Våren, rosa, og løypa

For noen dager vi har hatt i det siste her i sør! Det er så utrolig deilig å kjenne at våren er i anmarsj! Selv om jeg egentlig aldri lar årstider påvirke humøret mitt ved at jeg blir høst, eller vinterdeprimert, så er det jo ingen tvil om at våren gjør en hel haug med humøret, og hele meg! Våren bringer frem enda mer smil, og den bringer frem de gode følelsene i hele kroppen. Lysten til å være så mye mer ute, den er definitvt tilstede – jeg elsker våren, og jeg tror våren er den årstiden jeg liker aller best. Jeg er i tillegg vårbarn, født i april, så kanskje det gjør at jeg elsker våren aller mest 🙂 Kjenne naturen endre seg, se det begynner å spire, og gro, plenen som begynner å bli grønn, kjenne solen varme, sitte på terrassen og la solen gi farge til ansiktet – våren er herlig! Nå er det bare å håpe på like fine dager når påsken snart banker på døren – det hadde vel vært optimal lykke! Vi skal ha hjemmepåske, men med fint vær, så betyr det ut på fine turer med sekk, fiskestenger og engangsgrill.

SONY DSC

I mitt forrige blogginnlegg, så skrev jeg litt om at våren nå er kommet til butikkene. Jeg blir så utrolig glad når jeg kommer inn i butikker, og vårens farger bare lyser mot meg. Jeg har fylt garderobeskapet med masse fine vårklær, og jeg blir ekstra glad når jeg kan bruke rosa, lyseblått, eller en herlig lilla farge. Da smiler jeg om kapp med solen. Jeg elsker farger, og har sånn sett aldri vært redd for å bruke farger, og heller ikke ulike mønstre. Jeg får også mange hyggelige tilbakemeldinger på at jeg er flink til å bruke farger. Jeg blir også veldig glad når jeg ser andre som bruker farger. Jeg blir nok litt lei meg når overvektige føler at den sorte fargen gir en følelse av at man kan gjemme seg bort, og at man da ikke blir sett like mye som om man bruker farger. Jeg kan sånn sett forstå tanken, men sånne tanker skulle jeg ønske at vi kunne klare å gi slipp på! Vi som er en størrelse, eller flere for store, vi skal da ikke måtte gjemme oss bort! Vi må prøve å finne den gode følelsen av stolthet. Klær skal ikke bare være noe vi er nødt til å ha på oss. Klær skal være noe vi føler oss flotte i, og som gir oss den gode velvære følelsen. Der er vi mange som har endel å jobbe med.

Jeg har fått endel henvendelser etter forrige blogginnlegg hvor endel lurer på hvor jeg har kjøpt den rosa ytterjakken som jeg hadde på meg på ett av bildene. Jeg elsker den jakken, og akkurat nå, så bor jeg i den. Den er tynn, så den passer til temperaturen her sør. Den er i tillegg superlett å ha på seg, så lett at man nesten ikke føler at man har jakke på seg. Den er også veldig lett å legge sammen, og legge i vesken om det skulle bli såpass varmt at man vil ha den av seg. Fargen på jakken er jo bare helt nydelig, iallefall for oss som elsker farger, og som elsker rosa 🙂 Jeg blir jo så glad når jeg tar den på meg – så at farger påvirker humøret, det er det ingen tvil om! Den herlige rosa jakken er kjøpt i nettbutikken til Alexis Mote. Jeg vet at jakken har vært utsolgt, men Daniel på Alexis har fått tak i noen flere av disse jakkene, så nå er det mulig å gå inn i nettbutikken og bestille den. Den ble tatt inn i alle størrelser, men her kan det nok lønne seg å være litt rask med å bestille. Jeg varierer litt mellom størrelse 48, og 50, så i denne jakken, som forøvrig er fra danske Ciso, så bestilte jeg 52/54. Den er ganske normal i størrelsen. Jakken starter på 38/42, så denne er ikke kun for oss som bruker store størrelser. Ciso er en leverandør av stormote som jeg liker veldig godt. God på passform, og design. Så til dere som har henvendt dere om jakken fra Ciso, og alle dere andre, nå kan du bestille den her :  http://www.alexismote.no/products/ciso-ytterjakke-rosa-1937-90-7477-col-430  Veldig hyggelig om du i kommentarfeltet i nettbutikken forteller at du har sett jakken på bloggen min 🙂

Det er så utrolig godt å føle på at kroppen er tilbake der den skal være, og det er så godt å føle på at lysten til å trene, og lysten til å komme meg ut på tur er tilbake. Til uken er det treningsfri med treningsgruppen pga påsken, så da er det ekstra viktig at jeg er på hugget og kommer meg ut masse. Snøen er vel borte de fleste steder her i Kristiansand, og jeg skal til uken ut på årets første tur i Sukkevannsløypa, rett her jeg bor. Løypa med det jeg kaller monsterbakker, men som også forteller meg om fremgangen jeg har hatt fra jeg slet meg gjennom løypen den aller første gangen. Fremgangen er veldig stor, og selv om jeg puster som en hvalross opp de verste bakkene, så er det ikke like ille som det var, og det beste av alt er jo at selv om jeg puster, og peser, så går pulsen raskt ned igjen – det er ett godt tegn på en forbedret kondis 🙂 Det er nesten så jeg gleder meg til å komme i gang med turene i løypa. Glede vet jeg ikke om er det riktige ordet, eller kanskje det faktisk er en liten glede som kommer frem når jeg tenker på det…WOW! Det er fremgang det!!

GO’ LØRDAG!!

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg