detaljer på en del av undertøyet deres. Veldig moro og kunne videreformidle dette til dere som følger bloggen min.

I dag tenker jeg å finne frem julekransene mine som skal henge på ute ved inngangen min. Jeg skal også finne frem adventsstaken, og julestjernene som skal henge i vinduene i spisestuen. Om det blir nisser, engler og røde lysestaker også i morgen, det får vi se utover dagen. Nyt lørdagen!!

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg