En engel rett og slett

Jeg er så heldig som har flere engler i livet mitt. Personer som har løftet meg opp i denne stormfulle tiden. Personer som har vært der for meg. Som har støttet meg når dagene har vært tunge, og som har gledet seg sammen med meg på de fine dagene. Vi er heldige vi som har slike personer i livene våre. Tidligere har jeg kanskje vært en person som har holdt mye inni meg, og som skal klare alt selv. Uansett hvor sterk man er, så kan man ikke takle alt alene alltid. Det kommer dager hvor man trenger noen som kan høre frustrasjonen din, sinnet ditt og sorgen din. Og ikke minst gleden din. Engler på jord, de finnes, og jeg er takknemlig for at de også finnes i mitt liv.

Jeg er glad i engler til jul. Jeg trenger ikke mange, noen engler er nok. Jeg synes engler, og nisser sammen med julerøde lysestaker er flott, og dette har vært julepynt i mitt hus i alle år. Jeg pynter slik jeg alltid har gjort. Julepynten har sin faste plass, men i år er jeg sent ute. Alt som har skjedd de siste månedene har nok gjort til at jeg ikke har den samme energien til å pynte som før. Det er en veldig rar følelse, for jeg er jo ett skikkelig julemenneske. Kanskje kom julen veldig fort på i år i tillegg. Ennå ligger julepynten i eskene sine, så her er det noen som må ta seg selv i nakken tror jeg.

I går lå det en nydelig julerød topp fra Pont Neuf i bloggens julekalender. Toppen var en gave fra Pont Neuf og Wilhelmines på Vikersund. En utrolig flott overdel skal få en eier, og den heldige vinneren ble : SELMA KRISTIN PEDERSEN !! Gratulerer så masse med den nydelige toppen, Selma Kristin. Jeg tar kontakt med deg i løpet av dagen.

Det er ikke uten grunn at jeg snakket litt om engler i dag, for  bak luke nummer 5 ligger en helt nydelig engel gitt av PERFECT MIX.

Perfect Mix drives av Monica Maria Havn fra Kristiansand. Monica er Coach, og brenner for å hjelpe mennesker med utfordringer de har i livet sitt, og mennesker som ønsker å gjøre en endring. Monica brenner for å hjelpe mennesker til å lære og elske seg selv.Perfect Mix er også velvære, meditasjon, og kurs. Monica har også en egen nettbutikk, engleplassen. Engleplassen åpnet i august 2018, og har som dere sikkert skjønner et fokus på engler. Monica startet firmaet Perfect Mix som coach etter endt utdannelse som leaderchip byheart coach. Hun videreutviklet så firmaet til å bli alternativ nettbutikk, Perfect Mix engleplassen. Du kan lese mer om Perfect Mix her : https://www.facebook.com/Perfect.Mix.Coach.og.kursholder/ og på samme side kan du finne kontaktinformasjonen til Monica Maria Havn.

Bak luke nummer 5 finner du altså en nydelig engel som kan bli din. Flott å ha fremme til jul, eller så kan den absolutt stå fremme hele året. Har du lyst til å vinne denne flotte engelen? Da legger du igjen en kommentar på bloggen. Husk : Navn og epostadresse!!

64 kommentarer

Siste innlegg