Jeg gir bort en flott overdel fra Zhenzi

Vi har en flott giveaway på bloggen. En ny, flott gave skal deles ut, og den deles ut i samarbeid med stormotebutikken, Råh Fin som ligger på Råholt. Den ligger 150 m fra Eidsvoll Verk stasjon. 14.september åpnet også Råh Fin butikk i 2.etasje på Romerikssenteret på Kløfta. Butikkene drives av Sissel Haugerud, og Råh Fin er en butikk jeg virkelig ser frem til å besøke etter hvert. Vi trekker en heldig vinner til lørdag, så du har fortsatt mulighet til å være med i trekningen.

Råh Fin som gir den flotte gaven til giveaway’en  fører merker som Comfy Copenhagen, Ajlajk, LauRie, Zhenzi, DNY, MAT, Cassiopeia, Studio, No Secret, One More, og Handberg. Størrelsene starter hovedsakelig på str. 36, og går opp til str. 56. Jeg som en størrelse for stor blir så utrolig glad når jeg er i butikker hvor kundene står i sentrum på en god måte. Jeg liker ikke når de ansatte henger over deg, og dukker opp i prøverommet både titt og ofte med klær du aldri en gang har ønsket å prøve. Slike butikker styrer jeg unna, og jeg er ikke alene. Jeg liker butikker som tar vare på kundene på en skikkelig måte, hvor jeg kan senke skuldrene, og føle på den gode atmosfæren. En butikk hvor jeg ikke føler stress, og jag. Det er nettopp sånn Råh Fin ønsker å være. Butikken har som mål at du alltid skal føle deg velkommen, bli møtt med et smil og ikke minst bli sett, og selvsagt få den hjelpen du ønsker.

Denne ukens giveaway er en flott overdel fra Zhenzi, og Zhenzi kan i høst vise en veldig spennende kolleksjon. Zhenzi er ett av merkene som Råh Fin har i butikkene sine. Jeg liker Zhenzi. De er gode på stormote, og de er veldig gode på pris. Zhenzi er ett av få merker som går opp til str. 58. Den flotte toppen kan bli din om du legger igjen en kommentar på bloggen. Hvem sier vel nei takk til en ny overdel i høstgarderoben? Overdelen er fin i fargen, og med nydelig dekor.

Lørdag trekker vi en heldig vinner av den flotte overdelen, og du kan bli den heldige. Legg igjen en kommentar hvor du også oppgir hvilken størrelse du bruker, og i tillegg MÅ du du skrive inn epostadressen din i kommentarfeltet!! Uten epostadressen, så kan jeg slite med å få tak i deg om du er den heldige vinneren.

18 kommentarer

Siste innlegg