Bli med på drømmehelg på Snefrids Hus

Reklame | Snefrids Hus. Atelier Alexandra

Nå setter jeg snart nesen mot Grimstad. Jeg skal kjenne på den gode følelsen, og sove i prinsesseseng. Nettopp fordi jeg fortjener det. Vil du være med, så er der noen plasser til.

Fredag 1.juni setter vi bena inn i Snefrids Hus hvor vi skal nyte to dager sammen. Snefrids Hus ligger idyllisk til i Reddal i Grimstad. Her blir det en eksklusiv drømmehelg med deg i fokus. Her skal sminkes etter alle kunstens regler, vi skal lære hvordan makeup legges, og hva vi kler av farger. Denne dagen skal vi også lære masse om klær. Hvor mange av oss sliter ikke med å finne riktige klær? Vi skal lære om passform, farger og design. Vi skal lære hva vi kler. Snefrid Linge har drevet som stylist i 32 år, og like lenge med makeup og farger. Hver av oss får denne helgen vårt eget makeup, og kleskurs.

Når magen romler får vi deilig mat i fredelige omgivelser med fuglesang, og vakre blomster hvor vi nyter livet i skog og mark. På kvelden skal vi ned i kjoleavdelingen for å prøve kjoler, og føle på prinsessefølelsen. Når kvelden er omme, så skal vi alle sove søtt i hver vår prinsesseseng på Snefrids Hus.

For en helg dette blir!

PS: For dere som ikke kan være med fra fredag, så har jeg en god nyhet: Dere kan bli med på dagskurs på lørdagen. En helt nydelig velværedag med deg selv  i fokus.

Lørdagen starter i hovedsalen hvor vi er omgitt av vakre lysekroner. Her skal vi lære om farger og fasong, og vi skal lære hvordan klær kan sitte bra på kroppen. Passform, farger og design på klær er noe mange kvinner sliter med.

Vi tar et avbrekk før lunsj, og rusler inn i skogen med tomme kurver. Her skal vi få lærdom om urter, og blomster som vi kan spise til lunsj, og vi skal lage vår egen te. Hva er vel bedre enn å nyte et måltid som man har vært med på å lage selv.

Etter lunsj kommer mer spennende.  Alexandra fra Lillesand er Norges eneste undertøysmodist. Alexandra skal ta oss inn i en ny verden. Alexandra kan undertøy, og hun elsker å lage badedrakter med armer og ben. Tenk så deilig å finne undertøy, og badetøy som faktisk passer. Alexandra kan hjelpe deg.

Dette blir så spennende! Bor du litt langt unna, ta med deg ei venninne eller to, og ta ei helg sammen, eller en dagstur til nydelige Reddal. Det er verdt det!

Pris for helgekurset : 2490 kr. Dette inkluderer : 

Personlig kleskurs

Personlig makeupkurs

Prøving av selskapskjoler

Atelier Alexandra vil hjelpe deg med undertøy, og badetøy

Velværedag med lunsj på lørdag

Overnatting i flott leilighet på Snefrids Hus

Kveldsmat fredag

Frokost lørdag

 

Vi starter drømmehelgen vår fredag 1.juni kl.-12.00, og her er det kun veldig få plasser.

Dagskurset lørdag 2.juni starter kl.12.00, og avsluttes kl.17.00. Pris for dagskurset er 490 kr, og inkluderer også mat og drikke.

Før vi avslutter helt på lørdag, så vil dere få muligheten til å kikke rundt, og få en god prat med både Snefrid og Alexandra. Vi gir gode tilbud til dere som kommer. I tillegg til kjoler, og undertøy, så er der også en liten gårdsbutikk på Snefrids Hus.

Drømmehelg eller velværedag? Meld dere på! Dette er jo også noe fint man kan gjøre flere sammen.

Påmeldingsfrist er FREDAG 25.MAI

Påmeldingen skjer til meg, du kan melde deg på ved å legge igjen en kommentar her på bloggen – husk epostadressen din! Du kan sende melding på bloggens Facebook side, eller ved å sende mail til :  [email protected].

Du kan lese mer om Snefrids Hus og Atelier Alexandra her : https://www.facebook.com/snefridshus/   ,    http://www.snefridshus.no/ og her https://www.facebook.com/Atelier.Alexandra/

Vi gleder oss til å treffe deg!

 

5 kommentarer
  1. For et flott tilbud, nå skulle jeg virkelig ønsket jeg bodde lengre sør i landet… 😊👍Ønsker deg og alle andre som skal være med en riktig fin helg med fine opplevelser ! 🌼😀

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg