Treningsinnspurten, og bak luke nr.14 er en deilig gave <3

En ny mandag, og en ny uke. Selv om jeg føler at jeg trener ganske godt, så er det likevel noe som mangler. Kanskje er det ikke noe som sånn sett mangler, men jeg føler vel at vekten ikke går nedover akkurat nå. Ikke at den øker heller , den holder seg stabil, men nedgangen er der ikke. Jeg vet hvorfor, og jeg vet at jeg ikke kan takke noen andre for dette enn meg selv. Jeg har vært for slapp i forhold til maten, og jeg har vært for svak i det siste i forhold til disse veldig gode, og veldig usunne tingene. Etter ett par uker hvor jeg hadde infeksjonen i det ene beinet, så blir det litt til at man skal trøste seg selv, og da er det ikke gulerøtter, eller kålrabi som spises….Heldigvis trener jeg bra, og dermed tror jeg at jeg unngår den store vektøkningen, men det må ett helt annet regime til etter nyttår. Jeg må tilbake til å være flink i ukedagene, og være mer bevisst på hva jeg spiser. Heldigvis er jeg bevisst på hva som skjer, og dermed er det så mye lettere å gjøre noe med det. Jeg vet jeg kan være innmari flink, og jeg vet at det nye året blir ett bra år hvor jeg oppnår mye av det jeg ønsker vektmessig. Feilene jeg gjør er det fullt mulig å gjøre noe med, og det er en god trøst akkurat nå.

SONY DSC

Julen banker snart på døren, og jeg er velig klar 🙂 Jeg er som barna i forhold til forventninger, og gavene. Jeg er veldig ærlig på at jeg elsker gaver 🙂 Jeg må ikke ha dyre, store gaver, men mange gaver er veldig moro! Jeg er vel en av de som sitter igjen til sist når vi åpner pakker, og jeg koser meg glugg i hjel med hver eneste en 🙂 Når det gjelder gaver, så blir jeg nok aldri helt voksen, og jeg er ikke flau for å innrømme det heller 🙂 Nå som julen nærmer seg med stormskritt, så er vi også inne i den aller siste treningsuken før jul. Jeg kjenner at panikken griper meg litt. Det å ha juleferie fra treningen, det er ikke bra for meg. Nå er det en uke med intens trening, og så er det ” ferie “…jeg kan ikke ha ferie selv om det ” bare ” er til 4.januar, så i disse fridagene uten treningsgruppens timer, så må jeg bare være flink til å trene på egenhånd. Der er så mye man kan gjøre av trening hjemme, men det er en utfordring å få gjort det selv om man kan trene hjemme i sin egen stue. Dette forundrer meg veldig… hvorfor er det så vanskelig å trene hjemme? Jeg trenger ingen treningsapparater, jeg trenger kun å bruke meg selv, men likevel er det sååå vanskelig å få gjort det. Det er av og til veldig vanskelig å sparke seg selv i rompa, og være strukturert på egenhånd. I juleferien må jeg finne frem viljestyrken, og jeg må ta meg selv i nakkeskinnet – jeg kan ikke gå 14 dager uten å trene!

Man merker at julen nærmer seg på mange måter, også på timene til treningsgruppen. Det er mye som skjer i dagene før jul, det er mye som skal gjøres, og ordnes, og det ser vi på antallet som kommer på timene nå rett oppunder jul. Det er glissent i rekkene. Dette gjelder ikke bare vår gruppe, dette gjelder nok de aller fleste timene på de fleste treningsstudioer. Så kommer storinnrykket etter nyttår – alle som skal i gang med ett nytt, og bedre liv. Alle som skal ha av seg julefettet, og som skal være klar for sommeren som lokker der fremme. I januar skal ALLE trene, da skal alle slanke seg, og da gyver vi på med mye trening, med hard trening, og resultatet blir at vi brenner kruttet nesten før vi har startet vårt nye liv. Målene våre er altfor høye, og det er kun de færreste som klarer å oppnå disse. Så når du etter hvert legger planene for ditt nye liv i 2016, så sørg i alle fall for at du har realistiske mål, mål som du vil kjenne på at du kan klare, og mål som kan gi deg en følelse av å mestre. Du har hatt de samme målene mange ganger før, og hver gang har du kanskje kjent at du ikke lykkes – denne gangen kan du lykkes dersom målene er mulig å oppnå!

Jeg har nok flere ganger uttrykt fortvilelse, og frustrasjon over at ikke enda flere overvektige blir med i treningsgruppen vår. Egentlig burde pågangen av overvektige som ønsker å trene være så stor at timene vi har på Spring burde vært det dobbelte. Pågangen burde vært mye større enn hva den faktisk er…jeg finner liksom aldri svarene på hvorfor det er sånn. Hvorfor er det ikke langt flere overvektige som griper sjansen til ett mer aktivt liv? Hvorfor vil ikke overvektige trene? Her det åpent for både kvinner, og menn, og dette er for overvektige i alle vektklasser. Jeg tror dette dreier seg om å ville – det er ytterst få som ikke kan trene. Hvorfor vil vi ikke? Jeg vet hvor vanskelig det er å gjøre ønsker om til handling, jeg har hatt alle unnskyldninger i boken, men på et tidspunkt, så er det på tide å innse at unnskyldningene er gått ut på dato. I det nye året synes jeg du skal sette deg selv mer i fokus, jeg synes du skal starte dette ” nye ” livet du har snakket om så lenge. Målene dine, og drømmene dine er det fullt mulig å nå. Det tar tid, det er tungt, og det koster blod, svette og tårer – men det er verdt hver eneste svettedråpe, og hver eneste tåre når du faktisk ser at det umulige er mulig 🙂 Ett av mine store ønsker for det nye året er at treningsgruppen vår for overvektige skal bli en virkelig stor gruppe. En gruppe flotte mennesker som alle er i samme båt. En gjeng flotte mennesker som alle ønsker det samme, og som gjennom treningstimene kan oppnå det man ønsker: en lettere kropp, en sunnere kropp og en mye mer fornøyd utgave av seg selv 🙂 Bli med fra 4.januar 2016!

SONY DSC

En ny luke skal åpnes i adventskalenderen vår, og bak luke nummer 14, så finner vi nydelige velværeprodukter! I dag skal vi gi bort en utrolig god kombikrem, og en veldig god intimsåpe gitt av COSMOPHARMA KONSULENT GUDRUN BESTELAND STRAY.  Jeg har selv prøvd begge produktene, og er personlig veldig fornøyd! Cosmopharma sine produkter er basert på naturlige planteoljer, og ekstrakter. Produktene er uten parabener, og mineraloljer, og produktene er ikke testet på dyr. Kombikremen er for normal til tørr hud. Kremen kan anvendes som dagkrem, nattkrem, håndkrem, fotkrem, bodylotion og kuldekrem. Det er en krem for hele familien, og er utrolig rik på fuktighet. Verdien på kremen er 299 kr. I tillegg til kombikremen ( Multi Purpose Cream ), så får du også intimsåpen Femina. Denne er såpefri, og mild, og den vasker skånsomt bort bakteriene som bidrar til dårlig lukt. Intimsåpen inneholder tranebær juice som skal beskytte slimhinnene, og redusere forekomsten av sopp, og infeksjoner. Verdien er 229 kr. Totalverdien på dagens adventsgave er 528 kr! Dersom du ønsker denne nydelige velværegaven, så legg igjen en kommentar på bloggen min 🙂 Skriv akkurat det du måtte ha på hjertet, ett stort ja er også mer enn nok 🙂 Du kan være anonym om du ønsker det, men uansett, så du skrive inn epostadressen din i feltet for epost! Jeg har skrevet det mange ganger før, men kun et fornavn er ikke nok for at jeg skal kunne finne frem til deg om du vinner… så legg igjen en kommentar, legg igjen epostadressen din, og så er du med i dagens trekning 🙂 Cosmopharma konsulent Gudrun Besteland Stray finner du her :  www.cosmopharmas.com/NO22705

SONY DSC

SONY DSC

I går var det en lekker klokke bak luke nummer 13. Klokken ble gitt av danske Zento, og PIP Stormote. Det var mange som ønsket å bli den heldige vinneren av klokken, og den som ble trukket ut, og som kan pynte seg litt ekstra til jul, det ble : ELIN DAHL !!!! Gratulerer så masse som vinner av den nydelige klokken, Elin! Jeg er sikker på at du vil bli strålende fornøyd med denne lekre klokken 🙂 Jeg kontakter deg i løpet av dagen.

Jeg er klar for en ny uke, og jeg er klar for en god treningsinnsats denne siste uken før jul. I kveld sal vi trene tabata, og jeg håper at kanskje du er med å trener tabata på mandager etter nyttår – vi har masse plass til , og lover å ta godt i mot deg 🙂 Nyt mandagen!!

Disse har gitt gavene til årets adventskalender :

* Nice Size Stormote – https://www.facebook.com/Nice-Size-277638359083451/?fref=ts

* Mango Frisør – https://www.facebook.com/Mango-Frisør-112595188812218/?fref=ts

* PIP Stormote  – https://www.facebook.com/pipstormote/?fref=ts og www.pipstormote.no

* Vita

* Handberg – http://www.fashiongroup.dk

* DNY – http://www.dny-cph.dk/

* Festival – http://www.festivalstromper.dk/

* Zento – http://www.zento.dk/ og https://www.facebook.com/ZentoAccess

* Lingzi – https://www.facebook.com/Lingzi-218981735972/?fref=ts

* Spring Trening – https://www.facebook.com/Lingzi-218981735972/?fref=ts og www.springtrening.no

* Stormberg – http://www.stormberg.com/no/

* Alexis Mote – http://www.alexismote.no/ og https://www.facebook.com/Alexis-Mote-AS-143991575851/?fref=ts

* Cosmopharma konsulent Gudrun Besteland Stray – www.cosmopharmas.com/NO22705

* ZIZZI, Sørlandssenteret – https://www.facebook.com/Zizzi-Sørlandssenteret-236313769828478/?fref=ts

* Urtemor – https://www.facebook.com/BioTeam-Helhetsterapi-127691605882/?fref=ts

* Bimi Fishspa og auksjoner : https://www.facebook.com/groups/105798216206187/?fref=ts og https://www.facebook.com/groups/769259366448825/?fref=ts

* Mother India – http://motherindia.no/ og https://www.facebook.com/Motherindia.kristiansand/?fref=ts

* Ellinors Stue – https://www.facebook.com/Ellinors-Stue-737863952915609/?fref=ts

* DIZ Smykker – https://www.facebook.com/Dizsmykker/?fref=ts og www.dizsmykker.no

* Hotell Norge – http://hotel-norge.no/

* Sørensen Sko – https://www.facebook.com/JSorensenSko/?fref=ts og www.jsorensen.no

* Snefrids Hus – https://www.facebook.com/Snefrids-Hus-203761359646982/?fref=ts og www.snefridshus.no

15 kommentarer
  1. Kjenner meg igjen , jeg har og fallt litt ut i det siste , med deilig kake baking og konfekt spising,jeg har ikke spist sjokolade siden Jul i fjor , så jeg har lovet meg selv at i desember skal jeg få lov. Jeg er som deg oppmerksom på hva som skjer , men akkurat nå i Desember vil jeg nyte det gode , for så å starte på nytt i Januar 😀

  2. Livsstilendring er et langsiktig prosjekt Heidi. Synes du er kjempeflink og litt kos må man ha, bare man trener. Bevegelse er viktig og man gå fine turer i julen. Blir gjerne med i trekningen i kveld 🙂

  3. Åhr, blir så vanskelig med to uker uten treningsgruppa, kjenner på den å må trene hjemme 😩 Håper på tålig vær så man kan gå litt turer iallfall 😊

  4. Vi har alle våre utfordringer i denne tiden. Alt man skal gjøre, alt man ikke bør gjøre og alt man skulle ha gjort. Unnskyldninger har vi nok av, men er de gode nok? Ikke alltid, men noen ganger må vi unne oss noe av det som ikke er fullt så bra.

  5. Jeg vet av erfaring at mange overvektige gjerne vil trene, men det er en veldig høy terskel å skulle trene med andre. Jeg har heldigvis aldri vært flau over å trene med andre, men koser meg med det. Men de som sliter med selvtilliten trenger at noen tar de med og har tid til å hjelpe dem i gang. Jeg har gjentatte ganger hatt med overvektige i svømmebasseng slik at de kan overkomme redselen for at noen kan se dem i for dem en veldig sårbar situasjon. Når de har vært med et par ganger er de ikke til å stoppe. 😊💪 Ikke alltid det er viljen det står på.

  6. Elsker gaver jeg også men liker ikke at folk ser på mens jeg åpner. Litt som å trene, liker ikke å observeres da heller. Rart det der.
   Stå på og god jul 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg