Her snakker vi rosa lykke dere

Rosa lykke altså? Lykke kan jo ha alle himmelens farger, eller det blir vel ikke lykke når fargene blir mørke, men alle andre farger kan vel være lykkefarger. Det er lykke jeg skal skrive om i dag, og jeg skal skrive om rosa lykke. Noen vil kanskje le litt, og ikke helt se at man kan bli så glad, og så lykkelig over en ” liten ” ting, men for meg er ikke dette en liten ting. Jeg har skrevet det mange ganger, men for meg så kan små ting for andre ofte bli store ting for meg. Det som er en selvfølge for mange, det er ikke nødvendigvis en selvfølge for meg. Dette merker man spesielt godt når man er stor både her, og der. Da kan utfordringene fort stå i kø til tider. Da kan ” små ” ting ofte bli en verden av lykke for meg.

Jeg har skrevet om gode joggesko før. Jeg har funnet mine favorittmerker – feks så digger jeg mine Ascics sko! Fantastiske sko til mine føtter. Utrolig gode for mine lymfebein. Det og endelig finne joggesko som er SÅ gode, det betyr mer enn man kan ane. I min jakt etter gode joggesko, så har jeg ofte sett alle disse joggeskoene som finnes til damer i all verdens nydelige farger. Jeg har alltid måttet gå slukøret forbi alle disse fargerike joggeskoene fordi jeg måtte i herreavdelingen, og menn går nok verken med rosa, eller lilla joggesko. Jeg har vært så irritert, og frustrert over at produsenter ikke kan se at også mange kvinner har store føtter. Det er ikke så uvanlig at kvinner må ha sko som er større enn str. 42. Vi er ikke en bitteliten rase helt for oss selv. Vi er ganske mange. Vi vil og ha fine, fargerike, og gode joggesko. Frustrasjonen har vært stor, og jeg har vært ganske sinna også, men det hjelper så lite…Tilbake i 2017, så husker jeg at jeg opplevde orange lykke. Da fant jeg endelig joggesko med farge. Flotte, stilige, orange joggesko fra Nike. Det var lykke det. Orange joggesko, fargerike joggesko som jeg hadde ønsket meg så lenge.

Jeg har flere ganger på bloggen uttrykt frustrasjon over at jeg må gå i herreavdelingen når jeg skal kjøpe meg joggesko. Det er ikke gøy å gå i herreavdelingen når man er kvinne. Når jeg må gå i herreavdelingen, så ender jeg jo også opp med joggesko uten for mye farger. Dameavdelingen bugner av joggesko i flotte farger! Her er det rosa, lilla, orange, turkis – man finner alle regnbuens farger i joggesko. Til menn er det helt annerledes, og jeg ser den at menn ikke akkurat har lyst til å gå rundt med de samme fargene som oss kvinner på joggeskoene. Det er riktignok blitt litt mer spreke farger også til menn, men ofte ender jeg opp med joggesko som går i hvitt med litt farger, eller en sort med litt farge.

Disse orange som jeg har ennå, de fant jeg i Oslo. Etter det så har jeg lett og lett andre steder etter joggesko med farge. Jeg har virkelig lett etter spreke, fine farger. Jeg har etterspurt farger på joggesko til oss kvinner som må over størrelse 42. Jeg har sendt mailer til produsenter, men egentlig aldri fått noe ordentlig svar på om der finnes gode, stilige joggesko for store kvinneføtter. Ryktene har svirret, men jeg har aldri funnet ut om det har vært hold i ryktene. Det er mange kvinner som har store føtter, og som aldri kan finne sko i ordinære butikker. Jeg synes det er en skam jeg at ikke skobutikker er for alle. Alle butikker burde ha et utvalg i store størrelser så lenge det produseres. De aller fleste skobutikker slutter på størrelse 42 til kvinner. Sportsbutikker burde ta inn joggesko også til kvinner med store føtter så lenge det produseres. For jeg har funnet ut at det er et veldig godt utvalg av joggesko i spreke farger til oss kvinner som har større føtter enn str. 42.

Heldigvis finnes det nettbutikker, og jeg blir jo så glad når jeg finner en nettbutikk som har et godt utvalg av sko i store størrelser til kvinner. Det fant jeg ut da jeg plutselig en dag havnet i nettbutikken til Zalando. Zalando har også klær i store størrelser, så det var derfor jeg havnet der, og ved å søke på sko, så åpenbarte det seg masse sko i store størrelser. Mye joggesko og type fritidssko, men også mange andre skotyper.

Når innlegget i dag handler om rosa lykke, så har du sikkert skjønt det allerede. Jeg fant rosa joggesko! For en lykke! Skoene var også fra Ascics. Nå har Ascics mange ulike modeller, men håpet om at de var gode, det var stort. Jeg var kjapp med å bestille, og noen dager etter, så ankom de post i butikk her jeg bor. De var minst like fine som jeg hadde sett på bildet. Jeg var utrolig spent da jeg skulle prøve de. Det hadde jo vært typisk om de overhode ikke hadde passet når jeg først hadde funnet så flotte og fargerike sko. Men…de passet, og var så gode på føttene mine. Hadde bestilt et par i lys lilla også, men de var vonde på føttene. Akkurat det gjorde ingen verdens ting så lenge de rosa satt som et skudd. Skoene hadde både veldig god støtte, og veldig god demping. Dette er lykke damer, joggeskolykke! For meg som er vant til å gå slukøret til herreavdelingen for å finne noen joggesko som ser minst mulig herre ut, så var det virkelig lykke å finne så stilige, og flotte damemodeller som passer mine store føtter. Nå gleder jeg meg til trening på rosa joggesko.

Lykken kan også være rosa dere – rosa joggeskolykke!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg