Jeg fant, jeg fant!!

Reklame | Studio og Celli

Jeg vet at det er flere enn meg som sliter med å finne bukser med vidde. Jeg jaktet i mange år etter vide bukser til mine store lår og legger. Det er spesielt leggene mine som tar mye plass, og det har vært helt umulig for meg å finne bukser som er vide nok. Bukser som sitter som pølseskinn, det klarer jeg ikke å gå med, og det er ikke pent på meg heller. Lymfødemet som jeg har i beina mine, det har gjort at bukser for meg i butikker, det har vært helt umulig. Jeg må sy bukser, og heldige meg som har ei fantastisk sydame. Hun heter Marianne og driver Mariannes Systue i Lillesand. Hun gir seg ikke før buksene er som jeg ønsker at de skal være.

Jeg har sluttet å kikke etter bukser når jeg er på butikker som selger stormote. Og da kan dere jo tenke dere hvilken fantastisk følelse det er når det faktisk dukker opp noe man har lett etter i evigheter. Som I fjor sommer da  jeg faktisk fant bukser med vidde. For en lykkefølelse det ga! Selv om jeg vet at det sikkert ikke er så mange som har legger på min størrelse, så har jeg mange ganger lurt på hvorfor produsentene ikke lager bukser med skikkelig vidde. Det er stilig å se på, og det er behagelig å gå med. Det er vel ca hvert jubel år at det dukker opp bukser med skikkelig vidde i stormoten. Jeg kan se personer som dukker opp på tv, og som bruker ordinære størrelser at de ofte har på seg bukser med vidde. Hvorfor er det da så vanskelig å få bukser i store størrelser med samme vidde?

Jeg har inngått et spennende samarbeid med danske GOZZIP, STUDIO og SANDGAARD. Fremover skal skal jeg vise dere mye spennende på bloggen. Jeg har tidligere hatt mye klær fra GOZZIP, men så opplevde jeg at klesmerket ble vanskelig å få tak i, så nå er jeg så glad for at det igjen er å få tak i på flere butikker. Jeg har virkelig savnet GOZZIP. Jeg er også veldig glad for at jeg nå skal få muligheten til å bli enda bedre kjent med STUDIO og SANDGAARDSandgaard har feks en utrolig bra kolleksjon med basic topper, sånne basic topper som vi alltid leter etter, og alltid har brukt for. Topper med og uten arm, i ulike lengder, i mange farger, og som går opp til str. 54. Disse gleder jeg meg til å vise dere.

Da Tabita som er selger for GOZZIP, STUDIO og SANDGAARD fortalte at de hadde en bukse med god vidde fra Studio i sommerkolleksjonen, så kjente jeg på at den nok var vid, men den var sikkert ikke vid nok for mine bein. Hun insisterte på at jeg måtte prøve den, og jeg hadde også fra Kathrine på Celli hørt rykter om denne vide buksen fra STUDIO.

Etter å ha prøvd buksen fra Studio, så smilte jeg fra øre til øre! Denne buksen hadde virkelig god vidde! Buksen passet perfekt til mine lymfebein! Fin er den også! For en lykkefølelse man kjenner på når man faktisk finner en bukse som passer. Så alle dere som av ulike grunner leter etter bukse med vidde, her har dere akkurat den buksen! Buksen fra Studio går opp i str. 54/56 ( XL ). Den er i 65% polyester,og 35% bomull. I tillegg til at buksene har veldig god vidde, så har buksen et bredt strikk i livet, og den har knytting. Buksen finnes i sort, marineblå, lyseblå og hvit. Det er jo veldig forskjellig fra butikk til butikk hvilke farger de har tatt inn. Ikke alle butikker har tatt inn alle farger. Min bukse er i marineblå, og den var innmari fin. En klassisk farge som passer til veldig mange antrekk. Jeg skal også trø litt utenfor komfortsonen og kjøpe ei i lyseblått. Buksen er tynn og behagelig å ha på seg, og jeg følte meg så vel i den. Det å føle seg vel i en bukse er for meg alfa og omega. Jeg må kjenne på den gode følelsen. Jeg må føle meg vel, og det gjør jeg absolutt i denne buksen her. Ei super bukse til vår og sommer.

Celli er av av butikkene som har tatt inn denne buksen fra Studio. Kathrine som driver Celli har tatt inn buksen i marineblått og i sort. Klassiske, fine farger som passer til alle antrekk. Celli har også nettbutikk, så man kan sitte i sin egen stue og bestille. Det er generelt mange som foretrekker å bestille på nett, og spesielt i den tiden vi er inne i nå, så er nettbutikker en løsning mange setter veldig stor pris på. Det er enkelt å bestille, og Celli er også en av mange butikker som tilbyr gratis frakt på det man kjøper. Vil du se buksen i butikk, så har Celli fortsatt åpent, og du finner de på Metrosenteret, Lørenskog. Vil du vite om en butikk nær deg har buksen, så gi meg beskjed. På disse neste bildene er det Kathrine på Celli som viser buksen fra Studio.

 

Er du på leting etter ei fin og behagelig bukse med vidde, så har jeg altså funnet den til deg. Du finner buksen her :

Bukse med vide ben.

 

 

 

5 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg