Frem med midjen – ut med puppene

Jeg har fått klar beskjed – frem med midjen, og ut med puppene. Jeg som vel aldri har følt at jeg har hatt en midje, jeg har nok litt problemer med å se at den faktisk er der, og jeg har i alle fall aldri tenkt at jeg må begynne å vise den. Jeg har jo visst at den lå skjult der et sted, men den har liksom gått i ett med alt annet stort på kroppen min. Mage, midje, pupper, alt har vært stort, og ikke så mye av dette har vært markert. Puppene har heldigvis ikke gått i ett med resten, men derifra, og ned, så har vel det meste gått i ett tidligere.

Det er sikkert flere enn meg som har mage. En sånn mage som er så stor at den henger skikkelig. Min mage har vært kjempestor. Så stor at den lå nedover lårene, noe som igjen har vært ubehagelig å kjenne på. Likevel så blir man jo vant til at den henger der. Noen ganger husker jeg at jeg har løftet på magen for å føle på hvordan det kjentes når den ikke hang der. Jeg husker hvor deilig det var å kjenne på, og hvor høyt jeg ønsket at magen skulle forsvinne så jeg slapp å kjenne at den hang der. Er det noen som kjenner seg igjen? Det føltes lite sexy med sånn hengemage, så jeg studerte den sjeldent for å si det sånn. Den var ekkel, stor, og irriterende. Den var i veien! Nederste del av magen ble som en stor pølse som hang der. Når jeg var på det største, så var magen så stor at jeg ikke kunne se føttene mine. Å se bilder fra den tiden er todelt – jeg er så utrolig glad for at det var da, og ikke nå, men samtidig vondt å se hvor stor jeg har vært.

Nå har det skjedd store endringer. Den ekle, store, irriterende magen er blitt mye mindre. Nå henger ikke denne store pølsa nedover lårene mine på samme måte. Den store samlingen av åreknuter som jeg aldri så fordi magen dekket de, de kan jeg nå se klart og tydelig, og den er også ett godt bevis på hvor mye av magen som  er borte. Den henger ikke like mye. Jeg skal ikke skryte på meg at den er borte, for det er den ikke, men mye er borte.

Magen dekker ikke lysken lengre, nå kjenner jeg at jeg faktisk har bein der. Jeg er stolt over alt fettet som jeg nå virkelig kan se er borte. Magen er der som sagt ennå. Den både kjennes, og synes, og det vil ta tid å få bort mer. Noe må kanskje opereres bort, men jeg har lært meg å glede meg over det jeg har oppnådd, og ikke tenke så mye på det som gjenstår. Jeg har alltid vært flink til å ha fokus på jobben som er igjen, ikke den store jobben jeg faktisk har gjort, så nå har jeg fått endret tankene mine litt.

Frem med midjen, og ut med puppene – jeg har fått klar beskjed. Jeg skulle ha ny selskapskjole fra KK Design forleden, og størrelse ble diskutert. Jeg har visst satt meg selv på autopilot når det kommer til størrelse. 50/52 har jeg vært ei stund nå, men endel er nå i 48/50, jeg kjøpte nylig en tunika i 46/48. Sistnevnte er sikkert romslig i størrelsen, men moro er det jo når 46/48 står klart og tydelig på plagget. Autopiloten mente i alle fall at kjolen måtte være str. 52, men da fikk jeg klar beskjed om at jeg slettes ikke var en størrelse 52 lengre! Jeg har liksom ikke tenkt at jeg kan gå med klær som er FOR tettsittende i frykt for at valker skal tyte ut. Sannheten er visst at jeg ikke har så mye valker som før, og at jeg nok fortsatt har en tendens til å havne i klær som kan være litt for store. Selskapskjolen ble i størrelse 50, og jeg kunne nok gått ned i str. 48…men så er det dette hodet mitt igjen da. Kjolen er fantastisk lekker, den er fotsid, og lilla. Jeg skal vise den på bloggen veldig snart. Jeg skal ha den på meg i dåpen til prinsen min, så da skal jeg også vise den på bloggen. KK Design har lekre selskapskjoler, virkelig lekre!

Jeg kan visst gå med tettsittende klær. Jeg har visst en midje som tåler dagens lys, og som kan vises frem.  At jeg faktisk har en midje nå er jo fantastisk! Det å se midjen, og blir fortalt at jeg ser flott ut ( om man ser fra livet og opp hehe ), det er ord jeg ikke akkurat jeg har hørt for ofte. Det er jo nesten så det kommer noen tårer når noen sier så fine ting. Nå går ikke jeg rundt og tror at jeg ser flott ut, det kommer jeg aldri til å føle, eller tro, men det er klart at når jeg ser bildene av meg selv i de flotte kjolene fra Snefrids Hus, så ser jeg jo at mye har skjedd, og jeg ser jo selv at jeg faktisk har en midje. Kanskje jeg våger å vise midjen min litt mer fremover, puppene er der fortsatt noe igjen av, så jeg får kanskje følge den klare beskjeden jeg har fått.

Det er utrolig hyggelig når folk rundt meg ser endringene. Ikke at jeg må ha skryt, men det er klart at det gjør mye for selvfølelsen, og det gir jo ekstra motivasjon når også andre ser at den harde jobben jeg gjør gir resultater. Jeg trener 4-5 ganger i uken, og da ønsker man jo et resultat på sikt selv om det tar tid. Treningen har ikke kommet i første rekke etter jeg begynte i jobb i januar. Da har trening blitt et puslespill å få til, spesielt treningene med crossfit, men jeg er bevisst på det, og jeg vet det kun er i en kort periode. I morgen er jeg tilbake på banen med fullt fokus på treningen igjen, og snart et spennende opplegg som jeg håper jeg vil lykkes med. Når jeg stod foran speilet på soverommet tidligere denne uken, og så endringene klart, og tydelig, så skrek jeg av glede. Jeg hoppet ett lite hopp også faktisk, og det kom noen tårer i øyekroken. Samtidig vet jeg veldig godt at det skal lite til før jeg er på et sidespor som fort kan bli skummelt. Derfor er jeg glad for at jeg er bevisst, at jeg ser at jeg må inn på riktig spor igjen, og jeg er glad for at det dukker opp personer underveis som ønsker å hjelpe meg videre.

Fy fader, jeg har vært flink! Jeg som tidligere aldri har klart å trene over tid. Jeg som alltid har begynt med friskt mot, for så å kjenne på følelsen av å mislykkes. Jeg har sannelig bevist overfor meg selv at jeg kan. Jeg er ikke uten viljestyrke. Jeg kan sette meg mål som jeg klarer å gjennomføre. Snart legges nye mål som jeg skal strekke meg mot. Skummelt, men jeg føler meg endelig klar. Jeg klarer å trene over tid, og holde meg til treningsplanen. Jeg føler meg fortsatt som en vandrende flodhest i blant. Jeg føler fortsatt at jeg har lagt på meg når det kanskje er motsatt. Når kroppen endres, så er de negative piggene ute med en gang. Jeg skjønner ikke alltid at når kroppen endres, når kroppen ser, og føles annerledes ut, så kan det være positive endringer . I mitt hode er de alltid negative. Men i dag sier jeg hurra – jeg har sannelig en midje, jeg har liv, jeg kjenner bein i kroppen jeg aldri har kjent før. Reisen er ikke ferdig, men en del av reisen er gjennomført, og jeg er så klar for å fortsette denne spennende reisen. Så til meg selv, og alle andre : Frem med midjen, og ut med puppene!

 

I samarbeid med NAYS på AMFI Brotorvet, så skal jeg på bloggen gi bort en flott kjole/tunika fra Zhenzi til en heldig leser. Dette er en flott, navy- og hvitstripete tunika/kjole (95cm lang) med 3/4 lange armer. Verdien på kjolen/tunikaen er kr 699,- og fåes i doble størrelser fra 42-56. Kjolen/tunikaen er superflott!! Denne kan bli din 🙂

Har du lyst til å bli den heldige eier av denne flotte kjolen/tunikaen ? Legg igjen en kommentar på bloggen, og du er med i trekningen. Husk at du også skriver inn epostadressen din, og ta gjerne også med størrelsen din.

17 kommentarer
  1. Du inspirerer meg til å komme igang med å gå ned i vekt . 😃 Supert blogginnlegg du har ☺️Str: 50/52

  2. Hurra for deg Heidi👏👏👏Det står respekt av den jobben du har gjort, ikke minst jobben inni hodet👍 Du er en flott dame❤️ Kunne gjerne tenke meg den kjolen, str 48/50. Ha en fin søndag, skal jo bli sol på Sørlandet i dag😎☀️

  3. Kjenner meg veldig igjen i å løfte bort magen, jeg har stått sidelengs i speilet og holdt bort magen for å se hvordan jeg kunne se ut uten den også. Takk for inspirerende ord og motiverende tanker. Etter jeg begynte å jobbe litt igjen har de negative tankene kvernet og prøvd å dra meg ned, jeg har følt meg som en elefant der jeg har labbet rundt, trening har det blitt veldig lite av og da har turen til godteskålen vært veldig kort. Takk igjen for at du har denne bloggen, jeg digger deg.

   1. Tusen takk for fine ord, Anne Sofie! Jeg blir jo så glad for det du skriver <3 Du har det akkurat som meg. Jeg også løfter bort magen for å se hvordan jeg hadde sett ut om den ikke var der, eller hvordan det hadde føltes om den ikke var der. Jeg har i likhet med deg startet å jobbe igjen etter en lang periode borte. da jeg ikke jobbet hadde jeg faste treningsdager og tider. Nå er dette blitt et puslespill. Jeg kan ikke lengre trene på de tidene jeg gjorde, og dagene er blitt langt mer hektiske. Jeg får trent, men jeg er ennå ikke kommet inn i samme mengde som jeg hadde før jeg startet å jobbe igjen, så nå må jeg ha fokus på det, og får å få til det, så skal jeg nå få hjelp. Gleder meg og håper det vil fungere. Ønsker deg lykke til, og så håper jeg resten av uka blir ei fin uke 🙂

  4. Du har vært kjempeflink Heidi. Gøyt når det har gitt så flotte reslutater og da er det morro å kjøpe klær. Jeg vil gjerne være med i trekkningen . str. 44

  5. Jeg kjenner meg litt igjen i deg Heidi. Nå har tre ting blitt litt gøy også. Man er så stolt når treningen er ferdig. Ønsker gjerne en slik tunika str 46.

  6. Så fantastisk å lese om deg 😊 du er knall god 😊👍❤️ Stå på . Heier på deg . 44 /46 i str

  7. Du er en stor inspirasjon for meg,!
   Jeg snublet jo over bloggen din, og synes det er så godt at noen setter ord på hvordan det er å ha noen kilo for mye.
   Du er kjempeflott og jeg heier på deg!😊
   Ha en flott søndag!
   Ønsker meg kjolen i str.46/48.
   [email protected]
   Vivi

   1. Hei Vivi! Tusen takk for nydelig ord, og jeg er jo veldig glad for at du snublet over bloggen min 🙂 Om jeg kan inspirere deg, så har jeg virkelig oppnådd mye! Jeg tenker det er så viktig å sette ord på ting som er vanskelig og såre. Det er så viktig å sette fokus på noe som så mange kjenner på hver dag. Takk for at du heier på meg! ha en nydelig onsdag!!

  8. Du ser kort og godt ut som en dronning i den kongeblå kjolen. Helt fantastisk flott!
   Si “ædabæda” til fortiden, du.

   1. Å, tusen takk for fantastiske ord!! Har aldri vært fortrolig med blått egentlig, mens er jo at denne blå kjolen er fin på meg 🙂 Å si ” ædabæda ” til fortiden, det høres ut som en veldig god ide 🙂 ha en nydelig dag!!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg