En skikkelig boost for selvtilliten!

Det begynner å nærme seg nå, og jeg trenger ikke kjenne godt etter for å kjenne en haug av sommerfugler fly rundt i magen min. Jeg er så utrolig spent. Gleder meg en hel haug, men så er det vel ett godt tegn at jeg også kjenner at jeg gruer meg litt. Grugleder er kanskje mer riktig. Alle følelsene er slik de skal være, jeg tror alt er innafor normalen. Av og til lurer jeg på om jeg er helt i vater som sier ja til slike ting, men det er jo så moro, og en skikkelig boost for selvtilliten. Man vokser på å trø litt utenfor komfortsonen.

Førstkommende søndag går jeg catwalken under brude, og motevisningen på Snefrids Hus. Jeg har aldri før gjort noe lignende, så det er kanskje ikke rart at jeg både gleder, og gruer meg? Jeg har vært med på en brudevisning en gang tidligere. Det var i mai på Hotell Norge i Kristiansand, og det var en fantastisk opplevelse. Forskjellen på visningen i mai, og visningen nå til søndag, det er catwalken. Denne gangen skal jeg gå på catwalk, så her må jeg gå riktig, og ikke minst i riktig tempo. Jeg må ha hendene på riktig plass, jeg må se på publikum, og jeg må vise selvtillit. Under Snefrid Linges kyndige ledelse, så er jeg sikker på at dette kommer til å gå så fint. Ikke snuble, ikke snuble, full konsentrasjon, Heidi.

Brude, og motevisningen på Snefrids Hus, den er beregnet for alle. Kommende bruder vil få se de mest fantastiske kjolene. De som trenger en flott kjole til en helt spesiell anledning vil få se nydelige selskapskjoler. Man trenger jo heller ikke ha en spesiell anledning der fremme for å komme og se på alle de flotte kjolene som skal vises. Der vil også bli motevisning til søndag hvor høstmotene for han, og henne vil bli vist. Aktører som er viktige på en helt spesiell dag vil også være tilstede. Nydelige blomstbuketter vil bli vist, nydelig musikk får dere høre, og dere vil også få se flotte paraplyer fra Pasotti. For dere mer voksne som går i giftetanker, så vil jeg også oppfordre dere til å ta turen bort. Der er flotte brudekjoler, og selskapskjoler også til dere alt ut i fra hva slags kjole du ønsker til dagen din. Noen tror kanskje at de flotte selskapskjolene til Snefrid er enormt dyre, de er de ikke. Du vil bli overrasket. 

Jeg innrømmer det gjerne : Dette blir stor stas! Jeg føler meg heldig, og ikke minst beæret som får lov til å være med på ett slikt flott arrangement. Jeg er stolt over at jeg skal få lov til å vise en del av de fantastiske kjolene som Snefrids Hus har i store størrelser. Jeg er så utrolig glad for at Snefrids Hus ser viktigheten av at også vi som bruker store størrelser skal kunne se vakre, og flotte ut på en helt spesiell dag, om det er bryllup, eller selskap. Det at Snefrids Hus ser viktigheten av at også vi store skal få muligheten til å skinne, det betyr utrolig mye. At jeg skal få vise endel av disse flotte kjolene, det er jeg innmari stolt av. Det blir også en veldig fin erfaring å ta med seg videre, for tiden som ligger foran meg, den vet jeg blir veldig spennende. Jeg har mange baller i luften, og jeg har mange ting jeg jobber med, og Snefrid er en av de flotte personene som jeg kommer til å gjøre ting sammen med. Gled dere!

Førstkommende søndag skal jeg altså gå på catwalken på Snefrids Hus. Jeg skal vise hvor flott du kan være på en helt spesielle dagen selv om du er en størrelse for stor. Jeg gleder meg til å vise kjolene, og jeg gleder meg til å snakke litt om viktigheten av å føle seg flott! Selv om jeg også kjenner litt på at jeg gruer meg, så gleder jeg meg aller mest, og jeg er så glad, og stolt over at Snefrid ønsker å ha meg med på en kveld som dette. Snefrid har ikke bare de flotte selskapskjolene for oss som er en størrelse for stor, men Snefrid har også drømmekjolen til deg som skal stå brud. Snefrid har også de nydeligste brudekjolene om du er en størrelse for stor. Du kan bli den vakreste bruden, og som jeg har skrevet før : drømmekjolen, den finnes, også i store størrelser! Du kan lese mer om Snefrids Hus her : https://www.facebook.com/bryllupsantrekkogselskapslokale/ og her http://www.snefridshus.no/


I tillegg til selskapskjolene, og en liten overraskelse, så skal jeg også vise alle som kommer en helt fantastisk paraply fra Pasotti. Paraplyene for de helt spesielle dagene, paraplyene som er de flotteste gaver, paraplyer som oser av luksus, og glamour. Paraplyene må virkelig sees. Jeg er den lykkelige, og stolte eier av en helt fantastisk Pasotti paraply. Snefrids Hus har disse, og en av de blir med meg på catwalken til søndag. De koster, men tenk så flott på din helt spesielle dag. Du kan også ønske deg en når det blir bursdag, eller jul, og du kan ha som mål å spare til en. Du kan sjekke ut paraplyene her : http://www.pasottiombrelli.com/

I tillegg til at Snefrids Hus skal vise flere av sine helt fantastiske brudekjoler, og selskapskjoler. I tillegg til høstens moter, så blir det også en utlodning med virkelig flotte premier. Her er det flere andre viktige aktører som også skal være med på denne brude, og motevisningen:

Snefrids Hus,
Tilbords Sørlandssenteret
Tilbords Lillemarkens Kristiansand,
Fotografi – vis meg ditt hjerte
gullsmed unni storm-johannsen
Lillesand Blomster as
Slaattene Blomster og byrå as,
Siren & Svein!
Pianist Liv Toril Hartvigsen,
Dansekurs Perez.
Fiolin Ragnhild Ek Seiler,
Atelier Alexandra

Her vil jeg spesielt nevne Atelier Alexandra. For dere som sliter med å finne undertøy som passer, så er det hjelp å få. Atelier Alexandra syr bla undertøy på mål etter dine ønsker.

Jeg håper mange tar turen til Snefrids Hus til søndag. Visningen er for alle. Det hele starter kl.12, og jeg kan love dere en flott dag på Snefrids Hus. Det er enkelt å finne frem, og det er skiltet. Jeg håper jo også at en del av dere som leser bloggen min har lyst til å ta turen bort til Grimstad. Det hadde jo vært så hyggelig å se, og kanskje hilse på en del av dere. Nå skal jeg øve litt på å gå riktig, og holde blikket riktig, så satser jeg på at nervene ikke tar overhånd til søndag 🙂

 

6 kommentarer

Siste innlegg