En flott høst nærmer seg

Jeg må bare innrømme det. Jeg er litt glad for at den varmen er over. Sommeren har vært fantastisk, men likevel veldig utfordrende for mine lymfebein. Det har vært mye ekstra hevelse, og mye ekstra smerter. Vet jeg banner i kirken, men det ble for varmt. Nå har lymfebein mine det bedre, mye bedre.

For meg som er over middels interessert i klær, så kjenner jeg at jeg gleder meg til å gå i butikkene fremover for å se på høstens kolleksjoner. Sommerklærne begynner å vike for litt mer høstlige klær. Jeg gleder meg til å la sommerklær bytte plass med høstklær.

I høst kommer det til å bli med farger. Gult kommer for fullt, og den gulfargen, den kler jeg faktisk. Har lite gult i garderoben, men jeg er sikker på at det vil komme mer i høst. Det er herlig  se at produsentene har tenkt mer enn de typiske høstfargene. Man trenger litt farger i ei mørk tid.

Forleden dag kom det litt fra Pont Neuf sin flotte høstkolleksjon. Jeg har sagt det før, men sier det gjerne igjen : Har man først blitt kjent med Pont Neuf, så har man funnet en venn for livet som man elsker. Passformen er helt utrolig god, og plaggene er så flotte på. Når det er sagt, så må jeg understreke at i kolleksjonene til Pont Neuf, så er der ulike modeller, så de kan sitte forskjellig på, så her må man bli litt bedre kjent med de ulike modellene. Pont Neuf er heller ikke ren stormote, så her kan kvinner i alle størrelser finne sine favoritter.

Overdelene jeg velger heter ofte kjole, og kan brukes til nettopp det om du er komfortabel med å vise beina. Jeg bruker de til tunika fordi jeg har høyden til det. Noen modeller er nok såpass lange som tunika at de skal sys opp litt. Jeg er høy, og kan sånn sett ha litt lengde på overdelene. Kjenner panikken komme om overdelene blir for korte.

Tenkte jeg skulle vise dere litt fra Pont Neuf sin høstkolleksjon. I høst bruker Pont Neuf mye blått, de har en del lilla, litt print. Blått er en farge jeg har lite av, spesielt de blåfargene som er i høstens kolleksjon, men sannelig er det flotte farger. Gleder meg til å bruke blått i høst. Pont Neuf har også litt college i kolleksjonen, de plaggene har jeg lagt min elsk på, spesielt jakkene.

Modellen heter ” Pixie “

Lekker! Modellen her heter ” Poppy “

Deilig jakke! Modellen heter ” Elin ” – kommer i to farger. Elsker den! På bildet har jeg på meg genseren i serien.

 

Jeg elsker lilla – lilla blir det i høst.

Pont Neuf har stilige jakker i høst, bla denne.

 

Dette var litt fra Pont Neuf sin høst – mer spennende høstnyheter kommer utover 🙂

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg