Julerød og fin bak luke nummer 4

Reklame | Alexis, Klinikk Nova, Wilhelmines, Pont Neuf, Collection, Nais, Cinderella, Ciso, Holte Velvære, IZI, Loft, Rubens Kvinner, Mary Kay, Mother India, ZIP, Nays Herkules, Perfect Mix, Wenches Mote, Snefrids Hus, Blæst, LauRie

4.desember, og luke nr. 4 skal åpnes. Det er moro med julekalender selv om man er voksen.

Jeg har også kalender. Jeg har faktisk tre stykker. Jeg fikk Flax kalender av min kjære mamma, og så har jeg en kalender utgitt av et lokalt idrettslag her i Kristiansand. Jeg er også så innmari heldig og ha den største Bodyshop kalenderen. Jeg holdt jo på å få sjokk når jeg fikk denne kalenderen i gave. Jeg elsker Bodyshop produktene, så jeg er som en unge hver dag når den skal åpnes. Til nå deilige dusjsåper, bodyskrubb og mascara – dusjsåpen har allerede vært i bruk. I år laget jeg tre pakkekalendere, og jeg koser meg veldig når jeg kjøper inn gavene, når jeg pakker de inn og når jeg kan glede de som får kalender. I år som alle år, så har selvsagt datteren min fått pakkekalender, den nydelige, lille prinsen min, Henry har fått kalender, og min flotte ” svigersønn “, Andreas har fått pakkekalender. Hele familien må jo ha kalender.

Bak gårsdagens luke var det ett nydelig skinnarmbånd fra Cinderella på Gjøvik. En heldig vinner er trukket, og den heldige vinneren ble : INGRID BRANDTZÆG!! Gratulerer så masse med det nydelige armbåndet fra Diz, Ingrid! Jeg tar kontakt i løpet av dagen.

Vi åpner i dag luke nummer 4, og bak luke nummer 4, så finner vi en nydelig topp fra Pont Neuf og Wilhelmines på Vikersund. Denne toppen er jo perfekt nå i disse juletider med sin flotte, røde farge. Toppen er i chenille, den er skikkelig flott! Toppen kan brukes til fest, men også i hverdagen når jul og nyttår er over. Visst du ønsker å være med i trekningen, så legger du som vanlig igjen en kommentar på bloggen, og i dag må du huske følgende: OPPGI STØRRELSEN DU BRUKER! Det gjør arbeidet etterpå mye lettere for meg om du oppgir størrelsen. Denne toppen går fra str. XS som er 36/38  til 3 XL hvor 3 XL er str. 54. Du finner Pont Neuf her : http://pontneuf.dk/ og du finner Wilhelmines her : https://www.facebook.com/wilhelminesas/

Wilhemines ligger på Vikersund, og selger klær i alle størrelser, blant annet stormote. Butikken ble åpnet i 1991. Butikken selger flere spennende merker, og er absolutt verdt et besøk om du er i nærheten. Du kjenner den gode atmosfæren bare man kommer inn døren.

Jeg har mine store favoritter blant produsenter av stormote, og dere som følger bloggen min vet at danske Pont Neuf ligger nærmest mitt hjerte. Jeg ble kjent med Pont Neuf for snart tre år siden, og etter det har det blitt veldig mange plagg fra deres kolleksjoner i garderoben min. Pont Neuf er ikke en ren stormoteprodusent. Pont Neuf produserer som nevnt sine klær fra str. XS til 3 XL, noen går også opp i str. 4 XL. Pont Neuf er utrolig gode på design. Klærne er klassiske samtidig som Pont Neuf er utrolig gode på både farger, og flotte sammensetninger.

Pont Neuf har stort fokus på passform, og komfort, og dette merkes virkelig på klærne. Klærne er utrolig gode å ha på! Kjolene/ tunikaene sitter også så utrolig fint inntil kroppen, og selv om jeg i mange år har gått med plagg som er veldig vide fordi jeg tror jeg skal skjule overvekten, så ser jeg jo hvor mye finere det er å gå i overdeler som sitter inntil kroppen. Man ser jo slankere ut med en gang.

Det å gå med klær som sitter inntil kroppen, det har vært en tilvenningssak for min del. Det har tatt lang tid å venne seg til at klærne sitter inntil når jeg alltid har vært vant til at overdelene har god vidde. I mitt hode, så har jeg trodd at har jeg god vidde, så ser man ikke størrelsen på kroppen så godt, men sannheten er jo at man ser større ut i vide klær. Får man overdeler som sitter inntil kroppen, så får det en helt motsatt effekt, man ser slankere ut, og jeg har jo ikke noe problem med å se at jeg er mye finere i den type klær. Jeg har jo endelig sett at jeg har en midje, noe jeg nok ikke hadde når jeg var på det største. Da tror jeg mer, eller mindre alt gikk i ett. I den tiden hadde kanskje ikke tettsittende plagg vært like fint.Klær som sitter inntil kroppen er mer slankende. Mange av Pont Neuf sine klær sitter inntil kroppen, og viser våre kvinnelige former.

Den nydelige toppen kan bli din om du legger igjen en kommentar på bloggen i dag. Husk navn, epost og størrelse.

60 kommentarer

Siste innlegg