Det lille ekstra, og litt til….

Reklame | Celli

At jeg elsker klær, det vet alle som leser bloggen min. I tillegg til å elske klær, så elsker jeg også det meste av tilbehør. Tilbehør, det er noe jeg ikke har skrevet så mye om på bloggen min, men det er tilbehør jeg skal skrive om i dag. Tilbehør er ofte prikken over i’en. Jeg har som dere vet over snittet mye klær, men det har jeg også av endel tilbehør. Jeg er veldig glad i smykker! Jeg har også veldig mye klokker. Ingen dyre klokker. Jeg kjøper heller flere rimelige sånn at jeg kan bytte ofte. Jeg er veldig glad i øredobber, og armbånd. Et fint skjerf gjør mye med antrekket, og så er jeg veldig glad i det tilbehøret som jeg skal blogge om i dag, vesker….og lommebøker.

Jeg er nok ofte veldig klassisk på vesker når det kommer til å velge farge. Jeg har mange sorte vesker, men jeg har også grå, og vesker som er beige, men som den fargeglade personen jeg er, så kjøper jeg gjerne også vesker med farger. Jeg har gule vesker, jeg har lilla, og jeg har faktisk også ei som er orange. Nå er jo jeg glad i farger generelt, men for de av dere som synes farger på klær er litt skummelt, så er det jo en ide å starte med farge på feks vesken.

Nå er det ganske lenge siden sist jeg kjøpte ny veske, eller ny lommebok. Lommeboken, den bytter jeg ikke så ofte på. Der er jeg flink til å bruke den når jeg først har en jeg liker. Da sliter jeg den ofte helt ut. Den lommeboken jeg hadde inntil nylig, den har jeg hatt lenge. Den kjøpte jeg på CMYK for evigheter siden, men den elsket jeg virkelig. Egentlig er det nok en liten veske, men for meg har den vært helt perfekt som lommebok. Store rom og to mindre hvor jeg hadde plass til alt som skulle være i lommeboken. Kontanter har jeg aldri, men jeg har likevel så mye mer enn bare kort. Det er sikkert flere enn meg som har litt av hvert i lommeboken.

Lommeboken som nå ligger i søpla, den hadde gjort sin misjon, men det tok sin tid å finne en ny som lignet. I alle butikkene jeg har trålt, så har jeg bare fått beskjed om at slike ikke er på mote lenger. Jeg bryr meg lite om lommebokmoten, jeg ville bare ha en ny lommebok som var som min gamle. Jeg hadde nesten gitt opp å finne en som lignet, men så plutselig var den der, på pc’en min mens jeg satt og kikket i nettbutikken til Celli. Lommeboken så helt lik ut som min gamle både i størrelse og utseende, og i tillegg så kunne man få den i flere flotte farger. Jeg var rask til å bestille en gul en, og gledet meg stort til å få den. En ny lommebok, det gir meg glede. Egentlig er det ei clutcveske med mange rom, men en helt perfekt lommebok visst du liker å ha ei stor lommebok. Den har tre rom. Mitdrommet i vesken stenges med en egen glidelås. Utvendig finnes en smart glidelåslomme.


 

 

Du finner lommeboken her :

Giulia Pieralli Classic Walletbag

Vesker. Ja, jeg har endel av de også. Her kjøper jeg heller sjeldent veldig dyre vesker. Har et par vesker fra Guess, men ellers er det levelige priser som igjen gjør at jeg kan kjøpe flere. Jeg synes det er fint å ha noen å bytte på. I nettbutikken til Celli, så er det masse flotte vesker, både klassiske vesker, og vesker for de som ønsker mer farger, og mer tøffe vesker. Når jeg hadde bestilt lommebok med farge, så falt valget på en veske med farge også. Jeg valgte en flipbag, altså en veske man skal ha over skuldren. Fra før av, så har jeg kun en slik veske, og den har jeg brukt mye når jeg har vært på ferie. En veldig praktisk veske, men sånn i det daglige, så har jeg ikke brukt denne type veske så mye. Jeg er derimot veldig sikker på at jeg kommer til å bruke denne type veske masse fremover. Så greit å slippe å bære vesken hele tiden, og i tillegg, så er jo denne vesken så utrolig stilig!

Vesken heter ” Anette “, og har tøffe, vevde bånd. Disse båndene gjør noe ekstra med vesken. Jeg valgte den rosa, men man kan også få den i orange, i sort, marine, hvit og lyseblå. Vesken er romslig, og den har flere innerlommer og en av innerlommene har glidelås. Vesken har justerbar skulderreim og flipp med magnetisk trykk-knapp. Perfekt størrelse som gjør at man ikke fyller vesken med så mye som man gjør om man bærer rundt på ei stor veske. Her får jeg med meg den nye lommeboken, jeg får med meg mobilen, nøklene, lipglossen og litt småting som papirlommetørkle og antibac. Vesken er så utrolig fin, og jeg vet jeg kommer til å bruke den masse. Jeg tenker nå hardt på den orange…eller den lyseblå…

 

Du bare må sjekke ut vesken også. Du finner vesken her :

Anette Flipbag med vevd bånd

Jeg må også vise dere en helt råstilig jakke i dag. Jakker er jo også en av mine svakheter, og hos Celli fant jeg en ny lekker jakke som allerede har blitt en stor jakkefavoritt. Perfekt som en ytterjakke vår og sommer. Flott å ha over topper, og overdeler, eller over en kjole. Høst og vinter kan man bruke den som en innejakke. Jakken er i cordfløyel, og det har jeg aldri hatt i jakke før. I tillegg er jakken i en helt nydelig, rosa farge. Jakken er fra ZOEY. I denne jakken har jeg str. L som er en 50/52, og størrelsen er perfekt til meg. Da føler jeg den sitter pent, og ikke trangt. Jeg knepper jo aldri slike jakker, men jeg må vite at jeg kan kneppe den, og det får jeg fint med denne. Prisen er også god. Jakken kan brukes til både ensfarga plagg, og plagg med mønster. En lekker jakkefavoritt! Jeg kan også nevne at for dere som liker skjørt, så finnes det også skjørt til denne jakken.

 

Du finner jakken her :

Jakke cordfløyel Zoey

Kos dere med å kikke på både vesker, lommebøker og klær. Det er enkelt å bestille, fri frakt, og kanskje er denne dagen en dag hvor du fortjener noe nytt. Jeg skal i dag vaske huset, og får hjelp av en veldig god venn av meg. Jeg klarer ikke høyder, så da er det godt å få hjelp av gode venner. Ellers blir hårkrisen større og større…fortsatt en bagatell i forhold til hva vi opplever for tiden, men likevel en liten, personlig krise. Håret er altfor langt, og masse ettervekst. Det er godt man er mest ved huset. Min frisør har en liten salong hvor det kun er en kunde av gangen, så jeg er trygg på å dra dit om hun åpner igjen den 27…. Ha en god lørdag. Vi blogges i morgen.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg