Fra et mareritt til et annet

Strømpebukser! Strømpebukser er og et mareritt akkurat som truser kan være som jeg skrev om i går. Jeg vil tro flere av dere som leser bloggen min er enige i akkurat det. Det å finne virkelig gode strømpebukser som passer store kropper, det har ikke vært lett. Strømpebukser har ødelagt mye for meg. Jeg er garantert ikke den eneste som har hatt et hat forhold til strømpebukser. Da er det herlig å vite at dette var før, og ikke nå.

De siste tre årene, så har jeg kunnet glemme strømpebukser som sklir ned, og med mine lymfebein, så hadde jeg trodd at dette med strømpebukser skulle bli et evig mareritt. Jeg hadde nok aldri trodd at mine bein skulle finne de perfekte strømpebuksene. At noe sitter som som støpt på mine store bein, helt fantastisk. Jeg vet at det er mange med meg som sliter med det akkurat det samme, og som stadig kjemper kampen om å finne strømper, og strømpebukser som faktisk sitter.

I går skrev jeg om trusemarerittet, og i og med at vi nå nærmer oss julebordsesongen med stormskritt, og jul og nyttår rett rundt hjørnet, så tenker jeg at det er viktig å snakke litt om strømpebukser også. En liten oppfriskning er vel på sin plass. Jeg får ganske mange henvendelser med spørsmål om strømpebukser, og i og med at det nå ikke er noen nettbutikk å linke til, så kan det være at min anbefaling vil ta noe tid å få tak i.

Hvor finner man strømpebukser til store kropper? Til store lår, og ei strømpebukse som sitter godt over både rompa, og magen. Strømpebukser som faktisk sitter. Jeg har mine store favoritter både når det kommer til stay ups og strømpebukser, og da er det fint og kunne dele dette med dere. Jeg har skrevet om det før på bloggen, men gode ting som dette kan vel egentlig ikke gjentas for ofte. Spesielt i den tiden vi er inne i nå med mye festligheter. Kanskje kan også dere som følger bloggen ha noen tips dere vil dele videre. Det kom noen tips til truser på bloggen i går, og det er det nok flere enn meg som er glade for.

Jeg er ikke glad i nylonstrømper. Ikke fordi det er nylonstrømper, men fordi jeg da alltid har slitt med å finne noe som sitter perfekt på mine store legger, og lår. Jeg trenger strømpebukser som går høyt opp i livet, og som sitter ordentlig i skrittet. Ofte tar lår, og legger så mye plass at det nesten stopper etter at strømpebuksen etter hard jobbing har passert lårene. Jeg har mange ganger gått med strømpebukser som ligger på lårene.

Vi kjenner sikkert alle til disse strømpebuksene som bare ikke vil ordentlig opp i livet, og som gjør en spesiell kveld til ett levende mareritt. Så har du de strømpebuksene som sklir ned, og ligger under magen. Strømpebuksene man hele tiden prøver å få opp i livet igjen. Kvelden blir plutselig dedikert til strømpebuksen, og ikke det man egentlig hadde planer om. Jeg vet heller ikke hvor mange strømpebukser jeg har raknet fordi jeg skal heise de opp, og så går det galt. Selv strømpebukser i større størrelser enn jeg sånn sett bruker fungerte dårlig. Jeg har kjøpt strømpebukser til 2-300 kr i flere størrelser større enn jeg bruker. De fungerte ikke de heller. Når man da faktisk finner den perfekte strømpebuksen, så er man helt i himmelen.

Er du på jakt etter strømpebukser til en stor kropp, så er redningen strømpebuksene fra PAMELA MANN. Jeg fikk teste disse for rundt tre år siden, og de er rett og slett perfekte. Jeg har flere par i undertøyskuffen min nå. Jeg har lært at det lønner seg å hamstre når man finner noe som er perfekt, og som man har jaktet på i evigheter. Man vet av erfaring at perfekte ting plutselig kan forsvinne. PAMELA MANN, de kommer greit over både legger og lår, de sitter godt i skrittet, de går høyt opp i livet, og de sitter der de skal. Helt fantastiske! Jeg har tidligere linket til en norsk nettbutikk som har solgt disse. Denne nettbutikken, den er lagt ned, og det er så utrolig synd. De hadde et fantastisk utvalg i strømpebukser til alle kropper. Atelier Alexandra i Lillesand, det kan være en mulighet. Alexandra vet jeg har solgt disse. Jeg ville ha sjekket, og har hun ikke disse inne nå, så kan det være hun kan bestille. Eller spør i undertøysbutikken din, eller der du handler klær. PAMELA MANN har også en egen nettbutikk, men da bestiller man fra utlandet, og det kommer toll og avgifter i tillegg til hva strømpebuksene koster, men denne leverandøren, den har mye fint i store størrelser. Jeg har litt ulike denier i disse strømpebuksene. Jeg hadde 90 denier i vinter, men disse finnes også i tynnere utgaver, og de finnes også i mange ulike farger. Jeg har brukt mine mye, og vasket de en del, og de er like fine. Det begynner å bli mange som har kjøpt disse etter å ha lest om de på bloggen, og alle jeg har pratet med er strålende fornøyde.

Jeg liker heller ikke knestrømper i nylon. For meg som har lymfødem, så fungerer knestrømper dårlig. Ofte bruker jeg nylonstrømper når jeg skal pynte meg, og skal jeg noe spesielt, så skal jeg sannelig ikke ha på meg de hersens kompresjonsstrømpene! Da forlater de beina mine til fordel for tynnere strømper. Knestrømper borer seg inn i huden min, og lager fine groper. I tillegg så strammer de. Sånt er ikke akkurat bra for lymfødemet. Vi skal helst ha noe som ligger ledig og lett over beina, så strømper uten strikk er det jeg ofte bruker om jeg skal ha på meg ordinære sokker.

Jeg hadde også funnet perfekte strømper. Stay Up strømper som i tillegg til å passe var skikkelig flotte. Disse jeg kom over for en god tid siden, de kommer fra England. Strømpene er perfekte! For meg som sliter så mye som jeg gjør, så er det en herlig lykkefølelse når man faktisk finner strømper som sitter så perfekt! Nå slapp jeg knestrømper som gnagde seg inn i huden min. Stay Up strømpene sitter som et skudd. Stay Up strømpene sklir lett over tømmerstokk leggene mine, de sklir elegant oppover lårene, og stopper der de skal. Jeg sliter ikke et sekund. De har så god vidde! Blondekanten er lekker, sexy, og den sitter! Silikonkanten sitter som limt inntil lårene, og de sitter der helt til jeg tar de av. Kvaliteten er også veldig bra. Men her var jeg ikke lenge i paradis, for plutselig så sluttet man å produsere de. De lagde en ny versjon, men den var ikke på langt nær så perfekt. Den sliter jeg med å få på meg skikkelig. I en periode var de også stadig utsolgt, så jeg fikk heller ikke hamstret, men jeg har to par, og de er til de helt spesielle anledningene uten at jeg har definert hva slags anledning det er.

 

For et par, tre uker siden, så ser jeg til min store glede at ZIZZI har fått stay ups. Flotte så de også ut til å være, men så var det disse beina mine da. Ville strømpene skli greit over, og faktisk komme seg oppover lårene, eller var det kjørt før man overhodet hadde tatt strømpene på. På disse strømpene, så stod det ingen størrelsesguide, så jeg kunne ikke finne ut om de var store nok. Så kontakter jeg ZIZZI for å høre, men på disse strømpene, så har de ingen informasjon, men de skulle kontakte noen som visste bedre, og kontakte meg igjen etter et par dager. Disse dagene ble mange, veldig mange. Jeg tar kontakt med kundeservice på nytt, og de hadde fortsatt saken liggende hos seg, men de som visste dette så mye bedre enn kundeservice hadde ennå ikke svart. Jeg skulle få beskjed straks de visste. Dagene har gått de, og jeg har ennå ikke hørt et ord. Slikt blir jeg frustrert over. Om man ikke har mål, så er det veldig enkelt og bare si det. Eller så tar man tak i disse som vet så mye bedre og forlanger at de kommer med et svar. Jeg har ikke lyst til å kjøpe disse strømpene uten å vite at mulighetene til å passe de er tilstede. Men jeg tror nok jeg kan se langt etter noe svar, så noe i meg sier at jeg bare må lete videre. Om ikke noen av dere har erfaringer med stay up’ene fra ZIZZI? Eller om andre stay ups, eller strømpebukser.

Jeg håper søndagen blir fin! Vi blogges til lørdag!

9 kommentarer
  1. Hei! Jeg har prøvd strømpebukse fra
   snag tights. De er jeg veldig førnøyd med. De kommer fra utlandet så det tilkommer toll, men det er de verd 🙂 Kommer i masse farger og festlige mønster

   1. Snag tights, der har jeg jeg noen ganger tenkt å bestille fra. de ser ut til å ha gode produkter. Hadde tenkt å bestille stay ups derfra, men så var de plutselig utsolgt….

   1. Samme her.
    Det ser helt fælt ut også 😪.

    Jeg kjøper strømpebukser fra Gudrun Sjødén, og synes de er gode. De havner under puppene da…

   2. Uff da, det er ingen god følelse. Jeg sliter ikke med akkurat det. Mine strømpebukser går også veldig høyt opp…må liksom ha de høyt opp for å føle at de sitter godt 🙂

  2. Hater strømpebukser…. Derfor bruker jeg mest kjoler om sommeren…. Sies at Zizzi sine er bra, men har ikke prøvd…

   1. Jeg hatet også strømpebukser, så nå har jeg hamstret strømpebuksene fra Pamela Mann…men jeg frykter jo alltid at de skal forsvinne slik produkter ofte gjør.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg