Julens herligheter

Jeg er et julemenneske. Jeg elsker å ha julepynten oppe fra slutten av november. Det er i tiden før jul den skal nytes, og her har jeg definitivt ikke ført videre tradisjonene som vi hadde hjemme. Hjemme tror jeg vi pyntet noen dager før jul, og juletreet kom opp lille julaften. Her hjemme skinner det i rødt, gull, nisser og stjerner fra rundt 1.søndag i advent. Juletreet pyntes, og står og skinner så fint fra midten av desember. Det er i dagene før jul det er koselig å ha ett julepyntet hus synes jeg, og jeg skal love deg at 1.januar, da tømmes det helt for alt som har med jul å gjøre i vårt hus. Jeg kan nesten ikke få julen fort nok ut 🙂

Ventetiden er også tid for julebord, og hyggelig førjulskos med gode venner. Det er juleavslutninger med syforeningen, og førjulsbesøk til familie. Det skjer mye i denne fine ventetiden, og så kommer julen, og så kommer nyttårsaften, så vi har mange anledninger nå fremover til å pynte oss litt, og kle oss i pentøy. Benytt anledningene som kommer til å ha på deg klær som du ikke har på deg i hverdagen. Pynt deg! Føl deg vakker! Kjenn på den gode følelsen! Noen kan gå i garderobeskapet å finne frem pentøyet fra i fjor, eller året før, mens andre må ut på jakt etter nytt antrekk. Dessuten er det jo moro om man har anledning til å kjøpe noe nytt, i alle fall synes jeg det er moro 🙂 Butikkene bugner av flotte festklær i disse dager. Det bør være noe for enhver smak, og enhver lommebok. Med lette grep, så kan man også gjøre endringer på et antrekk som kanskje skal brukes mer enn en gang. Med litt flott tilbehør som et smykke, eller et skjerf, så har man plutselig ett helt nytt antrekk. Det er ikke alle som er like glad i å tråle butikker. Ikke alle er like glade i butikker som meg. Noen synes det er et ork å handle fordi de aldri finner et antrekk som passer dem. Går du i spesialbutikkene, så håper jeg virkelig du får den hjelpen du trenger. I spesialbutikkene så kan de dette, og de kan hjelpe deg til å finne noe som både kler deg, og som kler lommeboka. Litt tålmodig må du nok være, for det kan ofte ta noe tid for å finne antrekket som gir deg den gode følelsen, men så er det også verdt det.

På mandag viste Alexis Stormote ut en del av sine julefavoritter. I dag skal en annen flott stormotebutikk vise noen av sine julefavoritter. Jeg skulle ønske at jeg bodde nærmere Drøbak hvor Nice Size holder til. På Amfi senteret i Drøbak har de en flott butikk som oser av den gode stemningen når man kommer inn. Jeg har kun vært der to ganger, men jeg følte meg så velkommen, og så ivaretatt, og den følelsen gjør butikkopplevelsen så utrolig fin! Nice Size drives av flotte, Stine, og både hun, og resten av staben vet hva service er. Dette er jeg ikke alene om å føle. Mange sier akkurat det samme. Nice Size har ikke bare klær i store størrelser. De selger klær fra str. 38 – 56, og de fører mange spennende, og gode merker. Nice Size har ikke nettbutikk, men de har en flott Facebook side hvor de er utrolig flinke til å legge ut bilder av nyheter som er kommet i butikken. Stine er selv ofte modell, og det synes jeg er så utrolig bra! Håper du fortsetter å bruke fine deg som modell også fremover, Stine! Det betyr så masse for oss som skal kjøpe klærne at vi kan se litt hvordan de vil se ut på oss. Det gir oss ett mye bedre inntrykk enn om man bruker modeller i str. 36 på stormoten. Du kan følge Nice Size her : https://www.facebook.com/nicesizedrobak/   Selv om butikken ikke har nettbutikk, så sender de gjerne klær til deg. Så finner du noen fristende go’biter blant antrekkene de viser på bloggen i dag, så send de en melding på Facebook, så hjelper de deg. Antrekkene som vises i dag vil du jo også finne i andre butikker.


Stine har her på seg en flott, blå blondekjole fra Ciso. Pris på kjolen er 699.95 kr


Denne kjolen er sååå lekker dere! Kjolen er i blå velour med blonder på armene. Den kommer fra Zhenzi, og koster 599.95 kr


Sort er alltid populært, også i julen. Her har Stine på seg en sort blondekjole fra OneMore, og sort chiffonjakke fra Handberg. 799 kr pr.del


Lekker kjole i gull, og sort som også kan brukes som tunika. Kjolen er fra Zhenzi, og koster 499 kr. Jakken er den samme som på bildet over. Den er fra Handberg, og koster 799 kr.


Jeg bruker mye penbukser i julen, og bukser kan også være veldig fint! Her er Stine i en stilig bukse fra DNY til 699.95 kr, og overdelen kommer fra Handberg, og koster 799 kr.


Det siste antrekket blant Nice Size sine anbefalinger, det er også et antrekk med bukse. Her er Stine i en flott bukse fra Lau Rie som ifølge veldig mange skal være noen av de beste buksene man får tak i. Buksen koster 899 kr. Toppen Stine har på seg kommer fra OneMore, og koster 699 kr. Den fine jakken hun har over er fra ett helt nytt merke som Nice Size har begynt å selge. Merket heter Zoey, og jakken koster 899 kr.

Lykke til med kjøp av juleantrekket. Kanskje fikk du noen gode tips her i dag? Der kommer flere tips neste uke, og i helgen skal vi bla se på et dilemma for mange, nemlig jakten på strømpebukser, og da helst de som er tykke, og varme 🙂 Go’onsdag!!

 

 

 

 

http://blogsoft.no/index.bd?fa=article.new

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg