En drømmedag som kan bli din

Jeg vet at mange av dere har det akkurat som meg i forhold til dette med fotografering og bilder. Du vil sikkert også være den personene som tar bildene istedenfor å være på bildet. Sånn hadde jeg det i mange år. Jeg hatet bilder! Jeg hatet å se flodhesten som fylte hele bildet, og i forhold til meg, så ble de andre bare små prikker. Eller om jeg en uhyre sjeldent gang var alene på bildet, så ville jeg aldri se på det bildet. Bildet sa på en måte sannheten om hvordan jeg så ut. Jeg så den store flodhesten med tømmerstokker. Andre mennesker så Heidi.

 

 

Bilder har jeg aldri vært fortrolig med. Nå tror sikkert mange at jeg bare elsker bilder siden jeg legger ut såpass mange bilder av meg selv på bloggen, men jeg er fortsatt ikke fortrolig med bilder. Jeg hater ikke bilder lengre, men jeg er fortsatt ikke fortrolig med å bli fotografert. Samtidig så ser jeg jo at noen bilder blir bra, og da kan jeg faktisk kjenne på at jeg er fornøyd, og det er en god følelse. Fotogen er jeg ikke, men likevel så kan et bilde av meg bli bra. Så fra å hate bilder, så er jeg blitt mye mer fortrolig med det. Bildene blir undersøkt nøye, og jeg får ” panikk” om jeg for eksempel får dobbelthake, eller stort ansikt på bildene. At det kanskje er meg, at det er sånn jeg ser ut, det holder ikke i mitt hode.

Jeg har siden jeg begynte å blogge tatt masse bilder, noen er også tatt av profesjonell fotograf, og det er moro synes jeg å få være med på fotoshoot. Jeg har tatt masse bilder med Stormberg, jeg har tatt til ulike reportasjer i blader og aviser, og jeg har tatt bilder hvor jeg er blitt sminket og kledd opp før bildene er blitt tatt. Nå som jeg er såpass mye tryggere på meg selv, så klarer jeg å kjenne på den gode følelsen. Jeg synes det er moro å ta skikkelige bilder. Ikke at jeg tror jeg er flotteste modell, men det å få tatt bilder av en som virkelig kan ta bilder, det er utrolig moro.

Prinsen i livet mitt er snart 8 mnd. For en fantastisk gave det er å få være mommo til Henry. Tiden bare løper av sted. Fra at han lå rolig i armene mine, og bare sov og spiste, så er han nå blitt en herlig propell av en sjarmør. Han kryper, han skal ut å gå, han prøver å reise seg, alt skal i munnen, alt skal dras i, så nå, nå gjelder det å følge med i svingene. Han er en utrolig aktiv kar som helst skal oppdage hele verden på en gang, og det er ikke så rart, for det er jo en svær, spennende verden han nå skal til å oppdage og bli kjent med. Jeg vet alle sa hvor fantastisk det var å få barnebarn, og det var enda mer fantastisk enn jeg trodde. Det å få synge for han, klappe kake med han, leke med han, se han smile, og le, se han kryper rundt på oppdagelsesferd, det å få kose de herligste, små kinnene, det er helt fantastisk.

Til dåpen ga jeg Henry fotografering, og for kort tid siden, så var han og tok bilder hos Berdalen Design og Foto, og fotograf Lise Merethe Berdalen Dåstøl som holder til i Vennesla utenfor Kristiansand.

 

Lise Merethe er en travel mamma til 2 gutter og ei lita jente. Hun har stor lidenskap for fotografering. Hun har alltid drevet på med film og foto, og det hele startet med småprosjekter hjemme. Både film, foto og redigering. På ungdomskolen lærte hun mye om grunnleggende kamerainnstillinger og faget rundt dette. Siden utviklet dette seg på videregående. Hun hadde noen års opphold med foto grunnet høyere utdanning i noe helt annet. Savnet  ble derimot stort noen år senere.

Som selvstendig næringsdrivende startet dette allerede ved 16 års alder med ungdomsbedrift. Siden har Lise Merethe jobbet med dette på si og fått en del oppdrag. Alt fra undervisning av bilderedigering til å undervise på videregående i ulike mediefag og vært sensor ved tentamen og prøveeksamen.
I 2017 startet Lise Merethe eget fotostudio, hun pussa opp kjellerstua og kjøpte inn helt enkelt utstyr. Siden har både hun og studio utviklet oss med stormskritt. Hun fotograferer gravide, nyfødte, småbarnsfamilier, hun tar portretter og får også mulighet til å ta bilder i bryllup.
Da prinsen min skulle ta bilder, så fikk jeg lov å bli med. Jeg hadde et stort ønske om å få ta noen bilder av han og meg sammen, og resultatet ble veldig bra. Blant bildene av Henry her hjemme, så er der og en forstørrelse av oss to, og det bildet betyr masse for meg.
Det var en utrolig flott opplevelse å få være med når Lise Merethe tok bilder av Henry. Det var ikke lenge han var skeptisk før han smilte fra øre til øre på omtrent samtlige bilder, og bildene ble så utrolig flotte! Foreldrene til Henry hadde store problemer med å velge ut bilder fordi alle var så utrolig fine. Lise Merethe er utrolig flink, og ikke minst flink til å føle oss avslappet og vel når hun knipser det ene bildet etter det andre.
Jeg kan absolutt anbefale Lise Merethe på det varmeste, og prisene er også utrolig gode. Så tenker du gravidfotografering, babyfotografering, familiefotografering, bryllup, eller portrett, så ta en prat med Lise Merethe. Du finner mer informasjon om henne her : https://www.facebook.com/berdalendesign/ 

eller på hjemmesiden : http://www.berdalendesign.no/

Jeg lovet forrige helg at jeg skulle ha en flott giveaway på bloggen denne helgen, og det skal jeg virkelig. Denne gangen skal vi nemlig gi bort fotografering! Ikke en, men faktisk to fotograferinger. Det betyr at to heldige vinnere får hver sin fotografering hos Berdalen Design og Foto. 

Jeg vet at mange har et ønske om å få tatt skikkelige bilder, men det sitter ofte litt langt inne. Tenk så flott å bli sminket, få stelt håret skikkelig, og så få en proff fotograf til å ta flotte bilder. Det er et minne for livet! Du som leser bloggen min kan vinne nettopp dette, og det er en utrolig flott gave og kunne gi bort. Hovedpremien er styling og fotografering, men vi skal også gi bort en valgfri fotografering i tillegg til en heldig leser. Selv om dette er i Vennesla utenfor Kristiansand, så tenker jeg at dette ikke kun er forbeholdt de som bor akkurat her. Jeg tenker man godt kan kjøre litt for å få tatt flotte bilder. Noen begrensninger er det selvsagt i forhold til avstand, men jeg tenker likevel at noe kan man kjøre for å en så flott gave

Hovedpremie :

Portrettfotografering : Bli ny med sminke, stell av hår og fotografering. Velg om du ønsker å ta bilder i fotostudio eller ute på lokasjon i Vennesla.
Dette er portrett av voksen hvor man også blir sminket og får stell av hår. Sminke og stell av hår er det Cecilie Nygaard Johnsen som har ansvaret for.
I tillegg gir Lise Merethe også bort :
Valgfri fotografering
Det betyr at du kan velge mellom Portrett, baby fra 8 uker, barn, 1 årsfoto, felles søskenbilder eller familiebilder.
Har du lyst til å vinne en fotografering, så legger du igjen en kommentar på bloggen. Fortell at du har lyst til å vinne, og gjerne hvorfor også om du ønsker det. Du har også lov til å nominere andre som du synes fortjener dette. Man kan ikke ta bilder i sommer da Lise Merethe nettopp er blitt mamma til ei lita jente, men dette er noe man kan benytte fra august og utover. Jeg gleder meg til mange kommentarer, og jeg gleder meg til å se hvem de to heldige vinnerne blir.
Lag deg en nydelig lørdag. Vi blogges igjen i morgen.
35 kommentarer
  1. Er så moro å følge deg😍😊
   Du er virkelig tøff og et stå på menneske👍😊
   JEG SKULLE VELDIG GJERNE VUNNET FOTOGRAFERING 😍👍👌jeg har klart å fått av meg mange kg😁så da hadde det vært veldig moro med noen bilder av meg selv👍😊skulle Selfølgelig vært noen fler kg ,men😉
   Ønsker deg masse lykke til videre 💖😊

  2. Hei og god morgen.

   Dette hadde vært gøy og gå oppleve.
   Har lenge hatt ønske om og ta skikkelige bilder der man blir stylet.

   Ønsker deg en flott Lørdag

   Mvh Anne May

  3. Godt skrevet, som vanlig, Heidi. Hadde vært supert å vinne fotografering🤞🏻🤞🏻Tenk å kunne hatt bilde sammen med barnebarna💙❤️

  4. Du skriver så bra , det hadde vært gøy å vinne foto shots med jentene mine . Sist æ skulle dette passet det aldri .gøy å bli sminket og ordnet på håret .kjempe gøy å følge deg Heidi go helg 😊👍

  5. Det hadde vært fantastisk å få lov å oppleve å bli stylet av frofesjonelle! Jeg kjenner meg godt igjen i det å se at jeg dominerer alle bildene jeg er med på, og endel fortrenger jeg… Så et skikkelig bilde til barn og barnebarn hadde jeg satt stor pris på 😍 God helg 😊

  6. Jeg vil gjerne vinne 😊 og ønsker å gi det videre til min datter m/ fam😊. Mvh Inger Lise

  7. Jeg har ikke mange bilder av meg selv jeg er fornøyd med, så dette hadde vært fantastisk. Og vinner jeg ikke hovedpremien ville jeg gjerne hatt flotte bilder av mine skjønne fire grandnevøer. Det hadde nok foreldrene deres også likt.

  8. Du og prinsen er jo så nydelige,må være helt topp å ha et sånt bilde på veggen💕hadde vært gøy å vinne fotografering,måtte blitt med mannen min for vi har aldri fått tatt bryllupsbilder💑ei fin helg til deg Heidi 😍

  9. Å som jeg kjenner meg igjen. Hater å bli fotografert, har hatt det sånn sidem jeg ble skremt da jeg lå på sykehuset da jeg var 2.5 år. Skulle det fotograferes i familesammenheng løp jeg å gjemte meg Liker å fotografere. Syns du er flott på dine bilder Heidi. Kos deg med skjønne Henry.

  10. Jeg ville gjerne ha vunnet fotografering. Ville tatt m hele familien. Har 3 skjønne jenter jeg er bestemor til. Ville vært stas å få bilder sammen med dem.
   Ha ei super helg

  11. Hadde vært moro å vinne dette. Liker ikke å bli tatt bilde av meg selv, men hadde også vært moro å vinne fotografering av mine barnebarn med familie. Så jeg krysser fingrene. God sommer Heidi

  12. Hei, takk for alt du skriver ❤️ jeg er nå lenge plaget med flere sykdommer og det ville være helt fantastisk til å vinne og få en positiv opplevelse. Men lykke til også alle andre som har fortjent å vinne 🍀

  13. Jeg vil veldig gjerne vinne dette. Jeg har bare tatt proffbilder én gang, og det var til bryllupet vårt for 15 år siden. Det hadde vært fantastisk om mannen og jeg kunne feiret bryllupsdagen vår med nye bilder. Det var også alltid litt sårt at foreldrene mine aldri tok slike bilder etter at jeg ble født, men hadde et familiebilde med storebroren min. Nå er dét dessverre for sent.

  14. Jeg vil veldig gjerne vinne for å ta med meg samboeren min og vår snart 1år gamle sønn til familiefotografering👪🥰

  15. Jeg vil veldig gjerne vinne! Trenger absolutt noen nye fine bilder av meg selv. Stort sett er det småen som blir fotografert for tiden 💙 Å bli stylet og fotografert ville vært en hyggelig liten pause kun for meg selv 😊

  16. Kjempe mange fine bilder av deg Heidi, men disse med barnebarn var jo helt nydelige💙
   Kunne gjerne ønske å vinne en fotografering med mitt barnebarn, selv om han er 10 år

  17. Så mange koselige bilder ✨
   Etter mange år som usikker på seg selv og en kropp som har fått en total make over, hadde der vært ekstra stas å bli fotografert sammen med sønnen. Som alenemamma er det ikke alltid slike ønsker som har en dyr pris er lett å oppfylle. Krysser fingrene 🤞🏻☺️❤️

  18. Hadde vært gøy å vinne 2 premien😅
   Da hadde jeg valgt søsken fotografering, storesøster er 3 år og lillebror er pr i dag 6 uker og 6 dager.
   Kunne virkelig tenke meg noen fine bilder av de to 😍

  19. Jeg vinner veldig gjerne! Har en liten gutt på fem uler, og vil gjerne ha noen fine familiebilder 😍 Evt få litt egentid, det hadde vært veldig deilig det også!

  20. Kunne vært noe å gi mine barn som aldri får lov å ta bilder av meg. Tenk å få gi dem et ordentlig bilde i gave. 😊
   Bildet av deg og “prinsen” din er jo så flott

  21. Du skriver så enkelt og flott at alle kan kjenne seg igjen! Jeg skulle gjerne ha vunnet en Berit Anne – dag. Det hadde vært supert etter flere måneder med sykdom og flere kilo borte.

  22. Jeg hater å bli tatt bilder av – men det hadde jo kanskje vært gøy å vinne likevel?
   Skrekkblandet fryd 😉

  23. Du skriver så enkelt og flott slik at alle kjenner seg igjen! Jeg skulle gjerne hatt en Berit Anne – dag hvor bare jeg er viktig. Det hadde vært supert etter flere måneder med sykdom og flere kilo borte.

  24. Wow flotte bilder.
   Har alltid hatt lyst ta fotografi øser men aldri følt jeg er flott nok . Men kanskje en dag…. hvem vet😀

  25. Hei,
   Fantastiske bilde av en flotte dame 😍
   En god eksempel at når du er i god humør, gode farger og ha en fotograf med fantastisk estestisk følelse det er alltid wow resultater 𗀆
   En dag ønsker jeg å ha bilde med mannen 💋, det er alltid at vi fotograferer barnet og vi har ikke bilde sammen . Ikke heller. Kanskje jeg kan overraske ham en dag 🤩

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg