Er du klar for bloggens flotte julekalender?

Reklame | NO.1 BY OX, ALEXIS MOTE, PONT NEUF, CELLI, NAIS, WILHELMINES, CUTIE, MOTHER INDIA, MARY KAY KONSULENT RANDI KOKKERUD

Det nærmer seg med stormskritt. Alt er klart. Alle pakkene ligger klare, og i morgen åpner vi den aller første luken i bloggens flotte adventskalender.

Det har blitt en tradisjon at jeg har julekalender på bloggen min. I år er det femte året jeg har kalender, og også i år skal jeg gi bort flotte gaver i desember. I år som årene før, så er det bare å glede seg! Flotte samarbeidspartnere har gitt like flotte gaver som vil glede mange av dere i førjulstiden.

I morgen er det 1.desember. Førjulstiden er så fin. Å pynte huset til jul, det er noe jeg alltid ser frem til. Det blir en spesiell stemning i huset i desember. Stormen jeg stod i, den stilnet i desember i fjor. Alle brikker falt på plass. Jeg kunne lukke døren til det i fortiden som jeg ikke ønsker å ta vare på, og åpne en helt ny, og spennende dør. Og det siste året har vært et utrolig godt år. Selv om drømmeprisen ikke har dukket opp, og selv om alt rundt det og skulle treffe en ny mann er veldig rart og kanskje litt skummelt, så har det siste året vært så innholdsrikt og flott. Jeg kom tilbake til jobb i radio, jeg har fått oppleve så mye, og vært med på så mye, jeg har lært så mye, og jeg har blitt kjent med så mange, nye, fine mennesker. Det siste året har vært en reise, en utrolig fin reise. Jeg vet at det nye året som snart banker på døren vil bli et like spennende år, et år hvor jeg også trer inn i 50 årene.

Jeg kjente meg nok litt sliten i desember i fjor, og gleden over å julepynte huset, den er nok mye større i år, og det er en veldig god følelse. I år er jeg verdens heldigste som skal få feire jul med to nydelige barnebarn. Jeg har fått to prinser i livet mitt, og jeg kan ikke beskrive med ord hvilken glede det er. Dette blir Alfreds første jul, og Henry sin andre. Jeg gleder meg så utrolig mye til å få være sammen med dem i julen.

Førjulstid er også kalendertid her hjemme hos meg. Selv om datteren min er 25 år, så blir det pakkekalender i år også. Det har hun fått i alle år. Dette året er ikke noe unntak. 24 pakker er gjort klar til henne, og jeg vet at hun gleder seg til å åpne de. I år skal også prinsene mine få pakkekalender, og det kommer garantert til å bli en mormor tradisjon hver eneste desember. Det er mange adventspakker som har blitt pakket her hjemme hos meg de siste dagene, men jeg koser meg max med å kjøpe de, pakke de og gi de bort.

Jeg er også så heldig at jeg har fått kalender. Jeg har faktisk fått tre stykker. Flaxkalender er tradisjon fra min kjære mamma hvert år, og et år vant jeg faktisk noen kroner. Jeg har fått en spennende Cemo kalender som inneholder sjokolade, lakris og te. Teen, den skal jeg nok gi bort, men det andre, det skal jeg kose meg med i førjulstiden. I tillegg har jeg fått den flotteste kalenderen jeg kunne ha fått, og det er julekalenderen fra Rituals. Jeg elsker Rituals sine produkter, og det er fra Rituals jeg kjøper mine kroppsprodukter. Jeg kjøper også renseserien til Rituals, og jeg synes den er fantastisk til min hud. Jeg ble så utrolig glad når jeg fikk denne kalenderen, og veldig fint å tenke på at der er personer som synes jeg fortjener den i desember. Jeg gleder meg til å åpne luker i morgen.

I år blir kalenderen litt annerledes enn de andre årene. I år blir det ikke åpning av luker hver dag i desember, men det blir åpning av luker hver lørdag og søndag. Årene før så har jeg ikke hatt den arbeidstiden som jeg har nå, og jeg har ikke jobbet slik jeg gjør nå. Når jeg er oppe 0430 hver dag, og har full fart hele dagen, så har jeg rett og slett ikke kapasitet til å blogge hver eneste dag i desember. Derfor samler jeg adventsgavene til lørdager og søndager, og jeg skal dele ut mer enn en gave på bloggdagene i desember. Som vanlig, så trenger ingen melde seg på, men du må innom bloggen lørdager og søndager for å se dagens kalendergaver. Du må legge igjen navn, og epostadresse for å være med i trekningene. Jeg vil selvsagt ikke røpe hva gavene er. Dette skal være en overraskelse,men jeg vet at jeg vil glede mange av dere i desember . Dette blir min hilsen til dere i ventetiden.

Årets kalender fra meg til deg blir minst like fin som fjorårets. For en kalender, og for noen gaver! Det er en flott blanding av produsenter, og butikker som er med.  Jeg gleder meg til å dele ut alle disse flotte kalendergavene til dere. Hver desember er dette blitt en del av min førjulskos. Det å kunne gi det er en utrolig fin ting. Gled deg til i morra, gled deg til 1.desember, for da braker det løs her på bloggen! Selv om jeg ikke skal røpe alle gavene som ligger bak alle lukene, så vil jeg gjerne fortelle hvem som er med på årets kalender , og her er de :

NO.1 BY OX

ALEXIS MOTE

PONT NEUF

CELLI

NAIS

WILHELMINES

CUTIE

MOTHER INDIA

MARY KAY KONSULENT RANDI KOKKERUD

 

En helt fantastisk julekalender – 1.desember nærmer seg!

 

38 kommentarer

Siste innlegg