Ett spennende bekjentskap

Jeg er sikkert ikke alene om å ha klesskap som er så fulle at dørene nærmest nekter å lukke seg. Klær er så utrolig moro, og det er en interesse jeg vel alltid har hatt. Jeg var nok aldri jenta som alltid skulle være prinsesse, eller som kun ville kle meg i rosa, men fra ungdomstiden, så ble klær en stor interesse. Min mor ser ikke helt hvem jeg har arvet denne klesinteressen fra, men jeg liker å kle meg pent, liker å føle meg velkledd, og jeg synes det er en god følelse det å føle seg feminin, og kvinnelig. Noen tror kanskje klær er en måte å skjule størrelsen på, men for meg er det nesten motsatt. Jeg synes det er fint og kunne vise at også store kvinner kan være flotte, og ikke minst det å vise hvor mye flotte klær der er i store størrelser.  Jeg ser heldigvis at jeg har blitt bedre på mye med tiden når det kommer til å handle klær, og jeg er nok ikke den impulsshopperen som jeg var før. Nå overveier jeg ting noe mer, og kjøper stort sett klær som jeg føler meg 100 % sikker på. Skapet tyder jo på at jeg ikke alltid har tenkt sånn, og selv om jeg er blitt flinkere til og ikke handle på impuls, så sier vel klesskapene mine at jeg er veldig glad i klær. Klesskapene mine lider nok litt for tiden, eller egentlig, så lider de vel alltid. Jeg får sannelig håpe at ingen av plaggene sliter med klaustrofobi, for da er det mange som hyperventilerer der inne.

Jeg har som sagt blitt mye mer bevisst når jeg handler klær. Nå er det viktigste for meg å finne klær med god passform, og klær som jeg føler meg fin i. Jeg er også veldig glad i fine design, og jeg er glad i farger. Jeg liker godt klær som har det lille ekstra. Jeg tar meg tid til å kikke, jeg tar meg tid til å prøve, og jeg tar meg tid til å stifte nye bekjentskaper. Der finnes så utrolig mye spennende klær i butikkene, og i vår stiftet jeg for aller første gang bekjentskap med ett spennende, norsk design som heter ” L’ evolution .”  Det første plagget jeg kjøpte fra denne produsenten var en fantastisk, lyseblå dressjakke som jeg er blitt så utrolig glad i! Etter innkjøp av den flotte dressjakken, så har jeg blitt enda bedre kjent med det norske designet.  L’ evolution er utrolig god på nettopp design, og for meg betyr det masse. Dette er klær som ikke alle har, og det synes jeg også er viktig. Det er klær som skiller seg ut, de er spesielle. Jeg må innrømme at jeg er blitt spesielt glad i jakkene til L’evolution, og jeg skulle gjerne hatt dem alle sammen. Jakkene er så flotte i både design, farger og kombinasjoner, jakkene skiller seg ut. Årets høstkolleksjon er verdt å bli nærmere kjent med!

Bak L’evolution står LingLing tekstil AS, ett norsk selskap etablert i 1996. Dette er norsk design som blir produsert på egen fabrikk i Kina. Målgruppen for selskapet er kvinner i 40-50 årene, så det er kanskje ikke så rart at jeg liker dette merket så innmari godt. De henvender seg til oss om ønsker noe spesielt, og noe ekstra. Selskapets fokus er fin design, god pris, og høy kvalitet. Etter hvert som man blir mer voksen, så er nettopp design, passform, og kvalitet veldig viktige ting når vi skal handle klær. Fra starten i 1996, så har L’evolution bla produsert ytterjakker, tunikaer, bluser, kjoler, og bukser. De presenterer 4 kolleksjoner i året : vår, sommer, høst/vinter, og jul. L’evolution er ikke kun stormote, så det er mange butikker som selger deres kolleksjon. Her i Kristiansand hvor jeg bor, så selger de L’evolution hos Siri på PIP Stormote, og de selger det hos Chiconette, sistnevnte er en butikk med ” ordinære ” størrelser. Begge med butikker i Henrik Wergelandsgate. Du kan finne mer informasjon på hjemmesiden deres : http://levolution.no/supplier-of-the-year-.aspx   dersom du lurer på hvor din nærmste L’evolution butikk er, så kan du sende dem en mail, eller ta en tlf. Det som også er veldig fint med L’evolution er at det er et merke for kvinner i mange størrelser. Jeg liker at produsenter tenker på de fleste når de lager klær. L’evolution starter på str. 36, og stopper på str. 52. Man skulle selvsagt ønsket at de gikk enda høyere i størrelse, for dette er virkelig flotte klær også på store damer!

Julehøytiden nærmer seg, og jeg har anskaffet meg en nydelig kjole/tunika fra L’evolution. Den er marineblå, og det er i utgangspunktet en farge jeg har minimalt med i garderobeskapet mitt. Denne kjolen er lekker! Passformen er veldig god, og det er ikke så ofte jeg skryter av hvordan klær sitter, men denne kjolen sitter som et skudd på meg. I denne kjolen har jeg str. 52 som er den største størrelsen fra L’evolution. Kjolen har lekre blondearmer. Det er flere produsenter som har blondekjoler på markedet i disse dager, og jeg har prøvd flere av de. Denne fra L’evolution sitter utvilsomt best, og den sitter finest på.

Jeg har også anskaffet meg ei av mange lekre ytterjakker fra L’evolution sin kolleksjon. I denne jakken er det mye ull, og den er fin i sine farger, og stilige design. Igjen så setter jeg pris på det lille ekstra, det som gjør at man skiller seg litt ut. Faktisk støtte jeg på ei med akkurat den samme jakken i byen i går. God smak tenkte jeg da 🙂 I denne ytterjakken, så har jeg også str. 52, og da sitter den slik at jeg føler meg vel. Den strammer ingen steder, eller sitter for tett, og den er heller ikke motsatt vei at den føles for stor. Ofte er det over brystet jakker blir for store til meg. Denne jakken er bare ei av mange flotte ytterjakker som L’evolution har. Du kan se flere jakker, og du kan se kolleksjonen deres her : http://levolution.no/  Siri på PIP i Kristiansand har en del klær fra L’evolution, og hun har både jakker, og overdeler. Har Siri på PIP , så har nok også PIP Stavanger. Ellers er det bare å spørre hvor nærmeste butikk er. Jeg digger at de bruker farger på mye av klærne, og jeg digger at de er gode på stilige design.

Mye spennende design kommer fra L’evolution, og sånn sett frister det meste. Jeg tar med litt bilder fra utvalget som er hos Siri på PIP, Kristiansand. Dersom du finner noe du liker, og er nyskjerrig på, så viser butikkene ofte stor service, og sender det du ønsker om du ikke finner det nær deg.

Jeg legger ved et bilde av mitt aller første bekjentskap med L’evolution, den nydelige, lyseblå dressjakken. Er den ikke bare helt fantastisk flott!!!! Jeg er i alle fall blitt innmari glad i nettopp dette merket, og kanskje ble du også fristet til å stifte nærmere bekjentskap med L’evolution!

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg