Jakkefavoritt som dekker både rompe og lår

Reklame | TwentyFour

Klær. For meg er det et helt fantastisk ord. Det er ingen hemmelighet at jeg elsker klær, og for meg er klær viktig. Jeg liker å føle meg vel, og den følelsen av å være velkledd, den er god å kjenne på, kanskje spesielt på de dagene hvor man kunne hatt det bedre. Jeg er ikke sikker på at klær nødvendigvis skaper mennesker, men klær sier endel om oss mennesker.

Høsten er en spennende tid på mange måter. En ting er den vakre naturen, og den gode høstluften. Flere turer i skog og mark. Tenne levendelys igjen inne når vinden uler utenfor. Etter hvert kaste en vedkubbe på peisen. Innekos. Men høsten er og tid for nye kleskolleksjoner. Nå skal sommerklærne snart ryddes bort, og vi skal frem med høstklærne, og vinterklærne kort tid etter det. De lyse, duse fargene, de gjemmes bort til neste år, og frem kommer de deilige høstfargene. Mørkere farger, men absolutt farger, flotte farger.

Det blir endel klær på bloggen, men jeg vet at mange av dere er like interessert i klær som det jeg er, og mange av dere kommer med tilbakemeldinger om at dere har funnet gode og fine plagg ved å lese bloggen min. Jeg håper jeg kan gi dere endel tips, og kanskje også inspirere dere til å gå litt ut av komfortsonen når det gjelder klær, og ikke minst farger. Jeg blir så utrolig glad når jeg får meldinger fra dere som leser bloggen om at dere nå bruker mer farger, og at dere har funnet klær som dere lenge har lett etter.

Etter høst kommer vinter. Jeg håper snøen holder seg langt borte fra Sørlandet når den tid kommer. Jeg hater snø, iallefall den typiske sørlandsvinteren. Uansett hva slags vinter det blir, så liker jeg å være ute, om jeg da ikke må vasse i snø til knærne, noe jeg vel aldri tror at jeg har gjort. Når jeg er ute, så liker jeg å være godt kledd. Man skal ikke så langt tilbake før det var helt umulig for meg å få ulltøy. Ingen hadde ullklær i store størrelser. Heldigvis har det endret seg. Ytterplagg, det har man også et godt utvalg i. Masse flotte ytterplagg i ulike fasonger, og ulike farger. Vi plussize kvinner er heldige på klesfronten. Vi har masse klær å velge blant.

Jeg har vist endel turklær fra TwentyFour på bloggen. TwentyFour har sett behovet det har vært for store størrelser, og produsert endel turklær også for oss som ikke bruker verken 38, eller 42. Dette gleder mitt hjerte som jeg har sagt endel ganger før. Twentyfour har designet og utviklet sports og fritidsklær siden 2006, og har hovedkontor og showroom her i Kristiansand. Twentyfour har sett behovet for store størrelser også i turklær, og har nå så smått startet med store størrelser i noen av sine plagg og kolleksjoner. Så kan man ikke forvente at alle plagg skal være i alle størrelser. Man må starte et sted. Man må se behovet, og etterspørselen. Skal vi få et godt utvalg av denne type klær også i store størrelser, så må også vi som bruker store størrelser kjøpe klærne. Det nytter ikke å sitte å klage at ingen produserer klær til oss visst vi ikke griper muligheten som er der. Så vil vi ha et godt utvalg, så må vi også bruke tilbudet som finnes.

I dag har jeg lyst til å vise dere en STOR jakkefavoritt fra Twentyfour . Dette er en dunparkas, en helt fantastisk dunparkas i en helt nydelig farge. Parkasen heter Mellow Puffy, og denne har jeg i fargen rust. Dunparkasen finnes også i skifergrå, og skyggesort. Dunkåpen har fast hette i mykt, supermatt materiale. Den har lange glidelåser langs nederste del av sidesøm som gjør at den kan utvides når man f.eks setter seg ned. Jakken dekker rumpe og lår så den holder deg god og varm og passer perfekt til kalde dager. Den har innerkrage og mansjetter i myk rib. Disse mansjettene, de bare digger jeg. Dunfyllet er 80/20 andedun/fjær. Jakkene går opp i str. 54, og i denne, så har jeg str. 50. Det at jakken faktisk dekker rompa veldig godt, det er et stort pluss. Vi liker at rompa blir dekket, og vi liker at rompa blir holdt varm. Du finner den lekre dunkåpen her : https://www.twentyfour.no/twentyfour/531917/mellow-puffy-dunparkas-d-m%c3%b8rk-rust-38-dunk%c3%a5pe-i-supermatt-materiale-til-dame

Jeg nevnte også ulltøy litt tidligere i bloggen, og Twentyfour har også ullklær som går opp i store størrelser. I serien Finse, så har de en modell som heter Freja, og i fargen blekkblå som jeg viser på bloggen i dag, så går de opp i str. 54. Toppen er deilig og myk med god elastikk. Den har rund hals og jaquardstrikket mønster på bryst og skuldre. Myke flatlocksømmer gjør plagget behagelig å ha på seg. Tightsen har boxerstrikk i livet og jaquardstrikket mønster nede på ben. Toppen jeg viser er i str. 48. Man kan også få genser med glidelås( halfzip ) om man ønsker det. Her er ulltrøya : https://www.twentyfour.no/twentyfour/529528/finse-freja-ull-ls-d-blekkbl%c3%a5-40-myk-ulltopp-dame, og vil du sjekke ut longsen, så finner du den her : https://www.twentyfour.no/twentyfour/529550/finse-freja-ulltights-d-blekkbl%c3%a5-36-myk-ulltights-dame. Ønsker du høy hals, og glidelås, så finner du det her : https://www.twentyfour.no/twentyfour/529497/finse-freja-ull-hz-d-blekkbl%c3%a5-42-halfzip-ulltopp-dame

Ha ei varm, og fin helg! Vi blogges i morgen.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg