Motemessen er i gang

I dag starter Norwegian Fashion Week på Fornebu. I en uke skal produsenter stolt vise frem vår/sommer 2019. Jeg skulle så gjerne ha vært der…

Denne gangen blir det ikke motemessen på meg. Motemessen kolliderer denne gangen med Arendalsuken. Når jeg i år har mitt første år som leder av Norsk Lymfødem og Lipødemforbund, så er det Arendalsuken som blir prioritert, og jeg gleder meg stort til å være med der. Arendalsuken for vår del blir både stand, og debatt. Dere vil finne oss på stand hele uken, og fredag som kommer, så skal vi ha debatt rundt lipødem : ” Fett er ikke bare ett fett.”

Tilbake til motemessen som sparkes i gang i dag. Det er så utrolig spennende å gå rundt på messen og se alle de flotte nyhetene som produsentene har. Jeg har vært på motemesen tre ganger tidligere, og det er jo et lite eventyr for meg som elsker klær. Det er så mye flott å se, så mange inntrykk. Man kan gå der i flere timer, noe definitivt butikkene gjør. Lett kan det heller ikke være og skal måtte velge blant alle kolleksjonene.

På motemessen er hele bransjen samlet. Her er forhandlere, her er innkjøpere, her er alle som har den store interessen for mote. Her er journalister, her er bloggere. Det er som blogger jeg er blitt invitert hit. Norwegian Fashion Week er landets viktigste innkjøpsarena og arrangeres to ganger i året. Merkevarer, showrooms og pop-ups stands. Det er her vi får se hvordan moten skal være vår/sommer 2019. Når vi snart forbereder høst og vintergarderoben, så må bransjen tenke flere måneder frem i tid. Det er så mye inntrykk man får når man går rundt her, så man sliter litt med å få sortert alle tankene.

Norwegian Fashion Week, en messe med showrooms, og Pop Up stands. Den største salgsarenaen for mote-Norge, med over 600 merker under samme tak, da blir det mye inntrykk. Norwegian Fashion Center er virkelig en flott arena for motebransjen. Flotte showroom fylt med spennende klær, og flotte leverandører som alltid tar i mot oss på en fantastisk måte. Jeg fokuserer kun på stormote. Skulle jeg hatt med meg mer, så kunne jeg ha gått der hele uken. . Jeg har endel faste som jeg besøker. Pont Neuf selvsagt,  Ciso, Zhenzi, Handberg, Levolution, KK Design og Tinas Agentur. Jeg pleier også å få med en del nye. Gjennom gode samtaler, så knytter jeg kontakter, får nye samarbeidspartnere, og ikke minst opprettholder den gode kontakten jeg allerede har med flere. Jeg ser at også fra leverandørenes side, så er bloggen min en viktig blogg.

Som blogger, så er jeg heldig som får komme på moteuken. En slik messe arrangeres som sagt to ganger i året, og Norwegian Fashion Week er Norges største innkjøpsarena. Butikkene er klare for innkjøp, og de jeg kjenner som driver med stormote skal til Fornebu på messe den neste uken. De har ett tett program. Mange leverandører skal besøkes, klær skal kjøpes inn, og mye penger skal brukes. Selv om jeg i år ikke er på messen, så kan det nok være det blir noen bilder, og noen fristelser likevel på bloggen. Jeg gleder meg til å se neste vår/sommer 019 , farger, og design. Jeg håper det blir mye sprekt, jeg håper der kommer masse farger, spreke farger. For meg betyr farger mye sammen med en passform som er tilpasset en stor kropp.

Bildene på bloggen i dag er fra showrommet til Pont Neuf, og en liten titt innom KK Design. Jeg tar og med noen bilder fra litt av kolleksjonen til Levolution som vises på Fornebu denne uken…men det kommer mer etter hvert 🙂

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg